Baş Ağrısı Tedavisi
Hacamat (Kupa) Tedavisi
Manuel Terapi
Migren Tedavisi
Serhat Duruhan Muayenehanesi
Ms ( Muttiple Sclerosis )
Parkinson Tedavisi
Varis Tedavisi
Serhat Duruhan Muayenehanesi
Televizyon kanalında gördüm.Miyalji için tercih ettim.20 gün tedavi gördüm.Faydasını hissettim.Tedaviden ve süreçten memnun kaldım.
Tesadüfen gittim.Migren tedavisi için tercih ettim.Bazı tetkikler istedi yaptırdım ve gitim tekrarda bazı ilaçlar verdi.Serhat Bey sıkıntılarımın geçmeyeceğini fakat ilaçlarla rahatlayabileceğimi söyledi.Memnunum kendilerinden.İhtiyacı olan herkes tavsiye ediyorum.
Kendisinin dıştan beynin kafatasına müdahale ederek değilde vücudun koltuk altından girilerek beyin için iç müdehale ile vücuda en ufak bir hasar ve tesir göstermeden tek müdehale sonucu beynine tamamen salmış olan tümörün operasyon sonucu etkisiz hale getirerek hastanın günlük hayat şartlarına çevrilmesini sağladı.Şuan Serhat Bey'in muanesinde kendisini aşan rahatsızlığın ilgilenmediği her türlü bel ve boyun fıtığında cerrahi müdehalenin en son işlem olduğunu ve kendisinin bizzat yapmış olduğu egezersizde alternatif tıpla müdehale ederek ameliyatsız çözüme ulaştırdığını.Kendisinin beyin cerrahi olmalarına rağmen alternatif tıpla insanları sağlığına kavuşturuyor.
e....g
20 yıllık doktorum Serhat Bey. Kendisinden çok memnunum. Verdiği ilaçlar, uyguladığı tedavisi en önemlisi teşhisleri çok iyi. Çok daha sağlıklıyım. Herkese tavsiye ederim.
Serhat Duruhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serhat Duruhan, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Serhat Duruhan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Hacamat (Kupa) Tedavisi, Randevu, Manuel Terapi, Bel Fıtığı, Boyun Fıtığı, Felç Tedavisi, Fibromyalji, Varis Tedavisi, Parkinson Tedavisi, Ms ( Muttiple Sclerosis ).
Serhat Duruhan adresi nerede?Serhat Duruhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sırakapılar mah.Saltak Cad. No:44 Kat:2 Daire:6 AYDEM üzeri Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serhat Duruhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serhat Duruhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Serhat Duruhan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serhat Duruhan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Serhat Duruhan hangi dilleri konuşuyor?Serhat Duruhan ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Serhat Duruhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serhat Duruhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serhat Duruhan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serhat Duruhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Serhat Duruhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Denizli bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Denizli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Denizli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Denizli bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Denizli bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Denizli bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Denizli bölgesinde SGK kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları