Espark AVM karşısı, Yenibağlar Mah. Fabrikalar Sk. Küpeli Apt. B Blok. Kat:1 No: 12/3, Eskişehir
e....a
Seren Hanım'dan, Diş temizliği için randevu almıştım. Benzer işlemi senede en az 1 kere yillar icerisinde farklı hekimlerden daha önceden almıştım. Sorularıma çok net cevaplar verdi. Dişlerimin cizilmemesi adına cekincelerimden bahsettim. İlk defa birisi diş etlerime bu kadar az zarar verdi. Oldukca hassas davrandığından dolayı dişlerim çok az kanadı. Tedavi yaklaşımı, önerileri ve çözüm odaklı yaklaşımında oldukca memnun kaldım. Bundan sonr a dolgu için randevu aldım. Onunda başarılı olacağını umuyorum. Gönül rahatlığı ile randevu alarak tedavi olabilirsiniz.
f.....
Seren hanım cok ilgili bi doktor çocuklarla iletişimi çok güzel hiç korkmadan dolgumuzu yaptirdik
5 yasinda oglumun dolgularini yapti Dr hanim. Aslinda küçük olduğu için oğlumun işlemi yaptırmayacağı konusunda endişelerim vardı ama Dr hanimin çocuklarla iletişimi çok iyi yapacağı işlemleri çok eğlenceli bir şekilde açıklıyor ,biz çok memnun ayrıldık
fe....
Seren hanım konusunda çok iyi bir doktor. Çocuğumuzla iletişimi çok iyiydi. Bu sebeple oğlumuzda bir korku olmadı. Ebeveyn olarak yapılacak işlemler konusunda bize ayrıntılı bilgi verdi. İlk defa gördüğümüz renkli dolgular çok tatlı oldu. Biz süreçten memnun kaldık.
z....k
Dolgularımı ve kaplamasını harika bir şekilde gerçekleştirdi.
i̇....
Cocukla iletisimi cok iyi ve cok tatli,kizim 5 bucuj yasinda sut dislerini cektirdik herseyi anlatarak yapti,ilk ve tek dis hekimimiz olcak kendisi..
d....)
Seren Hanım'dan çok memnun kaldık. Tedavi sürecinde bizimle çok güzel ilgilendiler. Çocuğumun diş çekimi, kanal tedavisi ve dolgu tedavisini yaptı. Tedavilerimizden memnun kaldık.
ş....)
Biz kendisinden çok memnun kaldık. Kızım çok memnun kaldı. Kızım çok huzurlu, mutluydu. Dolgu tedavimizi yaptırmamıza rağmen huzursuzluk yaşamadık. Doktorumuz güler yüzlü, anlayışlı ve işine hakim olduğu çok belli oluyordu. Gitmek isteyen herkese kendisini tavsiye ederim.
e....u
5 yaşındaki kızımı genel kontrole götürdüm. Çok ilgiliydi. Tavsiye ederim.
4 yaşında kızıma başka bir doktor tarafından yapılan dolgu ağrısı için gitmiştim. Çocuğa yaklaşımından tutup, muayeneden çok memnun kaldım gayet açıklayıcı bir şekilde anlattı. Başka bir doktor kanal tedavisi diye söylemişti. Kendisi kanal tedavisine gerek olmadığını 3 ay takip yapmadan kanal tedavisinin yapılmasının uygun olmadığını aktardı. Çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim
Seren Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seren Kaya, Diş Hekimi, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti). Size Seren Kaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Seren Kaya adresi nerede?Seren Kaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Espark AVM karşısı, Yenibağlar Mah. Fabrikalar Sk. Küpeli Apt. B Blok. Kat:1 No: 12/3 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seren Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seren Kaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Seren Kaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Seren Kaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Seren Kaya hangi dilleri konuşuyor?Seren Kaya ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Seren Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seren Kaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Seren Kaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Seren Kaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 56 hasta / danışan, Seren Kaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Eskişehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri