ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Tümünü gösterSigortasız hastalar
Hacı Saki Mah. Kenarcık Sok. Donat Plaza Kat:3 No:11 (Holiday Inn Otel Arkası) Kocasinan Kayseri, Kayseri
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
ANDA Psikolojik Danışma Merkezi
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Anne Baba Ayrılığı
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
Şema Terapi
ANDA Psikolojik Danışma Merkezi
Şerife hocamın yöntemleri, olayları çözümleyiş biçimi ve profesyonel bakış açısıyla sürdürdüğü terapileri bana çok iyi geliyor. Hocamla çok uzun bir geçmişimiz olmamasına rağmen, hatta çok yeni diyebileceğimiz seviyelerde dahi benim hayata bakış açım ve hayatımı idami ettiriş biçimimde olumlu anlamda değişiklikler meydana geldi. Bu çok uzun bir süreç, bu anlamda parelel yönde frekans yakalayabildiğim bir uzmanla bu süreci yürütebilmek benim için çok kıymetli. Yaşadığım sıkıntılar ve travmatik olaylar konusunda hocamdan destek almaktayım. Bu anlamda kesinlikle hocamı tavsiye ederim.
n....a
Alanında çok iyi bir psikolog. Sosyal fobi ve obsesif kompulsif bozukluk tedavisi için kendisine başvurdum. Tedavim devam ediyor. Yedi seansta çok güzel gelişmeler oldu
i.....
Çok profesyonel , dikkatli ve sizi rahat hissettiren bi yapısı var. Tedavi kısa zamanda büyük etkiler yarattı. Çok memnun kaldım
Bir yüzücü olarak yaşadığım performans kaygısına şerife hocamla son verdim. Gayet güzel ilerliyor.
f....d
Şerife Hanıma online araştırma sonucu ulaştım, eşimle birlikte başladık, evliliğimizle ilgili sorunları aşmamızda bireysel iyileşmelerimizin gerekliliğini öngördü ve bireysel devam ettik. Bu süre zarfında; unuttuğum, unutturulan, eski benliğime evet ben buydum dedirten seanslar geçirdik. Gerek bireysel gerek eşli seanslarımızda beni anladığını o kadar samimiyetle ve profesyonel hissettirdi ki, her hafta sıkışarak gittiğim kalbim ferahlayarak döndüm. Sizinle profesyonelliği asla aşmıyor asla taraf tutmuyor veya yönlendirme yapmıyor buna rağmen her defasında sarılmak isteyecek kadar yakın hissediyorum (bir gün yapacağım). Zorunlu olarak bir süre ara verdim ama en kısa sürede devam edeceğim.
Diğer taraftan odası huzurlu kendinizi rahat hissediyorsunuz.
z....t
Şerife Hanım'a uygulamadan ulaştık. Yaklaşık 6 seans görüşme gerçekleştirdik iki ay içierisinde. Ergen kızımın bazı problemleri için görüştük. Her seans sonrası bizimle de görüştü. Kızımda çok olumlu gelişmeler kaydettik ayrıca biz de bir şeyler öğrendik. Seanslarımız devam ediyor. Bekleme odasında çay kahve imkanı da olsa güzel olur. Ergenlik sorunlarıyla boğuşan ebeveynlere tavsiye ederim. Sağlıklı ergenler de hayatlarına yön vermek için görüşebilirler.
t....k
Olaylara tarafsız yaklaşımlarıyla içtenliğiyle sakin ve nokta atışı kelimeleriyle iç aydınlatıcı bir insan kendisiyle yollarımızın kesişmesine çok mutluyum.
se....
Alanına hakim olan ve gayet başarılı bulduğum Şerife hanıma buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Fobilerim ve problemlerim üzerinde çok yoğun çalıştık ve bugün 8. seansı bitirdik. Beni rahatsız eden fobi ve problemlerimi kağıda döktük, nelerden kaynaklandığını netleştirdik. Geçtiğimiz haftalara göre şu an çok iyiyim şükür çünkü rahatsızlıklarımı artık tanıyorum ve nasıl baş edebileceğim hakkında fikir edinmiş durumdayım. EMDR terapisinin bu kadar yararlı olacağını düşünmüyordum ama çok yanılmışım. Allah razı olsun sizlerden.
be....
