Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Göz Hastalıkları Randevusu
Göz Hastalıkları Randevusu
İstasyon Mahallesi Atatürk Bulvarı No:62, İlkadım
Özel Büyük Anadolu Hastanesi
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Op. Dr. Serdar İlgüy adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Serdar İlgüy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serdar İlgüy, Göz Hastalıkları. Size Serdar İlgüy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Göz Hastalıkları Randevusu.
Serdar İlgüy adresi nerede?Serdar İlgüy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstasyon Mahallesi Atatürk Bulvarı No:62 İlkadım
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serdar İlgüy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serdar İlgüy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Serdar İlgüy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serdar İlgüy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Serdar İlgüy hangi dilleri konuşuyor?Serdar İlgüy ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Serdar İlgüy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serdar İlgüy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serdar İlgüy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Serdar İlgüy hangi sigortaları kabul ediyor?Serdar İlgüy, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Serdar İlgüy ile iletişime geçmenizi öneririz.
İlkadım bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
İlkadım bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İlkadım bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İlkadım bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İlkadım bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İlkadım bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Göz Doktorları
İlkadım bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İlkadım bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İlkadım bölgesinde İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri kabul eden Göz Doktorları