Elektrotermal Terapi(Transkutanöz Elektriksel Sinir Stimülasyonu(Tens))
Fizik Tedavi Ve Artrit Için Mesleki Terapi
Kinesiotape(Kinezyoteyp)
Tümünü gösterHizmetler
Artritte Steroid Tedavisi
Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt)
Medicana Sivas Hastanesi
Elektrotermal Terapi(Transkutanöz Elektriksel Sinir Stimülasyonu(Tens))
Fizik Tedavi Ve Artrit Için Mesleki Terapi
Kinesiotape(Kinezyoteyp)
Kuru İğneleme
Manuel Terapi
MRI
Nöralterapi
Tıbbi İlgi Alanları;
Osteoporoz (Kemik Erimesi/Zayıflığı),Kas Ağrıları ve Hastalıkları,Romatoid Artrit ,Ankilozan Spondilit ve Diğer Romatizmal hastalıklar,Kilo Verme ve Ağrı Tedavileri İçin Akupunktur Tedavisi,Nöralterapi,
Proloterapi,Boyun Ağrıları, Omuz Ağrıları, Bel Ağrıları Sırt Ağıları,Dirsek, bilek, eklem, el rahatsızlıkları, Diz ağrıları (Artroz, tendinit, bursitler), Skolyoz rehabilitasyonu, Postür bozukluğu ve sonradan gelişim omurga eğrilikleri, Diz, kalça, bel ve boyun kireçlenmeleri, Romatizmal hastalıklar, siyatik ağrıları, yumuşak doku romatizmaları
da...
Omuzumda yıllardır geçmeyen ağrılarım vardı.Gerçekten o kadar anlayışlı ve nazik biri ki..Bilgisi ve tecrübesi de oldukça iyi bir uzmanımız.Gerçekten çok ilgili bir hekim.Rabbim yolunu açık etsin.
bi...n
Sebebi belli olmayan ağrı için kendisine muayene oldum ve daha ilk muayenede teşhisi konuldu ve tedaviye başlanıldı!! Kendisi tam bir profesyonel. İyi ki varsınız hocam Saygılar..
i̇...n
Adım İlayda ÖZKAN 14 yaşındayım.Benim sorunum bel ağrısı şikayetiyle birlikte devam eden dayanılmaz ağrılar.Bu durum benim okul hayatımı ve günlük yaşantımı çok zorlaştırdı.Sayıca fazla hastane ve doktora gittim.Umutla gittiğim doktorlardan şifa bulamadım.Sivas'ta gittiğim sayın Serdar YURTÇU doktoruma çok teşekkür ediyorum.Onun sayesinde doğru teşhis ve doğru tedaviyle sağlığıma kavuşdum.Beni günlük yaşantıma dönderdiği için sonsuz teşekkür ediyorum.
di...u
İnanılmaz ağrılarım vardı. Eklemlerimde şişlikler ve kızarıklıklar oluşmuştu. Bir çok kez doktora gittim. Çoğunlukla ağrı kesici ilaçlar verdiler ve benim problemlerim artarak devam etti. Uykusuz geçirdiğim geceler ve eklemlerimdeki ağrılar günlük ihtiyaçlarımı karşılamamı engelliyordu. Tekrar dotora gitmeye kara verdim ve kızılaydan (o dönem Serdar Bey Kızılay'da çalışıyordu) randevu alarak muayeneye gittim. Serdar Bey ilk muayenede teşhisi koydu ve ilaç tedavisine başladık. Aynı gün inanılmaz rahatladığımı ve o gece de aylardan sonra deliksiz uyuduğumu hatırlıyorum. Şimdi aradan yıllar geçti... ben hala O'na dua ediyorum.... Antalya'da yaşıyorum ve doktorumu herkese tavsiye ediyorum!.
os...r
serdar bey eşimin hattalığı ile yakından ilgilendi hastalığı ve tedavi süreci ilaç kullanımı ile ilgili olarakta bizlere detaylı bilgi paylaşımı yaptı. Eşimdeki hastalığa yıllardır bel ağrısı şikayti ile doıktorlara gidiyoruz hiçbiri serdar beyin teşhisini söleyemedi. Hocan Teşhisini koydu inşallah şimdi eşim söylendiği üzere ilaçlarını kullanıyor kontrol zamanı gelince de tekrar kendisisin yanına gidecez inş. olumlu sonuçlar alırız kendisine tekrar teşşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.
se...ç
Hastaya çok güleryüzlü ve ilgili davranıyor. Serdar Bey için sihirli parmaklar diyen bir arkadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim. Gerçekten belimi farklı bir şekilde kıtlattı. İkibüklüm gittiğim hastaneden düzelmiş bir şekilde ayrıldım. Allah razı olsun.
Serdar Yurtçu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serdar Yurtçu, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon. Size Serdar Yurtçu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kuru İğneleme, Kinesiotape(Kinezyoteyp), Manuel Terapi, Fizik Tedavi Ve Artrit Için Mesleki Terapi, Nöralterapi, Elektrotermal Terapi(Transkutanöz Elektriksel Sinir Stimülasyonu(Tens)), Artritte Steroid Tedavisi, MRI, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt).
Serdar Yurtçu adresi nerede?Serdar Yurtçu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak Mahallesi M. Fethi Akyüz Caddesi No:8 Sivas
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serdar Yurtçu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serdar Yurtçu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Serdar Yurtçu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serdar Yurtçu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Serdar Yurtçu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serdar Yurtçu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Serdar Yurtçu hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Serdar Yurtçu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Serdar Yurtçu hangi sigortaları kabul ediyor?Serdar Yurtçu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Sivas bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Sivas bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Sivas bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Sivas bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Sivas bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Sivas bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Sivas bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları