Diyabet Diyeti
Kızılırmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi Akgul Apt. No:21 Cukurambar, Çankaya
Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme
Zayıflama Programı
Çocuk Beslenmesi
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
Şerife Atasever Muayenehanesi
Şeker Hastasıyım doktorum diyet yapmam gerektiğini söyledi böylece Şerife Hanımla tanıştım. Günde 4 kere insulin kullanıyordum Şerife Hanımın desteği ve verdiği diyetlerle artık günde sadece 1 iğne yapıyorum. Bu benim için çok önemli bir gelişme şeker hastaları beni anlayacaklardır. İtiraf etmeliyim ki bu kadar çabuk etkisini görebileceğimi hiç düşünmemiştim. Kendisine çoooooook teşekkür ediyorum beni sağlığıma tekrar kavuşturduğu için.
tu...k
Şerife Hanımla kuzenim sayesinde irtibata geçtim.Kendisiyle sağlıklı yaşam ve vücuduma sahip çıkma yolculuğumuz temmuz 2015 te 75 kiloyla başladı,aradan geçen 5 aylık süreçte 63 kiloya canımın cektiği hiç birşeyden geri kalmadan eriştim.Sporcu bir kimliğim olduğu için vücut yağ oranım azalırken kas oranımın sabit kalması benim için en önemli noktaydı.Bu süreç bazen dayanamayıp yemeyi bazen de 'aman bitanecik diyetisyenim kızar diyip baştan geri çekilmeyi öğretti bana.Sağlıklı bir yaşama kavuşmak isteyenlerin mutlaka Şerife Atasever'e uğramalılar.Ben nutellayı sufleyi unutturabildiyse başaramayacak kimse yok ‼️
Şerife Atasever isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şerife Atasever, Diyetisyen. Size Şerife Atasever tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kilo Verme Diyetleri, Kilo Problemi, Kişiye Özel Diyetler, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama Diyetleri, Yeme Bozukluklarına Yönelik Beslenme Programları, Obezite, Zayıflama Programı, Sporcu Beslenmesi, Çocuk Beslenmesi.
Şerife Atasever adresi nerede?Şerife Atasever şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi Akgul Apt. No:21 Cukurambar Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şerife Atasever isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şerife Atasever online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şerife Atasever isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şerife Atasever, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Şerife Atasever hangi dilleri konuşuyor?Şerife Atasever ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Şerife Atasever isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şerife Atasever bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şerife Atasever ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şerife Atasever hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Şerife Atasever hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diyetisyenler
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Diyetisyenler
Çankaya bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Diyetisyenler
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Diyetisyenler