Göğüs Cerrahisi Randevusu
Servikal Mediastinoskopi
Solunum Fonksiyon Testleri
Torasentez
em...e
Değerli Serdar hocama hiperhidrozis operasyonu için başvurdum. Baştan sona ilgili, detaylı bilgilendirilmiş bir süreç geçirdik. Kendisine ve ekibine şükranlarımı sunarım
a....d
Ets ameliyatı için başvurdum hocamıza en başından ameliyat sonuna kadar çok ilgiliydi beni bu dertten kurtardı ALLAH razı olsun hocamızdan ellerim kup kuru artık
o....̇
Serdar Bey'e pnömotoraks rahatsızlığı sebebiyle acil olarak geldik. İlk görüşmede hastalığı ve yapılması gerekenleri detaylıca anlattı ve güven verdi. Hızlıca ilk müdahaleyi başarıyla gerçekleştirdi ve sonrasında da taburcu olana kadar ilgilendi(Cumartesi, Pazar dahil kontrole geldi). Kendisine çok teşekkür ediyorum. Yatış süresince hemşire arkadaşlar da çok yardımcı oldular. Onlara da ayrıca teşekkür ederim.
ku...n
Merhaba, öncelikle ben sayın Serdar Özkan hocayı yaklaşık olarak 1, 5 ay önce tanıdım. Kendisi gayet beyefendi, güler yüzlü, ve işinde son derece profesyonel ve çok disiplinli bir doktordur. Bundan yaklaşık 8 ay önce babama KOAH teşhisi konuldu, son zamanlarda durumu iyice ağırlaştı ve Serdar Özkan hocaya gittik, gerekli muayene ve tetkikler sonucunda sağ akciğeri de 9 santim bir tümör tespit edildi, işin en kötü tarafı kalp kulakcigina yapışmış olması, çok ciddi bir ameliyat gerektiriyordu, işin risk boyutu gerçekten çok yüksekti. Ameliyat günü kararlaştırıldı ve sayın Serdar Özkan hocam tümör ile birlikte sağ akciğeri tamamen aldı, çünkü bu şarttı. Çok başarılı bir ameliyat geçirildi, hocamın yoğun ilgisi ve disiplini sonucu bu sağlık sorununu da atlatmış olduk, şu anda temoterapi görüyor. Şunu belirtmek isterim ki gözü kapalı olarak kendimizi teslim edeceğimiz bir doktor kendisi, şiddetle tavsiye ediyorum. Allah ondan razı olsun, tüm hastalara acil şifa dilerim.
z....a
Branşında çok iyi çok güler yüzlü biri Çocugumun kaburga sekil bozuklugu sebebiyle kendisine basvurduk.Detayli bir şekilde herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı ve bilgilendirdi ne sorduysak cevapladi kendisine çok teşekkür ederiz
ke...m
Ben 1.5 sene önce mediasten tümör sebebi ile Göğüs kemiğim açılarak ameliyat oldum hastalığım tekrar 2.5 cm bir tane tümör nüks etti bu sefer doktorların ameliyatın çok riskli Olduğunu söyleyip ameliyat yapamayacağını söylediler sonra Işın tedavisi aldım sonraki kontrolümde Tümör çoğalmış 4 adet tümör olduğu gözüktü ve kalbimin etrafını sarmıştı arkadaşımın önerisi ile Serdar beye muayene oldum ameliyatı yapabileceğini söyledi 2. Kez göğüs kemiğimi açarak ameliyatımı yaptı 4 tane 4 cm lik tümörü çıkardı hem hasta ile ilgilenmesi hem her soruyu aydınlatması harika bir doktor Allah razı olsun muhteşem bir kişiliği var
ne...
Merhaba kıymetli okurlar bizimde Serdar Özkan hocamla yolumuzun kesiştiği bir hikayemiz oldu Öncelikle ALLAH ondan razı olsun.2 ay önce annemin Timus kanseri olduğunu ögrendik ve ciddi manada büyük olduğu görüldü. Serdar Özkan hocamızı tavsiye eden bir dostumuzun sözüyle hocamdan randevu talep ettik ve yeni bir sayfa açtık kendisiyle bizimle ilgi alakası ve samimiyeti serin kanlılığı hem aklımızı hem de düşüncelerimizi degiştirdi yapılamaz bir operasyon deil ben bu işi başarırım dedi ve önce Allah’a sonra hocama teslim olduk. Çok şükür çok başarılı bir ameliyat geçirdik sağlığımıza kavuştuk. Rabbim şifasını verdi Serdar hocamda sebebi oldu. Ameliyat sonrası da sürekli hastasını takip etti aradı sorunlarını sordu hep yanımızdaydı kendisine çok teşekkür ediyorum tekraren allah yolunu açık eylesin inşallah sizlerde sorunlarınızı hocamla görüşmeden kesin karar vermeyin Allah’a emanet olun şimdiden hepinize geçmiş olsun dileklerimi iletir rabbimden şifa dilerim
e....m
Kardeşimin aşırı el terlemesi sorunu sebebi ile doktor Serkan bey e gittik. Kendisi bizi bu konuda detaylı bir şekilde bilgilendirdi. Ameliyat süreci, iyileşme oranı ve hastanede kalış süresi gibi konularda tamamen bilgi sahibi olduk ve kendisine güvendik. Ameliyat çok başarılı geçti. Kardeşim el terlemesi rahatsızlığından tamamen kurtuldu. Doktor bey iyileşme sürecinde de bizzat çok ilgili ve güler yüzlüydü. Mutlu bir şekilde hastaneden ayrıldık.. kendisine çok güveniyor ve teşekkür ediyoruz.
n....k
Hasta ve yakınlarıyla çok ilgili mükemmel bir hekim oğlumun el terlemesi ameliyatını başarıyla gerçekleştirdi Allah razı olsun harika bir insan.N.K
Benim çocukluğumdan beri el terleme şikayetim vardı ve hayatımı inanılmaz zorlaştırıyordu, artık psikolojim bozulmuştu. Çok şükür Serdar hocayla tanıştık ve kendisi ilk andan itibaren güven verdi ve oldukça ilgiliydi. Ameliyatımı gayet başarılı bir şekilde gerçekleştirdi ve hayatımı kolaylaştırdı. Allah kendisinden razı olsun. Gözünüz kapalı güvenebileceğiniz oldukça bilgili ve ilgili bi doktor
Serdar Özkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serdar Özkan, Göğüs Cerrahisi. Size Serdar Özkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Göğüs Cerrahisi Randevusu, Randevu, Normal Randevu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Bronkoskopi, Göğüs X-Ray, Plevral Sıvı Aspirasyonu, Servikal Mediastinoskopi, Solunum Fonksiyon Testleri, Torasentez.
Serdar Özkan adresi nerede?Serdar Özkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Musalla Bağları Mah. Gürz Sok. No. 1 Selçuklu / Konya Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serdar Özkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serdar Özkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Serdar Özkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serdar Özkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Serdar Özkan hangi dilleri konuşuyor?Serdar Özkan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Serdar Özkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serdar Özkan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Serdar Özkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Serdar Özkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Serdar Özkan hangi sigortaları kabul ediyor?Serdar Özkan, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Serdar Özkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları
Selçuklu bölgesinde SGK kabul eden Göğüs Cerrahları
Selçuklu bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları
Selçuklu bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları
Selçuklu bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları
Selçuklu bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları