Ana(Antinükleer Antikor)
Artritte Steroid Tedavisi
Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt)
Biyoelektrik Tedavisi
Özel Erenköy Fizik Tedavi
Ccp(Siklik Sitrülinlenmiş Peptit Antikoru)
Crp(C-Reaktif Protein Testi)
Özel Erenköy Fizik Tedavi
Elektrotermal Terapi(Transkutanöz Elektriksel Sinir Stimülasyonu(Tens))
Fizik Tedavi
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uygulamaları
Hacamat (Kupa) Tedavisi
Karaciğer Kan Testleri
Kuru İğneleme
Manuel Terapi
Tedavi Edici Egzersizler
Özel Erenköy Fizik Tedavi
İlgi alanları aşağıdaki gibidir.
FİBROMİYALJİ, KAS ROMATİZMALARI (Yumuşak Doku Romatizmaları), KURU İĞNE TEDAVİSİ, BEL FITIĞI ve BEL AĞRILARI, BOYUN FITIĞI ve BOYUN AĞRILARI, YAYGIN ve KRONİK AĞRILAR, BEL OKULU PROGRAMLARI, İNATÇI SIRT AĞRISI, BEL KAYMASI ve KİREÇLENMESİ, OMUZ ve DİZ AĞRILARI ve HAREKET KISITLILIĞI, EKLEM AĞRILARI, TANISI KONMAMIŞ AĞRI, MİYOFASİYAL AĞRI SENDROMU, BEL RESTORASYONU ve BOYUN RESTORASYONU, HOLİSTİK TIP.
h....p
Vücut ağrılarım vardı. Gitmediğim bölüm kalmadı. Yaptırmadığım testler kalmadı. Her şey temiz çıktı. Her branş beni 5 yıl oyaladı özel kıllık ve ayakkabılara kadar kullandım. Çocuklarım psikoloğa gönderdiler. Her şeyi denedim bana hiç faydası olmadı. 25 yaşından beri çekiyorum şu anki yaşım 64. Sonra Serdar Bey'e başvurdum. Muayene ettikten sonra kuru iğneye başladık. Kuru iğneyi uyguladı ve hoplaya zıplaya eve gittim. Çok mutlu oldum. Derdimin dermanı oldu. Fizik tedaviye başladık. 1 yıldır kendisine gidiyorum. %100 ağrılarım geçti. Hacamat yaptırdım çok faydasını gördüm. Sayesinde 18 yaşında gibiyim. Strese girdim yine kitlendim tekrar düzeltti beni. Şu an çok iyiyim. Vücuduma kimyasal göndermeden beni hayata döndürdü. İlgisi ve alakası çok iyi bu işin ilmini almış.
m....ö
Yoğun halsizlik, aşırı yorgunluk, genel vücut ağrıları, kalp ağrısı vb. sorunlarım vardı. Birçok doktora ve bölüme gittim, hiçbir sonuç alamadım. Sonra kendisine başvurdum. Eğitimci olduğum için ders anlatamamaya başladım. Hayatımı birçok yönde etkiledi. Anlık bilgilerimde yetersizlik ve konuşma güçlüğü çekmeye başladım. Önce kaslarıma kuru iğne yaptı, kalp ağrım ve fenalaşmam geçti. Ondan sonra ben iyileşeceğine inanmaya başladım. Fizik tedavide gördüm ve egzersiz çalıştık. Yürüyemiyordum, feci geçiriyormuşum gibi hissediyordum. Sol kısmımdaki problem de gitti. Çok kötü bir durumdaydım ama şimdi çok iyiyim. Tedavisinden olumlu ve güzel sonuçlar aldım. Herkese tavsiye ederim. İlgisi alakası çok iyi, tam bir hekim kendisi. Tedavim devam ediyor, sonlara yaklaştık. Artık eğitimime daha verimli bir şekilde devam ediyorum.
ka...a
29 yaşımın henüz başlarındayken sırtımda şiddetli kas ağrıları başladı ve bir süre sonra ağrılar kalça bölgeme yerleşti yatarken sağdan sola dönemediğim inanılmaz şiddetli bir hal aldı. Adım atarken iki ayağımı yan yana getirirken hesap yapıyordum yürümenin ne büyük nimet olduğunu o zamanlarda ve akabindeki beş yıl boyunca sık sık düşündüm.Ben gece gündüz ağrıyla mücadele ederken bir yandan da pandemi şartlarında hastaneye gitmeye çalıştım. O şekilde başlayan süreçte Ankilozan spondilit teşhisi aldım ve ağrı kesicili kortizonlu sürecim başladı. Eve işe çocuğa yetişmeye çalışırken hissettiğim yetersizlik ve mutsuzluğun yanında vücudumun hareket etmeyi kısıtlaması psikolojimi çok kötü etkiledi. Bir arkadaşım vasıtasıyla Serdar hocamla tanıştım ve vücudumu esir almış olan ağrılarımdan kuru iğne tedavisi ile ağrılarımdan kurtuldum İlk anda inanamasam da geldiğim noktada ağrısız ilaçsız kortizonsuz yaşayan spor yapabilen mutlu bir insan oldum.
n....d
Fibromiyalji hastasıyım. Bu sebepten dolayı başvurdum. 2. yıl çok sıkıntı çektim. 30 seans oldu gideli. Tüm vücudumda sıkıntılarım ve şiddetli ağrılarım vardı. Uyku uyuyamıyorum. Seanslar sayesinde çok rahatım. %70 iyileştim. Kuru iğne tedavisi uyguluyor. İğnesi çok farklı ama akupunktur iğnelerinden değil. Tüm şikayetlerim geçti. Serdar Bey çok iyi bir insan. İşinin ehli ve başarılı bir hekim. Bu işte bir numara kendisi. Çok memnunum. Eşim de götürüyorum. Eşimin sırtında yanma, ağrı vb. sorunlar var. 2. seanstan sonra o da rahatladı.
g....d
3 seanstır gidiyorum. Eşim de kendisinin hasta. Sırt ağrılarım ve uyku problemlerim vardı. Günlük hayatımda beni bu durum çok etkiliyordu. Tedavisinden ve sonuçlarından memnunum. Kuru iğne tedavisi görüyorum. Tedavim devam ediyor.
h...
