Doç. Dr.
Serdar Özkasap
Çocuk Hematolojisi,
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları
Ankara 1 adres
İzmir Atatürk lisesini bitirdikten sonra girdiğim Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden 1990 yılında mezun oldum.
Dr. Sami Ulus Kadın Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanlığımı aldım. Dr. Sami Ulus Kadın Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde başasistan olarak çalıştım.
2009 yılında Çocuk Hematoloji Uzmanı oldum. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde 2009 yılından itibaren Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim dalında öğretim üyeliği ve Ana Bilim Dalı Başkanlığı yaptım.
2014 yılında Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanında Doçentlik Ünvanı almaya hak kazandım.
2020 yılının Ocak ayından itibaren muayenehanemde danışanlarıma hizmet vermeye başladım.
‘’Her çocuğun iyi bir anne-babaya, iyi bir öğretmene ve iyi bir çocuk doktoruna sahip olma hakkı vardır’’ felsefesinde üzeremize düşeni ciddi bir şekilde layığıyla yapmak için vargücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.
Çocuk Hematolojisi Randevusu
Çocuk Hastalıkları
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
Çocukta gelişimi izleme
Doç. Dr .Serdar Özkasap Muayenehanesi
Kızımız doğduğu andan itibaren Serdar beye düzenli olarak kontrole götürdük. Yeni anne baba olmanın verdiği tedirginliğimizi 30 yıllık tecrübesiyle en aza indirerek bize hep doğru yolu gösterdi. Karşılaştığımız her problemde kendisine her zaman ulaşabildik. 17 aydır düzenli olarak gelişimini takip ederek ihtiyacı olan takviyeleri özenle planladı. Umarız daha uzun yıllar kendisiyle işbirliği içerisinde sağlıklı bir çocuk yetiştirmek en büyük gayemiz.Her çocuğun bilinçli ebeveynlere sahip olmasının yanı sıra iyi bir çocuk doktoruna sahip olmasının önemini anladık. Her konudaki hassasiyeti, özeni ve bilgilendirmeleri için çok teşekkür ederiz. Doktorumuza güveniyoruz demek büyük bir ayrıcalık.
m....d
Hem Hematolojik olarak hem genel muayeneden çok memnun kaldım.. açıklamaları detaylı ve ikna ediciydi . Neden sonuç ilişkisine dayalı anlatımı var .daha önce gittiğim çoğu doktorun fark edemediği detayları fark etti..aynı şehirde olabilsem devamlı takibinde olmak isteyeceğim bir hekim.. mesleğinin hakkını veriyor
şe...p
13 yaşındaki oğlumun tahlilinde görülen lökopeni nedeniyle Serdar beye gittik. Muayenimizin bizim için çok aydınlatıcı olduğunu ve neredeyse bir saat sürdüğünü söyleyebilirim. Kendisinin istediği tetkiklerle birlikte sorunumuz kafamızda hiç soru işareti kalmadan çözüldü. Detaylı ve sabırlı açıklamaları için kendisine teşekkür ederiz.
ş.....
Doktor bey çocuğumun rahatsızlığının yanında gelişimi ile ilgili çok yönlü bir muayene yaptı, açıklamalarıyla birlikte ne neden olur anlattı, memnun kaldığımız bir muayene oldu
Yenidoğan bebeğimizin takibi için Serdar Beye bir arkadaşımız tavsiyesiyle gittik. Serdar bey o kadar detaylıca muayene yaptı ki , aklımızdaki soruları sormadan kendisi bizi aydınlattı. Bebekle iletişimi olsun ,hiç bir detayı atlamadan incelemesi olsun güvenle gidebileceğiniz bir doktor.
ay...e
Serdar bey ile bebeğimizin alerjik rahatsızlıgı sayesınde tanısmıstık ,Kendisi meslegını severek özenerek yapan ,bizi hep güleryüzle karsılayıp sorularımızı tüm ayrıntısı ile bıkmadan cevaplayan Ve tedavi sürecimizi başarılı bir şekilde atlatmamızda bize yardımcı oldugu için tesekkurederız.
Öksürük ve karın ağrısı sebebiyle bir arkadaşımın tavsiyesiyle Serdar beye çocuğumu götürdüm. Çocuk dilinden anlayan, güleryüzlü ve gereksiz ilaç kullanımından kaçınan bir hekim. Bunda hematolog olmasının da payı var mutlaka. Bizi birçok konuda - hem kızımızın sağlığı hem de pandemi döneminde bizim sağlığımız ile ilgili - bilgilendirdi ve takibe aldi. Sonunda kızımı düzenli takip ettirebileceğim ve çekinmeden sorularımı sorabileceğim doktorumuzu bulduk.
f.....
Çok ilgili,bilgili ve oğlumun en sevdiği doktor! Detaylı muayenesi,rahatlatıcı,yön gösterici bilgilendirmeleriyle her zaman tercih ettiğimiz ve tavsiye ettiğimiz Doktor Serdar Bey’e tekrar teşekkür ederiz.
z.....
Serdar Beye çocuğumu astım rahatsızlığı dolayısı ile götürdüm. Kendisi detaylıca muayene yaptıktan sonra, aklımızda olan soruları kibarca ve uzun uzun cevapladı. Muayene sonrası tedaviye başlamış ve zihnen rahatlamış olarak ayrıldık.
Serdar Hocam işinin ehli, nezaketli, kibar, empati kurabilen, annelerin hissiyatlarına önem veren bir doktor. Ankarada iyi bir çocuk doktoru arıyorsanız gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz,şiddetle tavsiye ederim.
fe...n
Serdar hocaya 2,5 yaşındaki oğlumuzun öksürük şikayeti nedeniyle gittik. Serdar hoca en başta öksürüğün neden olabileceği üzerinde bizi detaylı Bir
şekilde bilgilendirip daha sonra ilaç tedavisine başladı ve ilk gün öksürüğümüzde baya bir azalma oldu. Kendisine ilgisinden dolayı çok tşk ediyoruz.
Serdar Özkasap isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serdar Özkasap, Çocuk Hematolojisi, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Serdar Özkasap tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Hematolojisi Randevusu, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Hasta çocuk muayenesi, Sağlam Çocuk Takibi ve Aşı, Çocuk Hastalıkları, Nebülizatör Tedavisi, Enjeksiyon Im, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü.
Serdar Özkasap adresi nerede?Serdar Özkasap şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beştepe mahallesi Meriç caddesi no 5 B blok daire 2 Yenimahalle Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serdar Özkasap isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serdar Özkasap online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Serdar Özkasap isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serdar Özkasap, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Serdar Özkasap hangi dilleri konuşuyor?Serdar Özkasap ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Serdar Özkasap isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serdar Özkasap bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serdar Özkasap ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serdar Özkasap hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Serdar Özkasap hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Serdar Özkasap hangi sigortaları kabul ediyor?Serdar Özkasap tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Eureko Sigorta, HDI Sigorta, Mapfre Sigorta, Anadolu Sigorta, Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Hematologları
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Hematologları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Hematologları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Hematologları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Hematologları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Hematologları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Hematologları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Hematologları