Karaağaç Konarlı Mahallesi De Life Sitesi Uğur Mumcu Caddesi 9. Cadde B Blok, No: 297-B Arsuz Hatay, Hatay
İç Hastalıkları Randevusu
Endoskopik Reflü Tedavisi
Endoskopik Tedavi
Enteral Beslenme
Prof. Dr. Şerif YILMAZ
Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi)
Esd (Sedimantasyon)
Fekal Transplantasyonu
Fonksiyonel Tıp
Gastroskopi
Genetik Danışmanlık
Prof. Dr. Şerif YILMAZ
Gıda İntolerans Testi (Pinner Test)
Gıda İntoleransı Tedavisi
Perkütan Karaciğer Biyopsisi
Polipektomi
Rektosigmoidoskopi
Prof. Dr. Şerif YILMAZ
Safra yolları ve pankreas kanalı hastalıklarının endoskopik tedavileri
Sanal Kolonoskopi
Üst Sindirim Sistemi Endoskopisi
İnce Barsak Biyopsisi
İnsülin Direnci Tedavisi
hü...
Bugün Şerif hocamizla tanistik ve cok memnun kaldik,kendi isinde hakikaten cok profesyonel ve tecrübeli..Sizi sabirla dinliyor ve elinden geldigi kadar yardim etmeye calisiyor..Yillardir Almanyada yasayan birisi olarak hic bu kadar rahat Endoskopi yapilmamisti bana.Cok temiz ve ekibide cok iyilerdi..Oraya gidecek olanlar icin tavsiyem hic düsünmeden Şerif hocaya ve ekibine güvenenin lütfen.
ha...ı
Şerif hocam çok çok iyi bir doktor Allah razı olsun mide sorunlarim vardı reflü midede yara intaplznma vardı Allah razı olsun mide sorunum kalmadı biti şükürler olsun tek kelimeyle. Şerif Yılmaz diye yazılır Adam diye okunur slm ve dua ile Allah hım yokluğunu vermesin
Doktor bey oldukça ilgiliydi, her şeyi tane tane anlattı ve sorularımı da güzelce yanıtladı. Aklımda soru işareti olmadan çıktım muaynehanesinden. İlk defa endoskopi yaptıracağım için endişeliydim ancak herkes çok ilgiliydi ve süreç güzelce anlatıldı, sürecin nasıl işleyeceğini bilmem sebebi ile rahat geçti. Kan tahlil sonuçlarım çıkar çıkmaz doktor bey tarafından arandım ve bilgilendirildim.
bu...i
Yatalak olan babama hastane farklı farklı 3 4 teşhis konulduktan sonra hocamızı bulup muayene ettirdik gerek açıklamaları gerek tedavisi ile bizi fazlasıyla memnun etti aklımızdaki tüm şüpheleri silip attı kendisinden Allah razı olsun eğer rahatsızlığınız var ise şüphe duymadan uğrayabilirsiniz tamamen çözüm odaklı ve hastayı yormayan kaliteli bir hocamız
ce...
7 senedir ülseratif kolit hastasıyım 25 yaşındayım hayatımın en güzel dönemlerinde bu hastalık vardı benimle hep tanıyı bana koyan da tedavimde bana yardımcı olan da Şerif beydi o olmasaydı şuan sosyal hayatıma devam ediyor olamazdım harika bir doktor ataklarımın azalmasına kendimi psikolojik olarak da fiziksel olarak da iyi hissetmeme katkı sağladı ona çok şey borçluyum
yu...z
Deneyimli ve güvenilir, kendi alanında çok deneyimli ve başarılı olduğunu gördüm. Bana yapılan klonoskopi hijyen bir ortamda güzel geçti, Her yönüyle tam bir profesyonel. Profösör Dr şerif hoca ve ekibini kutluyorum
Şerif Bey'inhasta ile ilgili etkileşimi oldukça iyi.
Gereksiz tahlil yaptırmıyor.
Yapılan muayene sonrasında etkin bilgilendirme ve hasta takibi konusunda ki hassasiyeti oldukça iyi.
Kronik rahatsızlığımdan dolayı senelerdir dokturuma güvenle gidiyorum.
Yeni yeri, ulaşım yönünden çok kolay bir noktada.
Randevu saatinde beklemeden muayene oldum.
öz...i
Tazecik sıcağı sıcağına bilgi vereceğim sizlere . 5 senedir endoskopi korkusu ile yaşıyorum. Ve bitmek bilmeyen mide bulantısı yüzünden. Çok şükür bugün değerli doktorumuz ve ekibi ile bu korkumu yendim ve oldum. Ama emin ellerde olduğum kesindi. İyi ki oraya gitmişim . Muazzam bir ilgi ve tertemiz bi klinik başka ne ister ki bi insan. Ha bide yüzümüzü güldüren güzel sonuçlar.
Son birkaç yıldır yaşadığım dışkılama sorunu için son çare olarak gittim. İlk muayenesinde uzun zaman ayırarak beni dinledi ve detaylıca bilgilendirdi. Daha sonra tam tetkik için kolonoskopi ve endoskopi istedi. Tedavim devam ediyor. İstediğinizde arayıp ulaşabiliyorsunuz ve her konu için şahsen ilgileniyor. Sindirim problemleri takip ister ve kendisi süreci sizinle birlikte takip ediyor. İlgisi ve bilgisi için özelliklede sabrı için teşekkürler.
Şerif Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şerif Yılmaz, Gastroenteroloji, İç Hastalıkları. Size Şerif Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Abdominal Laparoskopi, Abdominal Parasentez, Abdominal Ultrasonografi, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Dgk(Dışkıda Gizli Kan) Testi, Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi, Diyabet Eğitimi, Esd (Sedimantasyon), Fonksiyonel Tıp.
Şerif Yılmaz adresi nerede?Şerif Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Karaağaç Konarlı Mahallesi De Life Sitesi Uğur Mumcu Caddesi 9. Cadde B Blok, No: 297-B Arsuz Hatay Hatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şerif Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şerif Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şerif Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şerif Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Şerif Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şerif Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şerif Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şerif Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, Şerif Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şerif Yılmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Şerif Yılmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.