Aksaray Üniversitesi Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Zafer Mahallesi Nevşehir Caddesi No:120, Aksaray
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
d....
Telefon numarası doğrulandı
Kalça protezi ameliyatımı yapan Dr olarak takibinde ve yaşadığım problemlerde mesai ve saat gözetmeksizin destek veren Dr Serdar İpek için mükemmel bir dr diyorum ve teşekkür ediyorum.
Telefon numarası doğrulandı
Doktor bey geçen sene ayak bileğim kırıldığında ameliyatımı başarılı bir şekilde gerçekleştirmişti. Kendisi gayet bilgili, çalışkan, hünerli, ilgili bir doktordur. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
Serdar İpek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serdar İpek, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Serdar İpek adresi nerede?Serdar İpek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zafer Mahallesi Nevşehir Caddesi No:120 Aksaray
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serdar İpek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serdar İpek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Serdar İpek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serdar İpek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serdar İpek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serdar İpek hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Serdar İpek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.