Yüksek ateş, eklemlerde yoğun ağrı ve halsizlik şikayetiyle başvurdum, influenza salgını olmasına rağmen hiç tahlil yapmadan antibiyotik yazdı. Bir hafta kullandım daha kötü olunca başka doktora gittim, influenza olduğumu, tedaviye geç kalındığını ve antibiyotiğin hiçbir işe yaramayacağını söyleyerek influenzanın tek çaresi olan grip virüsü ilacı yazdı. 2 günde iyileştim ama ilk gün doğru teşhis konsaydı hem gereksiz antibiyotik kullanmayacaktım hem 10 gün boşa hastalık çekmeyecektim.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
me...s
Insulin kullanan açlık şekeri 300 olan diyabet hastası annemin insulinini kesip diyabet hapı kullandiran kolesterolü ve yüksek tansiyonu olan kalp damarlarında plaklarla olan hastaya ekmeği kes kahvaltıda 3-4 adet haşlanmış yumurta ye diye diyet veren ve finalde şu anda Erciyes Tip Fakültesine yatisi yapılan annemin doktoru.Nevsehire yakın bir Fakülte olmasa annem şuan nasıl olurdu.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Serdar Uludağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serdar Uludağ, İç Hastalıkları.
Serdar Uludağ adresi nerede?Serdar Uludağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güzelyurt Mahallesi Vefa Küçük Caddesi No:9 Nevşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serdar Uludağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serdar Uludağ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Serdar Uludağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serdar Uludağ bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serdar Uludağ ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serdar Uludağ hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Serdar Uludağ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 1 yıldız (5 üzerinden) verdi.