Doktorluk eğitimimi Isparta'da, Süleyman Demirel Üniversitesi'nde aldım. Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi'nde bir yıllık stajımdan sonra, şu an Edirne Uzunköprü Devlet Hastanesi'nde çalışmaktayım.
Tıbba öğrencilik hayatımın başından beri ilgim vardı. Eğitimim boyunca öğrendiğim tıbbi bilgileri Amerikan ve İngiliz yayınlarıyla destekledim. Halen düzenli olarak en güncel bilgileri yabancı kaynaklardan okuma alışkanlığım vardır.
İşimi severek yapıyorum. Dünyaya yine gelsem, eminim tekrar doktor olmak için çalışırdım.
Kabul edilen yaş grubu:
yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit,
Kredi kartı
Muradiye Mah. Keşan Cad., Edirne
Edirne Uzunköprü Devlet Hastanesi
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dr. Serhat Atay adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Serhat Atay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serhat Atay, Pratisyen. Size Serhat Atay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Serhat Atay adresi nerede?Serhat Atay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Muradiye Mah. Keşan Cad. Edirne
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serhat Atay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serhat Atay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Serhat Atay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serhat Atay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Serhat Atay hangi dilleri konuşuyor?Serhat Atay ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Serhat Atay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serhat Atay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serhat Atay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Serhat Atay hangi sigortaları kabul ediyor?Serhat Atay tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Yakınlardaki Pratisyen Hekimler
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar