15 Temmuz Mah. Abdulkadir Aksu Bulvarı, Sıra Evler Sitesi, No: 130/C/B, Şehitkamil, Gaziantep
Abdominoplasti +117 daha fazla
Ameliyatsız Cilt Gençleştirme
Ameliyatsız Estetik Yöntemler
Ameliyatsız Göz Kapağı Estetiği
Tümünü gösterHizmetler
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu
15 Temmuz Mah. Abdulkadir Aksu Bulvarı, Sıra Evler Sitesi, No: 130/C/B, Gaziantep
Abdominoplasti
Göz Altı Morluk Tedavisi
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
OP. DR. Serdar Kara Muayanehanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Göğüs Kası Protezi
Kanser Cerrahisi
Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı
Karın Germe
OP. DR. Serdar Kara Muayanehanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Estetiği
Kontrol Randevusu
Kozmetik Cerrahi
Kulak Estetiği
OP. DR. Serdar Kara Muayanehanesi
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laparoskopik Bariatrik Cerrahi
PRP
PRP Saç Tedavisi
PRP Yüz Gençleştirme
OP. DR. Serdar Kara Muayanehanesi
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Rekonstrüktif Mikrocerrahi
İp Askılama
İple Yüz Germe
İzsiz Meme Büyütme
tu....
Yüzümde sarkma ve nazobial cizgilerimde keskinlesmeye başlamıştı bu durumdan çok rahatsız oluyodum ama korkuyodum dolgu ve botoks yaptirmaya. Serdar bey ve ekibi ile iyi ki tanısmisim dolgu ve botoks yaptırdım çok memnunum ve mutluyum emeğine sağlık..
ö.....
2,5 yıl önce Serdar bey aynı seansta bana rhinoplasti ve meme protezi ameliyatı yaptı. 2,5 yıldır iyiki demediğim tek bir gün yok.
ok...y
harikalar ötesi muhteşem bir burun estetiği ameliyati yapıyorsunuz beni ameliyatimda gayet güzel ve başarılıdi malum ilk olmadan. Önce korkuyordum ama serdar hocamız tanışa dek muhteşem bir değişim yaşadım ekip arkadaşlar baya güzel İngilendiler ve güler yüzlüler
d.....
Dudak ve çene dolgusu oldum çok ilgiliydi biraz randevuya geç alıyolar ama olsun
Çok iyi bir doktor yaklaşımı çok iyi. Botoks ve gençlik aşısı yaptırdım Tuğba hanımın ilgisi ve yaklaşımı açıklamaları çok iyi
y....
35 yaşındayım ve daha botox bile yaptırmamışken kendimi göğüs küçültme-toparlatma görüşmesinde buldum. Çevremde olan kişilerden çok konforlu süreçler geçirdiğini de öğrenince hiç düşünmeden ameliyatımı oldum ve iyiki dedim. Hem kendi hem hemşireleri ve tüm çalışanları da dahil olmak üzere mükemmel bir ekip tek kelime ile. Ameliyat öncesi ve sonras inanılmaz konforluydu herşey. Gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz. Sıfır ağrı acı ile oldum ve bitti, şuan 1. Ayım çok şükür herşey yolunda. Emeklerine sağlık Serdar Bey'in...
n....s
1 ay önce Serdar beye meme protezi ameliyati oldum. Ameliyata girmeden önce çok kararsız ve korkularım vardi. Ekip olarak beni çok rahatlattilar ön yargilarimdan kurtuldum. Ameliyat sürecim ve sonrası rahat geçti çok ciddi dayanilmayacak ağrılarim olmadı acı esigim çok düşük olmasına rağmen. Serdar beyin tecrübe ve deneyimleri bu konuda çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu ameliyati Serdar beye olduğum için çok memnunum
k....o
Araştırmalarım sonucunda tesadüf tercih ettigim doktor.Botoks islemi icin gittim. Yaklaşık 6 yıldır botoks yaptıran birisi olarak şuana kadar en memnun kaldığım doktor. Islemi yaptiktan sonra tekrar kontrol surecini hasta keyfine bırakmadan mutlaka gormek istiyor. (Karşılaştıgım doktorlar takibini yapmamıştı.) Çok ilgili ve sabırlı, Güzel ekibiyle mükemmel hizmet veriyorlar
r....d
Bişektomi ve çene dolgusu yaptık Serdar beyin ilgisi ve ekibin yaklaşımı çok başarılı herkese tavsiye ederim
s....ç
Serdar beyin eli o kadar hafif ki dudak dolgusu yaptırdım en ufak bir acı hissetmedim, iki ay önce bir güzellik merkezinde de yaptırmıştım dudak dolgusu hem yapım aşamasında hem de sonrasında çok acı çekmiştim ve yapılan dolgu iki hafta sonra eridi malesef, uzun araştırmalar sonucunda serdar beyi keşfettim ve şuan çok memnunum dudaklarımdan, onun dışında özelliklr Tuğba hanım çok güler yüzlü, serdar beyin yanındaki hemşire de sağolsun çok yardımcı oldu
Serdar Kara isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serdar Kara, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Serdar Kara tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu, Cilt Yenileme, Mikrodermabrazyon, Laserasyon Onarımı, Dikiş, Lokal Anestezi, Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme), Abdominoplasti, Blefaroplasti, Botoks.
Serdar Kara adresi nerede?Serdar Kara şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 15 Temmuz Mah. Abdulkadir Aksu Bulvarı, Sıra Evler Sitesi, No: 130/C/B Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serdar Kara isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serdar Kara online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Serdar Kara isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serdar Kara, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Serdar Kara hangi dilleri konuşuyor?Serdar Kara ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Serdar Kara isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serdar Kara tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Serdar Kara hakkında ne düşünüyor?Toplam 121 hasta / danışan, Serdar Kara hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Serdar Kara hangi sigortaları kabul ediyor?Serdar Kara tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Gaziantep bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra