tu...u
Hastaliklarin iyilesmesinde doktor ile birlikte hastanin kendisi de rol oynar. Hastalar morallerini yuksek tutup, dusuncelerini duzelmeye ve iyi sagliga yordukca iyilesmeler hizlanir ve gerceklesir. Bu noktada Op. Dr. Serdar Zengin devreye giriyor. Kendisi cok iyi hekim olmasinin yanisira hastanin kendi iyilesme hucrelerini de uyandiriyor. =) Cok iyi hekimlik, tecrubeden ve iyi bilgiden olusur. Kendisinde zaten hepsi mevcut. Ayni zamanda kendisini hastanin yerine koymasini bildigi icin hastayi hem cok aydinlatiyor hem de hastanin kendi kendini iyilestirmesini de sagliyor. Hastanin morali yuksek oldukca iyilesmeler hizlanir. Dusunce gucu onemlidir. Iyi hekimligin ustune bu hastaya sagladigi guc sayesinde kendisini Turkiye'nin en iyi operator doktor ve ortopedi doktoru olmaya aday gosteriyorum. Ben kendim cok kisa surede iyilestim. Bunda Doktor Serdar Bey'in basarili ameliyati rol oynuyor. Kendisi tecrubeli ve cok bilgili ve hastanin psikolojisine cok destek veren bir hekim.
gü...t
Verdiği büyük güven ve ilgileri sayesinde beni ikna ederek aşırı korkum yüzünden olamadığım diz protezi ameli- yatımı başarı ile yapan Sayın ve sevgili Doktorum SERDAR ZENGİN'e sonsuz şükranlarımı´sevgilerimi ve teşekkürlerimi sunuyorum.Doktorumu tüm tanıdıklarıma ve herkese tavsiye ediyorum.
Serdar Zengin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serdar Zengin, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Serdar Zengin adresi nerede?Serdar Zengin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağdat Caddesi,Şimşek Sokak No:2 34728 Caddebostan/İSTANBUL Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serdar Zengin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serdar Zengin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Serdar Zengin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serdar Zengin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serdar Zengin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serdar Zengin hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Serdar Zengin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Gebze Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bakırköy Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bağcılar Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Daha fazla (13)Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları