Miadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Lazerli Diş Bakımı
Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri
Periodontoloji Cerrahi
Miadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
İmplant
İmplantoloji
Miadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Daha sonra Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde öğretim üyesi olarak görev almış ve Adli Bilimler Fakültesi'nde ”Criminal Odontoloji”, Antropoloji Anabilim dalında “Dental Antropoloji” konularında ders vermektedir.
Çeşitli Bilimsel dergilerde Yayın kurulu, Bilimsel değerlendirme Kurulunda görev yapmakta ve Ulusal AIDS Komisyonu, Ulusal Koruyucu Ağız ve Diş Sağlığı programlarında Bilimsel Komisyon üyesi olarak görev yapmaktadır.
Ankara Diş hekimleri Odası Başkan Vekili, Türk Diş hekimleri Birliği Genel Başkan Vekilliği görevlerinde de bulunmuştur, halen Miadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde çalışmaktadır.
ci...n
Diş eti kanamalarim vardı Serdar Bey'e gittim. Çok ilgilendi yapılacak olan tedavi hakkında uzunca bilgilendirdi beni dinledi anladı korkularımi yendik beraber ve benim hem doktorum hemde psikoloğum oldu. Kendisine çok teşekkür ederim. :)
be...r
Serdar Bey gayet ilgili ve hastasının her sorusuna itinayla cevap veren bir hekim. Kendisine diş taşlarımı temizlettim ve hiç ağrı veya acı hissetmedim. Diş etimdeki tüm sıkıntıları bana anlattı. Ben kendisinden çok memnun kaldım.
Serdar Sütcü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serdar Sütcü, Periodontoloji, Diş Hekimi. Size Serdar Sütcü tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Küretaj, Diş Estetiği, Gülüş Tasarımı, Diş Eti Ameliyatı, İmplantoloji, Diş Beyazlatma, Periodontoloji Cerrahi, Diş Eti Estetiği, İmplant, Dental Anestezi.
Serdar Sütcü adresi nerede?Serdar Sütcü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Oğuzlar Mahallesi Mevlana Bulvarı No:143/A Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serdar Sütcü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serdar Sütcü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Serdar Sütcü isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serdar Sütcü, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Serdar Sütcü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serdar Sütcü bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serdar Sütcü ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serdar Sütcü hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Serdar Sütcü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.