7 seans hem Bireysel hem Emdr terapisi aldım. Yaklaşık olarak ayda 2 kere gittim ve hâlâ devam ediyorum. Her terapiden sonra kendimi daha bir hafiflemis olarak ayrıldım.. Yıllarca devam eden duygusal bağımlılığım takıntılarım, bitmeyen yorgunlugum bunların getirmiş oldugu sucluluk duygusu, değersizlik hissiyatı, geçmiş yıllarda kullandığım antideprasanlar ve dahasıyla bir çember içerisinden dönüp durmuşum. Son yasadigim sabah akşam ağlama krizleriyle artık bir psikolojik destek arayışına girdim. Sonuç olarak cok şükür ki ağlama krizleri yaşamıyorum. Var olan kronik rahatsızlığımın etkilerinde bile yüksek oranda azalma oldu. Hayata karşın hiç olmadığı kadar hafiflemiş daha canlı ve olumluyum. Tüm bunlar kendimi fark etmemle oldu. Kendimi fark ettirmeme yardımcı olan Şerife Hanıma teşekkür ederim. Anlaşıldığınızı hissediyorsunuz yanında, Nahif ve içten dinlemesiyle rahatlıkla kendinizi acabiliyorsunuz. Siteden araştırmalarım, hakkındaki yorumlar ve özgeçmiş bilgisiyle Şerife Hanımı seçmistim.İyi ki diyorum. Rahatlıkla gidebilirsiniz.
di...y
Yaklaşık 7 ay önce, kaygı problemimin hayatımı katlanılmaz bir hale getirdiği bir zamanda terapiye başladık Şerife Hanımla. Deneyimi, tecrübesi ve aldığı eğitimlere güvenerek kendisini tercih ettim. İlk günden itibaren çok ilgili, çok samimi bir yaklaşım sergiledi. Kaygımın hiçbir şekilde hafiflemeyeceğine inanarak başladım terapiye. 7 ayın sonunda geldiğim noktada çok daha iyiyim. Terapim hala devam ediyor, her şeyin daha da iyi olmasını umut ediyorum. Tabii ki terapi süreci uzun ve iniş çıkışları olan bir süreç. Olumlu yönde gelişmeler olduğu gibi bazı durumlar gerçekten zorluyor. Bununla birlikte, süreçte hem danışandan hem de danışmandan kaynaklanan hatalar ya da iletişim problemleri olabiliyor. Bunu yok sayıp bütün terapi süreci baştan sona mükemmel demek gerçeklikten çok uzak bir tutum olur. Ayrıca emdr sihirli bir değnek değil, 2-3 seansta yeniden doğmuş gibi olmak da mümkün değil. En azından benim deneyimim daha uzun bir süreci kapsıyor. Ancak terapinin bana çok şey kattığını söyleyebilirim. Şerife Hanımdan tereddüt etmeden danışmanlık alabilirsiniz. Merkezin konumu kolay ve ulaşılabilir, çalışanlar ilgili ve güler yüzlü. Bekleme salonu ve terapi odasının dekorasyonu tekrar gözden geçirilebilir.
Şerife Aksoy Bolat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şerife Aksoy Bolat, Psikoloji. Size Şerife Aksoy Bolat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bireysel Terapi, Fobilerden Kurtulmak, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Davranış Bozuklukları, Yale-Brown Obsesyon Kompulsiyon Derecelendirme Ölçeği, ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi, Online Terapi, Şema Terapi, Çocuk ve Ergen Terapisi.
Şerife Aksoy Bolat adresi nerede?Şerife Aksoy Bolat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hacı Saki Mah. Kenarcık Sok. Donat Plaza Kat:3 No:11 (Holiday Inn Otel Arkası) Kocasinan Kayseri Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şerife Aksoy Bolat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Şerife Aksoy Bolat uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Şerife Aksoy Bolat isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şerife Aksoy Bolat, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Şerife Aksoy Bolat hangi dilleri konuşuyor?Şerife Aksoy Bolat ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Şerife Aksoy Bolat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şerife Aksoy Bolat tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Şerife Aksoy Bolat hakkında ne düşünüyor?Toplam 63 hasta / danışan, Şerife Aksoy Bolat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.