Bezmialem Vakıf Üniversitesi Lisans mezunuyum ardından Atlas Üniversitesinde Yüksek Lisansımı tamamladım. Diyetisyenlik alanında hizmet veriyorum.

DİYETİSYEN SERENAY BENDER
Teşvikiye Mahallesi Hakkı Yeten Caddesi No: 23 Terrace Fulya Center 1 Kat: 7, Şişli, İstanbul

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi, Kredi kartı, Nakit

Diyetisyen Randevusu

Online Danışmanlık +64 daha fazla

Online Diyet

A-Bing

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Teşvikiye Mahallesi Hakkı Yeten Caddesi No: 23 Terrace Fulya Center 1 Kat: 7, İstanbul

DİYETİSYEN SERENAY BENDER

Annem ve ablamın referansı ile Serenay Hanıma ulaştım. Kendisine danışma sebebim kilomdan rahatsız olmamdı. Süreç çok rahat geçti. Serenay Hanım çok yardımcı oldu ve ne zaman destek almam gerekse yardımcı oldu. Ben genel olarak çok memnun kaldım. Kendisini çevreme tavsiye ederim.

T

Kendisine yurtdışından tavsiye üzerine, kilo vermek amacıyla başvurdum. Sürecimiz hala devam ediyor. Serenay Hanım işinde oldukça profesyonel ve danışanlarıyla oldukça ilgili. Listeleri uygulanabilir ve oldukça doyurucu. Kesinlikle tavsiye ederim.

Kilo vermek ve sağlıklı yaşam için başvurdum. Sosyal medyada gördüm kendisini. 3 aylık paket aldım. Serenay Hanım motive edici birisi. Kişisel program hazırlıyor. Diyeti sıkıcı bir halden çıkarıp keyifli hale getiriyor. Sevip sevmediğim gıdalara göre ilerliyor. Belirli hastalıklarım olmasına rağmen kilo verdim. Ben memnun kaldım.

Kilo vermek için gittim. 4 seans aldım. Online katıldım seanslara. Kilo verdim. Diyet listesini bana göre hazırlıyor. Sürecim bitti. Hedefime ulaştım. Serenay Hanımla iletişim problemim olmadı. Her zaman dönüş alabildim.

Ö

Kilo vermek ve sağlıklı yaşam için başvurdum. Kendim araştırıp buldum. 14 kilo verdim. Ara verdiğim zaman oldu. 2 aydır gidiyorum. Diyet listesini bana göre hazırlıyor. Online üzerinden görüşüyoruz. Ben Aydın'da oturuyorum. Kiloma ve test sonuçlarıma göre yol alıyor. Serenay Hanım çok tatlı birisi. İşini çok seviyor ve bu belli oluyor. Tarifleri de çok iyi. Sayfasını takip ederek ve uygulayarak kilo verenlerde var. Ben daha önce de farklı uzmanlara gittim, kendisi çok farklı. Her hafta güncel liste veriyor.

Konum: DİYETİSYEN SERENAY BENDER Diyetisyen Randevusu

46 yasinda yillardir olmadigim bir yag oranina dustum sayesinde. hem de her gun cikolata yiyere.

Ö

Kilo verme sebebiyle sosyal medya üzerinden araştırarak ulaştım Serenay Hanım'a. Yaklaşık 2 yıldır devam ediyorum. Toplamda 8 kilo verdim. Kişinin kendi ihtiyaçlarına göre beslenme düzeni oluşturduğu için süreç çok rahat ilerliyor ve kilo verebiliyorsunuz. Ben çok memnun olduğum için annemi de götürdüm. O da çok güzel sonuç aldı. Serenay Hanım danışanına gerçekten zaman ayırıyor. Çok güler yüzlü ve motive edici bir uzman.

Doğum sonrası emzirme döneminde hem zayıflama hem de sütümün kalitesinin artması amaçlı ulaştım Serenay Hanım'a. Online olarak görüştük. Yaklaşık 3 ay devam ettim, 10 kilo verdim. Sütümde gayet besleyici, kalitesinde artış oldu. Serenay Hanım danışanlarına karşı çok ilgili yaklaşıyor. Online görüşmemizin hiçbir eksi tarafı olmadı. Takibi çok başarılı. Seanslar dışında da rahatlıkla ulaştım. Yine bir ihtiyaç duysam Serenay Hanım'la devam ederim.

Hipoglisemi hastasıyım ve ileri derecede şeker düşüklüğü yaşıyordum. Kilo fazlam da vardı. Sosyal medya üzerinden Serenay Hanım'a ulaştım. Yaklaşık 2 aydır devam ediyorum. Şekerim dengelendi, eskisi gibi düşmüyor. 6 kilo verdim ve 10 cm inceldim. Diyet listelerimi çok rahat uygulayabiliyorum. Serenay Hanım, danışanıyla çok ilgili ve güleryüzlü bir uzman. Seanslar dışında da ulaşabiliyorum ve süreçten çok memnunum.

Anafilaksi rahatsızlığı geçirmiştim. Bu duruma uygun bir beslenme şekli için ulaştım Serenay Hanım'a. Geçen sene bir dönem devam ettim. Son olarak da yaklaşık 1 aydır devam ediyorum 4 kilo verdim. Benim günlük yaşantıma uygun programlar hazırladığı için uygulamada sıkıntı yaşamıyorum. Enerjisi yüksek ve motive edici yaklaşıyor. Kaçamak durumlarında da toparlamaya yönelik çabalıyor. Süreçten ve ilgisinden çok memnunum.