Hasta
Hacettepe hastanesinde burnumda tek taraftan belli olan küçük bir görünüş sıkıntısıyla gittim ve törpüleme yapıldı. Şimdiyse burnum her açıdan yamuk.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
e....y
7 yıldır koku alamama problemim vardı bir çok doktor tekrar alamayacağımı söylemişti Serdar hocam bunu halletti çok teşekkür ederim hem ilgisi hem iletişimi mükemmel tekrar teşekkür ederim :)
ek...
Ben Ekrem Güngör Türkeri; Antalya dan Hocamda ameliyat ol için ankaraya geldim.Serdar Hocam Turkiye'de bir kaç kişinin yapabileceği söylenen olumsuz olursa sonucu ise Boş burun diye tabir edilen zorlu bir kemik ve iç yapı oluşturma ameliyatımı 5 saatte yaptı.Çok güzel oldu ve rahat ettim.Hocam çok nezih ve iyi bir insan asla kibirli değil.Kendisinden çok memnun ve razıyız Rabbimizde razı olsun.İyi varsınız Kıymetli Hocam.
so...r
10gun önce oğlumun burnundaki tümör için çok riskli bir ameliyat gerçekleşti, Serdar hocamızın ellerine sağlık, tümörü tereyağından kıl çeker gibi çıkardı, oğlum şimdi çok sağlıklı, Serdar hocamızın Bilgi ve tecrübesi sayesinde çok sıkıntılı bir hastalıktan kurtulduk , ellerinize sağlık, ayrıca hastaya yaklaşımı ve mütevazi ligi ile muhteşem bir insan,iyiki varsınız Hocam ,size çok çok çok teşekkür ediyorum.Allah sizden binkere razı olsun .
ah...t
süper bi doktor aksaraya böyle bi doktor gelmez allah ondan razı olsun
Serdar Özer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serdar Özer, Kulak Burun Boğaz.
Serdar Özer adresi nerede?Serdar Özer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Samanpazarı Mah. Altındağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serdar Özer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serdar Özer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Serdar Özer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serdar Özer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serdar Özer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serdar Özer hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Serdar Özer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Kulak Burun Boğaz Doktorları
Etimesgut Kulak Burun Boğaz Doktorları
Pursaklar Kulak Burun Boğaz Doktorları
Gölbaşı Kulak Burun Boğaz Doktorları
Mamak Kulak Burun Boğaz Doktorları
Daha fazla (4)Altındağ bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Altındağ bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Altındağ bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Altındağ bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Altındağ bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Altındağ bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Altındağ bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Altındağ bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Altındağ bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Altındağ bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları