2010 yılında başladığı Bilişsel Terapiler eğitimi kuramsal eğitimler ve süpervizyonların ardından 2015 yılında tamamlayarak merkezi Amerikada olan Academy of Cognitive Therapy 'den Bilişsel Terapist diplomasını almaya hak kazandı.
Şema terapi ve imago çift terapisi eğitimlerini bir düzeye kadar almıştır.
Bağımlılık Terapisi
Evlilik Danışmanlığı
Bağımlılık Terapisi
Evlilik Danışmanlığı
be....
Üç ayda altı görüşme ile ailemizin temel sıkıntılarını ve bunlarla nasıl başa çıkacağımızı analiz ve tespit ettik beraber. Oldukça verimliydi. Gözüm kapalı tavsiye edebileceğim bir terapist
Serhat Bey ile 3.5 yılın üzerinde bir terapi sürecimiz oldu. Çok başarılı, profesyonel, işinin ehli bir psikolog. Psikoterapi sürecini gerçekten çok iyi yönetiyor. Benim hayatımı değiştirmemde çok büyük katkıları oldu. İyi ki onunla bu süreci geçirmişim dedim sürekli kendime. Gönül rahatlığıyla kendisini tavsiye ediyorum.
ö ...t
Serhat beyden 3yıl panik atak ve kaygı bozukluğu için terapi aldım.bu zorlu süreçte gerek bilgi gerekse tecrübesiyle bugüne kadar fark etmediğim duylarımı fark edip onları tanıyıp özgürce yaşamamda yol göstetdiği için çok teşekkür ederim.Her zaman kontrolü elinde tuttu bir çok kez dayanamayıp antidepresan a başlamak istememe rağmen tecrübesiyle sürece ilaçsız devam etmemi sağladı şimdi çok iyiyim bazen zorlansamda bunların normal olduğunu kabul edip hayatıma devam ediyorum.yaptığı isin sonuna kadar hakkını veren bir terapist gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
i̇....
21 yıllık evliyim. Eşimle birlikte online çift terapisine üç ay kadar düzenli devam ettik. Bu süreçte Serhat Bey bizleri dikkatle dinledi, kişilik yapılarımızı ve ilişkimizi analiz etti, uzmanlığıyla evliliğimizde yaşadığımız sorunlara etkin ve pratik çözüm yöntemleri önerdi. Önerdiği yöntemleri uygulayarak eşimle birbirimizi daha iyi tanımayı ve sorun yaşadığımız hususları daha kolay aşabilmeyi öğrendik, ilişkimizin kalitesini artırdık. Kendisine çok teşekkür ederiz.
ay...e
Serhat bey alanında çok iyi bir psikolog. Kaygı sebebiyle başvurmuştum. Beraber inceleyerek, konuşarak ve bana açtığı kapılarla yol alıyoruz. Eğer bir yol arkadaşına ihtiyaç duyuyorsanız kendinize bu iyiliği yapın ve Serhat bey ile görüşün. Allah ondan razı olsun.
d.....
Serhat hocamı Allahu teala karşıma çıkardığı için hamd ediyorum. Kendisine kaygı nedeniyle başvurdum. Ancak sayesinde daha farklı sorunlarım olduğunu fark ettim. kaygı duygusuna odaklanmadık.belirtiyi yok etmek yerine yönlendirmeleriyle nedenlerini görmemi sağladı.işinin ehli ve aceleci değil.
kendimi ve çevremi tanımam için bana yerinde tespit ve örnekleriyle farklı bakış açıları sundu.
Ben yaşadığım duyguda zorlandığımda kendime ya da çevreme kızarken şimdi bu duygunun bana bir mesaj olduğunu bana birşeyler anlatmak için geldiğini ve geçici olduğunu biliyorum.
Her duygunun kabul edilip yaşanması gerektiğini onun sayesinde öğrendim. her zaman iyi hissetmek, mutlu olmak zorunda olmadığımı, bazen kaygılı yetersiz hissetsem de bunun normal olduğunu,her daim kendimi sevmem gerektiğini,değerli bir insan olduğumu ,artık çocuk ve çaresiz olmadığımı anladım.
Sayesinde içimdeki çocuğun ihtiyaçlarını görmeye, onu sevmeye ve ona şefkatle ebeveynlik yapmaya çalışıyorum Artık kendime değer veriyorum.kendimi anlamayı ve kendime daha doğru ve güzel davranmayı öğreniyorum. Bağımlı ilişkilere ihtiyacım olmadığının,ilişkilerimde sınır koymam gerektiğinin kendime yetebilecek bir birey olduğumun farkındayım.
Disiplinli ve iyi bir dinleyici.beni anlayıp duygularımı hissettigini görebiliyorum. Empati yapabilen,mesleğini severek ve Allah rızası için yapan,insanlara yardım etmeyi seven ve merhametli bir uzman oldugunu düşünüyorum.
Serhat Hocam gibi bir insanı iyiki tanımışım. Psikoloji alanında da islami açıdan kendini yetiştirmiş birini görmek çok güzel. Sohbetlerinde Psikolojiye islami bir bakış sunması da çok güzel.
Şunu da söyleyeyim herseyi terapistden beklememek gerekiyor. Kişinin de değişmek için sabır,gayret ve çabası gerekiyor.
Terapi kolay bir süreç değil zorlandığım zamanlar oldu ve oluyor. Bazı zamanlar seansı dört gözle beklerken bazen hiç konuşmak uğraşmak istemediğim zamanlar oluyor. Ancak sürekli geliştiğim için kendimi tanıdığım,farkındalık kazandığım ve bundan sonraki hayatıma da bu şekilde yön vereceğim için çok memnunum.hayatıma kattığı herşey için kendisine teşekkür ederim. Rabbim Serhat hocamın sıkıntılarını gidersin. İşlerine kolaylıklar versin.kendisine iki cihan saadeti nasip eylesin.Amin
a....b
Hiç aklımda yokken bir anda karar kıldığım ve 1 senelik yolculukta bana eşlik eden, kendisinden sıkılmadığım ve kendimi tanımama yardımcı olan bir yol arkadaşı herşey için teşekkürler
e....t
Eşimle ilgili sorunlarım nedeniyle başvurmuştum, önce kendimle alakalı problemleri çözmem gerekiyormus, yaklaşık 3 aydır çalışıyoruz ,hayatımı ,yaşadıklarımi anlatma aşamasındayım, kendimi tanıyıp doğru kararlar alacağıma inanıyorum
b....d
Anlattıkça içinizdeki birikenleri fark ediyorsunuz siz anlatırken sabırla dinliyor sizi sabırla dinlenilmek sorgulamadan yargılamadan tabi rahatca içinizi dökebiliyorsunuz
a....e
Kaygı bozukluğu problemiyle kendisine başvurdum ve tedavi sürecinden çok memnun kaldım.Tavsiye ediyorum.
Serhat Öncüler isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serhat Öncüler, Psikoloji. Size Serhat Öncüler tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, Randevu, Normal Randevu, Evlilik Danışmanlığı, Bağımlılık Terapisi, Psikoloji Randevusu, Online Danışmanlık.
Serhat Öncüler adresi nerede?Serhat Öncüler şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Büyükesat mahallesi uğur mumcu caddesi 45/7 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serhat Öncüler isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serhat Öncüler online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Serhat Öncüler isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serhat Öncüler, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Serhat Öncüler hangi dilleri konuşuyor?Serhat Öncüler ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Serhat Öncüler isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serhat Öncüler bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serhat Öncüler ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serhat Öncüler hakkında ne düşünüyor?Toplam 29 hasta / danışan, Serhat Öncüler hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar