ka...e
merhaba ben kadriye şerif bey seyesinde baş ağrısı migde bulatısı gibi şeylerden kurtuldum başka doktor migren tehşisi konmuştu 2006 senesinde ama öyle deyilmiş agustos ayında şerif beye gittim gözlerimin ileri derecede bozuk oldugunu söyledi gözlük kullanmaya başladım ve bütün ağrılarım migde bulantım istifar etmelerim gitti veşimdi çok çok rahatım doktor beye sonsuz teşekürlerimisunarım.
al...i
GÜLERYÜZÜNDEN GÜZEL KALBİNE BAKABİLMENİN MÜMKÜN OLDUĞU ARAMIZDAKİ FARKEDİLESİ ÖZEL İNSANLARDAN OLAN SN. ŞERİF BEY HUZURLA GİRDİĞİM AMELİYATIMIN ARDINDAN BİR AY GEÇMESİNE RAĞMEN AYNI HUZURU SEVİNCE DÖNÜŞTÜREN SONUCU İÇİN KALBİMCE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM. SAĞOLUN VE DAİMA SEVGİYLE ŞİFA DAĞITIMINA VESİLE OLUN DİLERİM.TÜM ÇEVRE İLLERİN ÖTESİNDE İNSANLIĞIN TANIMASI GEREKEN BİR DR.SAYGILAR SUNUYORUM.
em...r
ailecek memnuzun ELVAN KÖKER...KUDRFETCAN KÖKER...R.YALÇIN KÖKER...EMİNE SEZER...
Şerif Komar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şerif Komar, Göz Hastalıkları.
Şerif Komar adresi nerede?Şerif Komar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kültür Mah. İstanbul Cad. Düzce
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şerif Komar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şerif Komar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şerif Komar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şerif Komar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şerif Komar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şerif Komar hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Şerif Komar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.