Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Normal (Vajinal) Doğum
Rahim Filmi
Sezeryan Doğum
ya...u
gebeliğimin başlarından beri Serdar Bey'in takipli hastasıyım hala da devam ediyoruz. Hem randevularda çok iyi bilgiler vermesinden hem karşındakini güzelce dinlemesinden aşırı memnun kaldım. her muayenede mutlaka ayrıntılı ultrason gibi bebeği görüyoruz içimizde şüphe kalmadan ayrılıyoruz. Eşim de muayenelere giriyor onunla bile iletişimi hem çok esprili hem de çok güzel. 23. haftamdayım doğumuma kadar da umuyoruz ki Serdar Bey ile devam edicez.
p....e
Doktor bey oldukça nazik, ilgili, güler yüzlü ve çözüm odaklı. Mantar ve bakteriyel enfeksiyon şikayeti ile gitmiştim. Detaylı bir şekilde muayene etti, oldukça pozitif yaklaşarak detaylı bir tedavi yöntemi önerdi, umarım sorunum kısa zamanda sorunum çözülür. Danışmadan memnun kaldım. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
oz....
Gebeliğin ilk anından itibaren takibimizi yapan ,il dışında olmamıza rağmen tercih ettiğimiz bilgili , ilgili , açıklayıcı, herşeyin dışında müthiş bir insan her şey için teşekkür ediyoruz sağolsun varolusun :)
ay...i
Gebeliğin 12 haftasında tanıştım serdar bey ile aklınızdaki soruları siz sormadan yanıtlayan ayrıntılı ultrason düzeyinde muayene eden bi dr dur .
e....n
Eşimin hamilelik döneminde serdar beyin muayenesine gittik bir hafta önce başka doktorun görmediği kisti gördü ve bizi bu konuda bilgilendirdi İlgili, bilgilendici, alanında çok iyi bir doktor, yaptığı açıklamalarla hastasına güven veriyor. Cok teşekkür ederim
a....a
Doktor beyle gebelik takibini yapmak için ilk randevumuzdu. İlgili, alakalı, açıklayıcı bir kişiliğe sahip. Yapılan muayene üstünkörü olmuyor. Rahatlıkla tavsiye edebileceğimiz bir doktor. Her şey için teşekkür ederiz.
ö....b
29.haftamda Serdar Bey le tanıştım.Cok guzel ilgilendi.Benim sormama gerek kalmadan aklimdaki tüm soruları yanıtladı.ultrason cekiminin detayli ultrason dan hicbir farkı yoktu.Tüm anne adayları gönül rahatlığıyla gidebilirler.
el...s
Daha öncede sezeryan olmuştum.2. Sezeryan için çok endişeliydim.serdar hoca hem muayenelerde kafamdaki soruları giderdi hem de ameliyat esnasında sürekli bilgilendirdi, sakin kalmamı sağladı. Cerrahisi çok iyi, sonuna kadar tüm işlemleri kendisi gerçekleştirdi. Sezeryan sonrasında da hemen ayağa kalktım.
g....n
Serdar beyin hastası olmamamıza rağmen 1 telefon görüşmemizle gecenin bir yarısı gelip doğumumuza girmesi bizi çok mutlu etti. Mükemmel iletişim ve mükemmel ilginizi için çook teşekkür ederiz..
z.....
İlk gitmeme rağmen ben kendim.bizzat soru sormadan tekrar tekrar dönüp sormak.istediginiz soru varsa yanitlayabilirim demesi beni cok memnun etti kalp atisini dinlemesi bir kenara resmen her gitmemde ayrintili ultrasan cekiyo resmen cok ilgili cok bilgili çok alakali bir doktor iyiki serdar hocami sectim verdiğim para sonuna kadar helal olsun şu an dogumuma 3 ay var ne karku var ne en ufak şüphe böyle güler yüzlü doktorlar insanin karsisina cikarsa ne doğum.korkusu nede hamilelik rahatsizligi korkutmuyo iyiki varsınız sayın Serdar Nemli Hocam
Serdar Nemli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serdar Nemli, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Serdar Nemli tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Histerosalpingografi (HSG), Rahim Filmi, Sezeryan Doğum, Normal (Vajinal) Doğum, Doğum Kontrol, Laparoskopi, Aşılama Yöntemi.
Serdar Nemli adresi nerede?Serdar Nemli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İnönü Caddesi Niyazi Mahallesi No:145 Malatya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serdar Nemli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serdar Nemli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Serdar Nemli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serdar Nemli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serdar Nemli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serdar Nemli hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Serdar Nemli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Serdar Nemli hangi sigortaları kabul ediyor?Serdar Nemli tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Axa Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta, Ray Sigorta, Anadolu Sigorta, SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Malatya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Malatya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Malatya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Malatya bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Malatya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Malatya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Malatya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Malatya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları