Diyetisyen Randevusu
Beylikdüzü Cumhuriyet Mah., 1979.Sk., Önay Garden Rezidence, No:16, Kat:15, D:382, İstanbul
Online Diyet
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
Dyt. Seren Budak
Şu anda İstanbul Beylikdüzü'nde bulunan kliniğinde aktif olarak danışan görmektedir
mu...a
İstenilen kiloda kalmak, kilo vermekten daha zor. Yaz başı kilo verip Eylül itibariyle verdiğim kiloları geri alıyordum. Seren Hanım'ın danışanlarına olan ilgili yaklaşımını bir arkadaşımdan duyup kendisiyle iletişime geçtim ve uyguladığımız beslenme programı programıyla Kasım ayında olmamıza rağmen fitliğimi koruyorum ve istediğim kitle endeksindeyim. Daha önce de diyetisyen desteğiyle kilo vermiştim ancak istediğim kiloda kalamamıştım. Bence Seren Hanım'ın farkı; bu işin eğitimini gerçekten iyi almış olması, bunu danışanlarının yaşamlarına severek uygulamasından ve güçlü iletişim becerisinden kaynaklı. Kontrol seanslarımız yolunda devam ediyor. Umarım ilk kez önümüzdeki yaza istediğim fitlikte gireceğim
ş....n
Kilo vermek için başvurdum. İnternetten araştırarak buldum. 2 aydır gidiyorum. İş seyahatlerimden dolayı kısa bir ara verdim. Kilo vermeye başladım. Uymadığım için duraksama oldu. Diyet listesini bana göre hazırlıyor. Başka bir uzmana gitmek istemiyorum. Psikolojik ve fiziksel açıdan danışanını destekliyor. Motive ediyor.
a....k
Andulasyon cihazı için başvurdum. İncelemelerim oldu. Zayıflamak için diyet listesi hazırladı. 1.5 ay gittim. Yoğun bir dönemde olduğum için bırakmak zorunda kaldım. Çok tatlı bir uzman. Ben kendisini çok sevdim. Danışanına güven veriyor. Ben memnun kaldım.
g....k
Her yönden memnunum. Kendi cihazları da iyi. Diyet listesini kişiye özel uyguluyor. Cihaz bana çok iyi geliyor. 2 aydır gidiyorum. Kilo verimim ve incelmem oldu. Seren Hanım'a bir şey sorarken çekinmiyorum. Rahat ve açık bir insan. Çok ilgili ve bilgili bir uzman. Aklımda hiç soru işareti kalmıyor.
Seren Budak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seren Budak, Diyetisyen. Size Seren Budak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Bölgesel Zayıflama, Kanserde Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri.
Seren Budak adresi nerede?Seren Budak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beylikdüzü Cumhuriyet Mah., 1979.Sk., Önay Garden Rezidence, No:16, Kat:15, D:382 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seren Budak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Seren Budak uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Seren Budak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Seren Budak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Seren Budak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seren Budak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Seren Budak hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Seren Budak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Seren Budak hangi sigortaları kabul ediyor?Seren Budak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler