Özalper Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No:4, Yeşilyurt
ke...a
Ben bel amaliyato oldum 8tane platin takıldı çok memnunum Serdar beye çok teşekkür ederim herkese tavsiye ederim
tu...n
Ali serdar beye çok teşekkür ederim doktor tecrübesinden dolayı ve hastaya ilgisinden dolayı 2013 te yaptığı lazerli operasyondan çok memnun kaldım tekrar operasyon gerekirse her zaman kendisini tercih ederim çok bilgili çok anlayışlı çok teşekkür ederim
tu...t
sayın ali serdar oğuz doktoruma çok teşekkür ederim.hastaya olan ilgisi ve tedavi yöntemi çok memnun edici doktorumun sayesinde kendimi çok daha iyi hissetmeye başladım tedavi yöntemiyle beni bu günlere getirdiği için çok mutluyum allah razı olsun
mi...r
yüzüme karşı hastalığımla ilgili iyi ve kötü herşeyi sabırla defalarca anlattı.sabrına hayran kaldım.
Serdar Oğuzoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serdar Oğuzoğlu, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Serdar Oğuzoğlu adresi nerede?Serdar Oğuzoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Özalper Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No:4 Yeşilyurt
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serdar Oğuzoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serdar Oğuzoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Serdar Oğuzoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serdar Oğuzoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serdar Oğuzoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serdar Oğuzoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Serdar Oğuzoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.