b...
Hocamdan çok memnunum, dehb tanısı ile tedavim de en başından beri desteğini üzerimden hiç çekmedi, onunla konuşmak bile moral motivasyonumu arttırıyor yüzümü güldürüyor hocamız. Tavsiye ederim.
d...
Doktoruma referans ile ulaştım. Panik ataklarımdan ve babamı kaybetmemden kaynaklı psikolojik destek için başvurdum. Doktorumdan çok memnunum. İlgi ve tedavi sürecinden, doktorumun profesyonel yaklaşımından ve samimiyetinden yeterince mutluyum. Çevreme kesinlikle tavsiye ederim. Bir doktor gibi değil, bana iyi gelen ve yardımcı olabilen bir arkadaş olarak görüyorum.
f...
Doktoruma amcamın eski doktoru olması sebebiyle ulaştım. Uzun suredir şiddetli kaygı ve okb den müzdariptim ve bunlar şiddetli bir depresyona sebep olmuştu. Yaklaşık 3 senedir depresyondaydım. Şerife Hanım'la birlikte iç görüm oluşmaya başladı ve takıntıların takıntılı düşünceler olduğunu ayırt edebilmeye başladım. Hayatımın hiçbir döneminde bunu yapamamıştım yani gerçekle olan bağım kopmuş bir haldeydi. Arkadaşlarıma tavsiye ettim zaten ve tavsiye ederim.
Şerife Aslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şerife Aslan, Psikiyatri. Size Şerife Aslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikiyatri Randevusu.
Şerife Aslan adresi nerede?Şerife Aslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tahılpazarı Mah. Çatalköprü Cad. Deveci Plaza No:40/8 Kat:4 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şerife Aslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şerife Aslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şerife Aslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şerife Aslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Şerife Aslan hangi dilleri konuşuyor?Şerife Aslan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Şerife Aslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şerife Aslan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Şerife Aslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Şerife Aslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şerife Aslan hangi sigortaları kabul ediyor?Şerife Aslan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler