Şeref Demirkaya Muayenehanesi
Mithatpaşa Cad.No:44/6 Hürriyet Apt. Kızılay, Ankara

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

ocak 2016 tarihinde karotis diseksiyonu ile gelişen tıkanıkla beyne pıhtı atması sonucu nöroloji servisinde 15 günlük tedavim sonucu sağlığıma kavuştum Şeref hocama ve onun yetiştirdiği personeline minnettarım.Şeref hocam gerek Doktorluğu gerekse insani yönden mükemmel insan Allah yolunu açık etsin gülen yüzü hiç solmasın

değerli hocamız bizim için çok önemli,kızımızı bize kavuşturdu çok şükür,önce allahın izniyle:sonra değerli hocam sayesinde umut kesilen kızımız iyileşti.bilinç kapalı gataya geldik,bir hafta enfeksiyon bölümünde yattı oradaki doktorlarada minnettarız ilk müdahaleyi yapıp bizi nöroloji katına gönderdiler.şeref hocamız gereken herşeyi yaptı kızım aylarca gatada tedavi gördü.biliç tamamen kapalı,günlerce yattı!hastalığı ADEM' miş ilk defa orada duyduk ve öğrendik.Ağır bir kortizon tedavisiyle kızımIZI Rüya'mızı hocamız kurtardı,allah ondan ve değerli ekibinden vefakar hemşirelerden tüm görevli personelden razı olsun!hocamız ve ekibi gece gündüz desteğini esirgemedi onu kurtardılar,ne söylesem nekadar teşekkür etsem azdır,ŞEREF HOCAM DEĞERLİ EKİBİ ASİSTANLARI,HEMŞİRELERİ HEPİNİZ ÇOK ÖZELSİNİZ VE BİLGİLİSİNİZ!Hepiniz varolun alah razı olsun sizleri çok seviyoruz,canla başla uğraştınız.şu an kızımız yürüyor,koşuyor ve üstelik işine geri döndü çok şükür!normal hayatını yaşamaya başladı sayenizde bir iki sıkıntısıda zaman içinde geçicek herşey daha iyiye gidiyor,bu hastalık hepimizin başına gelebilirmiş onuda öğrendik,umarım kimse bu acıları yaşamaz! böyle bir durum olursa lütfen hiç doktor aramayın hemen Pr.Dr.ŞEREF DEMİRKAYA HOCAMIZA GELİN!gatanın gözbebeği hocamız. ((kızımız sürekli kustu,beyinzarı iltihaplanmış,omurilik sıvısı zarar görmüş,iştahsızlık oldu su bile içemedi dengesi bozuldu felç oldu........ bu ve buna benzer bir durum olursa lütfen beklemeden hemen hocamıza götürün)) Hocam allah size uzun ömür versin herşey için çok teşekkür ederiz. kızım RÜYA TÜRKMEN 'in annesi HÜLYA TÜRKMEN

geçirdigim ataklari ve şikayetlerimi birebir dinledi allah ondan razı olsun çok mükemmel bir hekim allah yoklugunu eksik etmesin çok degerli bir hoca

Hocamla tanıştığımızda tanı koymak adına sorduğu her soruda hayretler içinde kaldım. Hastalığımın her evresi geçirdiğim her atak bir bir kendini gösterdi. Tedavi gördüğüm süreçtede hem hocamın hemde personelinin poztiftiği herşeyin iyi olacağının kanıtı gibiydi. Çok teşekkür ederim hocam iyiki varsınız.

27.08.2011 tarinda doktormuzla görüştük.eşimi muayene etti.çok iyi bir insan.şiddetle tavsiye olunur.