Fitoterapi Randevusu
Fitoterapi
Park Yaşam Dış Kapı No: 32/A Kat:4 D:404 Mavişehir, İzmir
Serdar Özgüç Muayenehanesi
ş.....
Kendisini sosyal medya aracılığıyla buldum bir süredir takip ediyordum uyguladığı tedavilerin doğal olması ilgimi çekmişti bağırsaklarımla ilgili ben ve eşim uzun süredir yaşadığım birtakım rahatsızlıklar vardı ilaç veya antibiyotik tedavisi istetmediğimiz için tahlillerimizle kendisine ulaştık. Biz önce bilgilendirdikten sonra nasıl bir tedavi uygulayacağını anlattı doğal yöntemler olması bizi mutlu ettiği içimize sinen bir tedavi oldu neticede aldık. 1.5 aydır devam ediyoruz. Homeopati ve fitoterapi ile vücuttaki bir takım eksik maddeleri tespit ederek onları vücuda veriyor doğal ilaçlarla vücutta eksilen magnezyum çinko gibi strese bağlı eksiklikler onların takviyesini eş zamanlı bir tedavi yürütüyor. Çok sıcakkanlı cana yakın ve çok güzel sohbetler ediyoruz tedavi esnasında.
Kendisine eşim için gitmiştik benimde bağırsakla ilgili sorunlarım vardı 10 seans tedavi uyguladı. Ozon tedavisi hem de kolumdan bir işlem uyguladı benim çok uzun süreden gelen kronik rahatsızlığım %80 rahatladım. Takviyelerde verdi devam ediyorum bana da iyileşeceğimi söyledi tansiyon ve kolesterol ile ilgili problemim de vardı bana o ilaçları bıraktırdı. Bağırsaktan sonra şuanda onunla ilgili tedavide 4.seansımız.çok candan her tedavide yanımızda oluyor şikayetlerimiz de azalan durumları soruyor. Sürekli sohbet ediyor. Rahatsızlığımızla ilgili tavsiyeler veriyor.
f.....
Tip 2 diyabet hastasıydım. İnternet üzerinden araştırarak Serdar Bey'e ulaştım. Diyabet hastalığımın yanı sıra kronik inflamasyon teşhisi koydu. Kişiye özel uyguladığı tedaviden çok büyük fayda gördüm. En önemlisi uyguladığı eliminasyon diyetiyle sağlıklı bir şekilde kilo verdim. Kan şekerim düzene girdi. İnsülin direncim kırıldı. Şeker hastalığının organlar üzerinde yapacağı tahribat durduruldu. Eskiden sürekli uyur gezer gibiydim. Hiç halim, enerjim yoktu. Şu an eski enerjim yerine geldi. Fitoterapi ve ozon tedavisi uygulandı. Ağızdan takviye edici gıdalar aldım. Bağışıklık sistemim kuvvetlendi. Serdar Bey hastasına karşı çok sıcak ve samimi. Güven veriyor. Ben de söylediklerini harfiyen yerine getirdim ve fayda gördüm.
p.....
Crohn ve ankilozon spondilit hastalıkları m nedeniyle Dr.Serdar Özgüç ile tedaviye başladım.Ozon ve homeopati tedavisine devam ediyorum.Eski ağrılarımdan kurtuldum.Alanında kendisini çok iyi yetiştirmiş olması, güleryüzlü olması, her an kendisine ulaşma imkanı sağlaması nedeniyle kronik rahatsızlığı olanlara kesinlikle tavsiye ederim.
c.....
Kızımın haşimato hastalığının tedavisi nedeniyle tanışma fırsatı bulduk Dr.Serdar Özgüç ile.Kızımın tedavisi olumlu sonuç verince, tip 2 diyabet hastalığımın tedavisine başladık.Şu anda herşey yolunda.Kimyasal ilaç kullanmadan diyabetim kontrol altına alındı. Ayrıca eşimin Crohn hastalığını da kendisi tedavi ediyor. Dr.Serdar Özgüç, Fonksiyonel tıp konusunda en iyi uzmanlardan biri.Ayrıca hastalara yaklaşımı, güleryüzlü olması, kendisine günün her saatinde ulaşma imkanı sağlaması, kendisi ve personelinin bilgi birikimi nedeniyle gönül rahatlığıyla ve kesinlikle tavsiye edebileceğim bir doktor.
c.....
Bende eklem romatizması vardı birkaç tane doktora gitmiştim tedavi yöntemleri ağırlarımı azaltmadı kendimi nasıl başladıysam aynı şekilde hissettim. Araştırmalarımızla Serdar Hoca'ya gelmeye karar verdik. 2 haftada yaptığı tedavi inanılmazdı. Ozon terapisi uyguladı inanılmaz fayda etti. Belli başlı kan tahlillerimi yaptı eksik olan vitamin değerlerime katkı sağlayacak vitaminler verdi ben daha iyi olmaya başladım. Bitkisel bir ilaç verdi bunlardan sonra daha iyi olmaya başladım yürüyüşlerim daha normal oldu çok da ilgili devamlı her gittiğim tedavide mutlaka nasıl olduğumu soruyor değerlerime bakıyor her hafta neler yaptığının üzerinden geçiyoruz.
z....y
Serdar hocamla bir arkadaşım vasıtasıyla tanıştım korona sonrası mide ve bağırsaklarımda ağır hasar kalmıştı.. sancıdan geceleri uyuyamıyordum ve sürekli ishal oluyordum.. midemde sürekli yanma asit acı sular.. yemek yemekten tiksinmiştim.. hiç bir gastroenteroloji doktoru derdime çare bulamadı çok şükür ki Serdar hocayı buldum.. serum ozon tedavileri bitkisel takviyeler ve diyetlerle beni sağlığıma kavuşturdu..şimdi bağırsak ve midem eskisinden daha iyi hala tedavim devam ediyor kendisine çok teşekkür ediyorum ve mutlaka tavsiye ediyorum
c.....
Ben akciğer kanseriyim. 4 haftadır tedavi görüyorum. Tedaviye başlamadan önce nefes alamıyordum ağrım sancım vardı tedaviden sonra bütün hepsi düzeldi. Serdar Bey ozon tedavisi ve vitamin takviyeleri ile tedavi uyguluyor. Dört dörtlük bir insan her sorduğum soruya karşılık veriyor sevecen birisi. Kendisinden çok memnunum.
Serdar Bey'e tavsiye üzerine gittik şifaya vesile olmuş bir aile tarafından gitmiştik biz de inanılmaz memnun kaldık. Kızım için gitmiştik daha sonra eşimle ilgili şifaya vesile oldu. Kızımın bağırsak rahatsızlığı ile alakalı takviye tedaviler oldu hala da tedavimiz devam ediyor güzel sonuçlar alıyoruz. Hem hizmetlerinden hem insani diyaloğundan biz çok memnun kaldık. Orada sadece tedavi değil psikolojik olarak da mutlu olarak ayrılıyor kızım. Pozitif enerjisiyle de şifa oluyor. Biz her seferinden mutlu çıkıyoruz. Olumlu geri dönüşler alıyoruz. Eşimin de sırt bel rahatsızlıkları ile alakalı noktasal tedaviler uyguladı kaç yıldır geçmeyen sıkıntıları da geçti. Ortam çok keyifli ekip olarak bize çok pozitif enerji veriyorlar ortam temiz ve hijyenik.
SERDAR BEY İLE BİR ARKADAŞIMIZIN VASITASI İLE TANIŞTIK.KENDİSİ İŞİNİ GERÇEKTEN ÇOK SEVEREK VE BİLEREK YAPAN ENDER İNSANLARDAN BİRİ.
İYİ Kİ ÇIKMIŞSINIZ KARŞIMIZA. UYGULANAN BİR ANESTEZİK İŞLEM SONRASINDA ;AŞIRI DOZ SEBEBİYLE HAFIZA KAYBI,
FİZİKSEL PROBLEMLER , GÖRME PROBLEMİ GİBİ PROBLEMLER İLE ADETA DÜĞÜMLENMİŞTİ.
KENDİSİNE İLK GİTTİĞİMİZDE DURUMA GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLDÜ VE YAKLAŞIK 3 AY KIZIMLA KENDİ EVLADI GİBİ YAKINDAN İLGİLENDİ.ÖZEL YÖNTEMLER İLE FİTOTERAPİ İLE SABIRLA BİZLERE YARDIMCI OLDU. VE BELİRTTİĞİ GİBİ ADIM ADIM İYİLEŞMELER SAĞLANDI
ÖNCESİNDE FİZİKSEL YÜRÜME PROBLEMİ DÜZELDİ.HİS KAYIPLARI GERİ GELMEYE BAŞLADI. GÖRME DÜZELMEYE BAŞLADI. VE 14 MAYISTA KIZIMIN HAFIZASI GERİ GELDİ. KENDİSİNE VE EKİBİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ.
GERÇİ NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZ. İYİ Kİ TANIMIŞIZ SİZİ. KIZIMIZ ESKİ SAĞLIĞINA KAVUŞTU ÇOK ŞÜKÜR.
Serdar Özgüç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serdar Özgüç, Fitoterapi. Size Serdar Özgüç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fitoterapi Randevusu, Fitoterapi.
Serdar Özgüç adresi nerede?Serdar Özgüç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Park Yaşam Dış Kapı No: 32/A Kat:4 D:404 Mavişehir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serdar Özgüç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serdar Özgüç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Serdar Özgüç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serdar Özgüç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Serdar Özgüç hangi dilleri konuşuyor?Serdar Özgüç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Serdar Özgüç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serdar Özgüç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Serdar Özgüç hakkında ne düşünüyor?Toplam 29 hasta / danışan, Serdar Özgüç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.