Dr. Seren Arpaz, Özel Egemed Kuşadası Hastanesi'nde Göğüs Hastalıkları branşında hastalarına sağlık hizmeti vermektedir.

Nakit, Kredi kartı

Göğüs Hastalıkları Randevusu

Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi +7 daha fazla

Enjeksiyon Im

Enjeksiyon Iv

Esd (Sedimantasyon)

Göğüs Hastalıkları Randevusu

Konum: Aydın Kuşadası Devlet Hastanesi Nefes darlığı, koah

Benim doktorum, seren arpaz, iyiki varsın, çok iyi bir doktor. Ben koah hastasıyım, ve seren arpazın tedavisinle iyileşiyorum. Hastanede yattığım 20 gün boyunca başta dr , um seren arpaz olmak üzere tüm hemşire hanım ve personele ilgilerinden ve güler yüzlerinden dolayı teşekkür ederim , verdikleri güvenle psikolojik destekle kendimi daha iyi hissediyorum, teşekkürler,

Babamın Ankaradaki bir çok hastaneyi bırakıp hele bırakıp ısrarla illaki Kuşadasında tedavi görmek istiyorum dediği kadar varmış. Gögüs hast.Uzman Dr. Seren ARPAZ uyguladığı tedavi bir tarafa hastaları ile birebir ilgileniyor ve pisikolojilerini düzelterek motivasyonlarınıda artırıyor,
Kuşadası Devlet Hastanesi Uzman Dr.Seren ARPAZ hanım teşekkürler

ben didimde yaşıyorum.bugün ilk defa kuadası devlet hastahanesine gittim.çok memnun kaldım.teşekkür ederim sayın seren arpaz uzun zamandır ilk kez bu kadar ilgili bir doktor gördüm.

5 Senedir benim doktorum,KOAH hastasıyım,bir haylide yaşlıyım,İzmirin/Özdere beldesinde oturmamama rağmen tercihim Seren Hanım olmuştur,son olarak 16 kasım 2014 de acile geldim,kısa bir müdahaleden sonra,Seren hanım kontrolü altında 10 gün hastahane kaldım,kaldığım müddet içerisinde,hemşire ve yardımcılarının,gösterdiği itina ve sevecence davranmalarına,ve doktorum,Sayın Seren Arpaz hanımefendiye özveri ile çalışmalarına,Sonsuz teşekkürler,kendisi hep benim doktorum olarak kalacak.Özdereden İrfan Güvenen-25.12.2014

çok iyibir doktorsunuz