Bademcik Ameliyatı

Endoskopik Sinüs Cerrahisi

Geniz Eti Ameliyatı

Horlama Cerrahisi

Özel Medikar Hastanesi

Dr. Serdar Şengül, Özel Medikar Hastanesi'nde sağlık hizmeti vermektedir.

Röportaj

I
Konum: Özel Medikar Hastanesi Diğer

Dilime yediğim pastadan yabancı cisim(tel) battı ve serdar bey başarılı bir operasyonla sağolsun çıkardı. Ekibine ve kendisine ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim. Güler yüzlü ve samimi bir doktor kesinlikle tavsiye ederim.

Konum: Özel Medikar Hastanesi Bademcik Ameliyatı

Bugün kızımın bademcikleri ve geniz eti alınma ameliyatı oldu. Doktor bey , hemşireler, sekreterler ve temizlik görevlileri herkes çok ilgiliydi. Doktor bey ve medikar hastanesi çalışanlarına teşekkür ederim.

Konum: Özel Medikar Hastanesi 8 yaşında Oglum için kulakta sıvı ve genizeti

Serdar bey çok ilgili bir hekim 8 yaşındaki oglumu kulakta sıvı ve geniz eti ameliyatı için götürdük çok şükür iyi geçti kulak tüpü takıldı ve geniz eti alındı şimdi iyi şükürler olsun Allah razı olsun kendisinden hiç tereddütsüz gidebileceğiniz hekim.

Serdar Bey önceden de başka hastanede hizmet veriyordu, orada bizim doktorumuzdu.Tekrar kendine gittik.Kızımda geniz eti olduğu için uykuda tıkanma ve horlama şikayeti ile gittik.Geniz eti ameliyatı oldu.Geniz eti alındıktan sonra tüm bu şikayetlerimiz geçti.Serdar Bey'den çok memnun kaldık.

Ben nefes almakta zorluk çekiyordum.Serdar Bey'in bana çok faydası oldu, şu anda daha iyiiyim.Kendileri çok güzel ilgilendiler,hizmetlerinden çok memnun kaldım.Tedavi süreci sonrasında nefes alıp vermem rahatladı ve burnum da eğrilik vardı, o düzeldi.

Serdar Bey'den çok memnun kaldık.Kızımın geniz eti problemi vardı.Serdar Bey'e gidip geniz etini aldırdık.Tedavi süreci sonrasında kızımın nefes alış verici düzeldi.Kendisi çok profesyonel ve iyi bir doktor.Herkese de tavsiye ederiz.

Ü

Serdar Bey'e 10 üzerinden 10 veriyorum.Tedavi sürecimiz çok olumlu geçti.Kendisine burun ameliyatı oldum.Ne sızı çektim ne ağrım oldu. Burnumdan hem kırık düzeltme hem de estetik ameliyatı oldum.Serdar Bey'in en beğendiğim özelliği ilgili ve alakalı olması.Tedavi süreci sonrasında daha rahat nefes alıyorum, burun estetiğim de çok güzel oldu.Serdar Bey'e teşekkür ederim.

İşinin ehli, güler yüzlü, harika bir doktor hiç tereddüt etmeden randevunuzu alabilirsiniz.İncebacak kardeşler olarak biz çok memnunuz :)