Almanya'dan geliyorum. 19 yaşında belimdeki kaslarda bir kısım ağrılar başladı. Bu ağrılar aylar ve yıllar geçtikçe çoğalmaya, şiddetlenmeye ve tüm vücuduma yayılmaya devam etti. Fibromiyalji teşhisi 2017 yılında Almanya'da konuldu. Şu an 28 yaşındayım ve geçen sene 2023 yılında Serdar hocam ile tedavilere başladım. Hastalığın ve ağrıların tamamen fizyolojik ve kaslardaki sorunlarla ilgili olduğunu ve kuru iğne ile düzelebileceğini anlattı. Yaklaşık bir yıldan uzun süredir tedavilerime devam ediyorum ve ağrılarımın en büyük kısımlarından kurtuldum. Belimdeki ağrılar, mide ve sindirim sorunları ve vücudumdaki yanmaların büyük kısmı geçti ve ileriki zamanda daha iyi olacağıma inanıyorum. Tedavilerime devam ediyorum. Hastalığın kendisi ağır ve uzun olduğu için, sabır gerektiren bir süreç fakat sonuçları süper. Fibromiyalji hastalarına gerçek bir umut kaynağı.
a...
Eşimin sırt ağrıları, karnında inanılmaz bir şişkinlik, sindirim sorunları, sabahları şiddetlenen nefes darlığı, sürekli yorgunluk hali gibi birçok sağlık sorunu vardı ve kaç senedir gitmediği doktor kalmamıştı. İnternette Serdar Hoca'nın fibromiyalji ile ilgili bilgi verdiği videoya rastladım ve anlattıkları eşimin yaşadıkları gibiydi. Sonra yorumları da okuyunca daha çok emin olduk. İlk muayenesinde şifa olacağını anladım çünkü uzun zamandır öyle detaylı muayene eden, dokunduğu yerin ağrıdığını siz söylemeden anlayan bir doktor görmemiştim. Şehir dışından gelmemize rağmen iki senedir gidiyoruz. Her seferinde tedavi gününü iple çekiyoruz. Eşimin şikayetlerinin çok büyük bir kısmı geçti, benim de senelerdir çektiğim bacak ağrılarım için tedaviye başladık çok şükür çok kısa zamanda çok güzel sonuç verdi. Hayat kalitemizin artmasına vesile olan Serdar Hocam'ızı tavsiye ederiz.
r....g
Kas ağrılarım için başvurdum. Doktor takviminden araştırıp buldum. Kuru iğne tedavisi uyguluyor. 8 seanstır kendisine gidiyorum. İlk seansta olumlu sonuçlar almaya başladım. Beyefendi, kaliteli ve düzgün bir doktor. Hasta mahremiyetine çok önem veriyor. Genel olarak kendisinden memnunuz. Her aradığımda ulaşabiliyorum.
f....e
Bel ağrım için gittim. Kuru iğne sayesinde 2 seansta ağrım bitti. Daha sonra omuz ağrım için devam ettim. O da olumlu sonuçlandı. Çok memnunum kendisinden. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Serdar Bey'e on üzerinden on puan veriyorum. İlgili bir doktor. Her gidişimde ılımlı yaklaşıyor. Teşhis ve tedavileri iyi ve yerinde.
Yaklaşık bir yıl bacaklarımda ağrı hissi ile yasadim. Yürürken yada merdiven çıkarken nefes nefese kalıyordum. Ağrıyı spor sonrası oluşan hamlik ağrısıyla tanimlayabilirim. Hastaneye bununla ilgili gittiğimde bel fıtığından veya venöz olabileceğinden şüphelendiler fakat tanı konulmadı. Daha sonra tavsiye üzerine doktor beye gittim. Kuru iğne tedavisi ile kaslarimdaki ağrılar oldukça azaldı tedaviye hala devam ediyorum daha iyi yürüyorum şükürler olsun tavsiye ederim
Serdar Saraç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serdar Saraç, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon. Size Serdar Saraç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kuru İğneleme, Manuel Terapi, Randevu, Akupunktur Tedavisi, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Ana(Antinükleer Antikor), Artritte Steroid Tedavisi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Biyoelektrik Tedavisi, Ccp(Siklik Sitrülinlenmiş Peptit Antikoru).
Serdar Saraç adresi nerede?Serdar Saraç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fahrettin Kerim Gökay Cad. 264/3 Hacaloğlu Apt. Göztepe Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serdar Saraç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serdar Saraç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Serdar Saraç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serdar Saraç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Serdar Saraç hangi dilleri konuşuyor?Serdar Saraç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Serdar Saraç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serdar Saraç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Serdar Saraç hakkında ne düşünüyor?Toplam 66 hasta / danışan, Serdar Saraç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Fizik Tedavi Uzmanları
Beşiktaş Fizik Tedavi Uzmanları
Avcılar Fizik Tedavi Uzmanları
Sarıyer Fizik Tedavi Uzmanları
Zeytinburnu Fizik Tedavi Uzmanları
Daha fazla (13)Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Kadıköy bölgesinde SGK kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları