Uzm. Dr. Serhat Dönmezer 1990 yılında Anadolu Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur.1995 yılına kadar Ağrı, Eskişehir ve İstanbul da pratisyen hekim olarak görev yapmıştır.İhtisasını 1995-1999 yılları arasında Okmeydanı Eğitim Hastanesinde yapmıştır.2004 yılında lazer prostatektomi eğitimi almıştır.2006 dan beri canlı lazer prostat operasyon eğitimleri vermektedir.Halen Pendik Şifa Hastanesinde hastalarına hizmet vermektedir.

İlgi alanları,

Lazer prostat ameliyatı, prostat kanseri, mesane kanseri, böbrek kanseri, testis kanseri ve diğer ürolojik hastalıklar, İyi huylu prostat büyümesi Lazer prostat ameliyatı,mesane tümörleri,böbrek ve üreter taşları

Tedaviler,

BPH ( İyi Huylu Prostat Büyümesi )
Böbrek Taşı

Böbrek Nakli (Transplantasyonu)

Böbrek Taşı

Makaleler

Konum: Pendik Şifa Hastanesi Kadın Ürolojisi

Kafanızdaki bütün? İşaretlerini cevaplayan,açıklamaları rahatlığı ve samimiyeti şaşırabileceğiniz yaptıpı işlem ile bu zamanda böyle doktorlar kaldı mı cümlesini kuracağınız bir doktor. Özellikle tedavi sonrası iletişimdeki devamlılığı ile ilgisini eksik etmeyen işin uzmanı hocamız tedavimi uygularken çok yoruldu. Hakkını helal etsin. Saygı ve sevgilerim ile...

Y
Konum: Pendik Şifa Hastanesi Diğer

Hocamda ameliyat oldum başarılı geçti kendisinin memnuniyet odaklı guleryüzlü cana yakın tavrı çok hoşuma gitti herkese tavsiye edebilirim

Serhat hocam ile kuzenim sayesinde tanışma fırsatım oldu hastalarına önem veren ilgili ve hastaları sonuna kadar şikayetlerini dinlemeyi seven daha sonrasında sıkılmadan tüm sorularınıza cevap vererek sizi tedavi yöntemi hakkında bilgilendirerek rahatlamanıza sağlayan, alanında en iyilerden birisi kendisi. Sağolsun ne zaman muayene olmaya gitsem psikolojik olarakta beni rahatlatarak ayrılıyorum yanından. Allah razı olsun kendisinden.

Konusunda çok iyi , çözümünde mükemmel , insan odaklı bir doktor . Bir süre sonra sizinle çözüm sürecini birlikte paylaşarak arkadaş olabilecek kadar dost bir doktor . İşini çok iyi biliyor . Teşhis konusunda çok iyi . Tecrübelerinin getirdiği avantajlar ameliyat ve sonrası dönemlerdeki iyileşme sürecinizi çok hızlandırıyor . Geçirdiğim operasyondaki başarısı nedeni ile kendisine ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum .

C

13.1.2014 tarihinde Medical Park Göztepe hastanesinde lazer ile taş kırma operasyonumu başarı ile gerçekleştiren Serhat Bey'e sonsuz teşekkürler!...Ayrıca ameliyat öncesinde durumumu hiç sıkılmadan sabırla izah edip,beni rahatlatması övgüye değerdi..Günümüzde hasta osikolojisinin ne olduğunun farkında olan ender doktorlardan olduğunu söyleyebilirim.