Bireysel Terapi, Çift ve Evlilik Terapisi, Cinsel Terapi, Online Terapi alanında hizmet vermektedir.
Eğitimler:
Nuh Naci Yazgan Üniversitesi-Psikoloji
Seksofonksiyonel Cinsel Terapi Eğitimi
Pedagojik Formasyon Eğitimi
Çocuk ve Ergen Psikopatolojisinde Psikolojik Müdahale Eğitimi
Aile Danışmanlığı Eğitimi
Şema Terapi Eğitimi (Alp Karaosmanoğlu)
Çalışma Alanlarım :
Anorgazmi
Öfke Problemi
Deneyimler:
TMS CLİNİC Psikoloji ve Psikiyatri Merkezi
Gevhernesibe Mah . Gökgeçidi Sok. No:12 Kat:1 Daire No:14 Mestaş Tegin Plaza, Kayseri
Aile İçi İletişim Sorunları
Cinsel Terapi
Evlilik Danışmanlığı
Evlilik Terapisi
Vajinismus Tedavisi
n ...s
Şerife hanımdan yaklaşık bir senedir seans alıyorum. Seansa başladığım gün ile bugün arasında çok büyük farklar var hayatımda. Sabah uyandığım andan itibaren mutsuzluğumun başlaması ve uyuyana kadar geçmediği bir hayatım vardı. İşime ve sosyal çevreme olan tüm motivasyonumu kaybetmiş bir şekilde kapısını çaldım. Her görüşmemizde bana anlayışı ve sabrını hiç kaybetmedi. Herşeyi adım adım beraber yaptığımızı bana derinden hissettirdi. Önceden koyamadığım sınırlarım, belirleyemediğim isteklerim bugün adımlar attığım hatta bazılarında başarılar yakaladığım anılarım halinde. Bana beni geri verdiğiniz için iyi ki varsınız Şerife Hanim
a ...m
Şerife hanımı doktor Takvimi üzerinden ulaştım. Yapılan yorumlar seçmemde etkili oldu. Yapılan yorumlar kadar varmış dedirtti. İlk andan itibaren ilgisini ve desteğini hissettim. Kaygı üzerine bazı problemler yaşıyordum. Yaşadığım sorunları bu kadar iyi anlaşılabileceğini hiç düşünmemiştim. Sürecimiz hala devam ediyor.Şerife hanımdan çok memnunum. Herkese tavsiye ederim
k ...c
Şerife hanımla bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine danışmanlık aldık. Evliliğimde yaşadığım problemler, iletişim eksikliği ile ilgili kendisi ile görüştük. Randevular her zaman iple çektik. Kendisi çok özverili ve ilgiliydi. 10 Seans ile evliliğimizin yönü evrildi. Anlaşılmak çok iyi geldi bize. Eşimle aramızdaki iletişim problemleri değişti dönüştü. Bana karşı davranışları söylemleri ciddi anlamda değişim gösterdi. Sağlıklı bir şekilde ilişki yürütmenin inceliklerini öğrendik. İlişkimiz için böyle bir karar aldığımız için çok mutluyuz.
b ...d
Şerife hanıma sosyal medya üzerinden ulaşım sağladım. Kendisine sınav kaygısı ve stres yönetimi için danışmanlık aldım. Yks öğrencisiyim ve Tıp kazanmak istiyorum. Orta seviye öğrenci olarak başladığımız bu yolculuk devam ediyor. Kendisiyle her hafta program yapıyoruz ,deneme analizleri ve çeşitli testlerle psikolojik boyutuna bakıyoruz. Bu süreçte bana çok iyi geliyor. Çok memnunum kendisinden, her gün iletişim halinde olmak ve gün gün sınava dair kazanımlar çok önemli. Şerife hanım çok ilgili titiz ve çok analiz ederek yaklaşıyor. Seneye sınava gireceğim umarım emeklerimizin karşılığını alırız
a....b
Şerife hanım ile tavsiye üzerine tanıştık.Uzun zamandır devam eden depresyonum ve Kaygı bozukluğum vardı. Yıllarca ilaç tedavisi gördüm ama benim için faydalı olmadı. Terapi almaya karar verdim. Şuan ki durumum çok iyi.Şerife Hanım gerçekçi bir bakış açısı ,empati yeteneği ve bilgisiyle bana çok destek oldu.Dürüstlüğü ,işini severek yapması, ilgisi, sorunlarımı sadece seans esnasında değil her zaman önemsiyor olması benim devam etme sebebim.Meslek hayatında çok başarılı olacağından şüphem yok .Çok güvenilir ,samimi güleryüzlü ve bilgili bir psikolog .Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.
h....
Şerife hocamı kadın doğum doktorumun tavsiyesi üzerine ulaştım. Vajinismus için başvurdum kendisine. İlk başta korkularım ve kaygılarım çok yüksekti. Kendisi süreci eşim ile bana detaylı bir şekilde anlattı. Eşim ve benim kararım ile seanslara başladık. Sürecimiz çok güzel ilerledi. Her hafta düzenli olarak görüşmelerimiz devam etti. Kendisi çok başarılı alanında . Ve ben vajinismusu yendim . Çok mutluyum uzun yıllardır çözüm bulamadığın bir konuda artık kendimi çok rahat ve güvenli hissediyorum. İyi ki tanışmışız kendisiyle bu süreçte elinden gelen desteği bize gösterdiği.
be....
Terapiye başlamadan önce hayata karşı çok olumsuz bıkkın bir durumdaydım. İçimdeki beni bulmama çok yardımcı oldu. Zorlandığım bu süreçte bana kelimenin tam tabiriyle yol arkadaşlığı yaptı.Kendimi daha çok sevmemi değerimin farkına varmama yardımcı oldu.İyi ki yollarımız kesişti Şerife hanım.Birçok kişinin hayatına dokunacağınızdan hiç şüphem yok.Sizin gibi güzel insanların artması dileğiyle.
g....t
Şerife Hanım'a tavsiye üzerine panik atak nedeniyle ulaştım. Bizim 7. seansımız olacak ve sürecin bu kadar hızlı sonuç vereceğine dair pek umudum yoktu. Potansiyelimin ortaya çıkmasını sağlamada büyük etken kendisi. Artık kendimi kontrol edebiliyorum.
s....s
Süreçten fazlasıyla memnun kaldım. İlk terapi deneyimim olduğundan dolayı ilk başta tedirgin olsam da sonrasında kaygılarım geçti.
Objektif, profesyonel ve ilgili bir terapist. Detayları hatırlama konusunda fazlasıyla iyi ve terapi ortamı oldukça konforlu hissettiriyor. Yargılanmış ve suçlanmış hissetmiyorsunuz.
Bunların yanı sıra 4-5 aydır gidiyor olmama rağmen iyi ilerleme kat ettik. Farklı perspektiflerden bakmama ve bir yönden kendi terapistim olmama yardımcı oluyor.
gö...r
Yönetmekte güçlük çektiğim karmaşık hallerimi bir yumak olmaktan kurtaran ve olayları yeniden ele alışımda bana kalıcı katkılar sunan değerli psikoloğuma minnettarım. Anlaşılabilir ve anlatabilir bir birey olarak hayatımdaki özlediğim düzene ve hafifliğe beni tekrar kavuşturdu. Şerife Hanım'ın desteğini tüm danışanlara tavsiye ediyorum.
Şerife Çınar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şerife Çınar, Psikoloji. Size Şerife Çınar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Aile Danışmanlığı, Cinsel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Online Terapi, Vajinismus Tedavisi, Yetişkin Terapisi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Çift Terapisi.
Şerife Çınar adresi nerede?Şerife Çınar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gevhernesibe Mah . Gökgeçidi Sok. No:12 Kat:1 Daire No:14 Mestaş Tegin Plaza Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şerife Çınar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Şerife Çınar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Şerife Çınar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şerife Çınar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Şerife Çınar hangi dilleri konuşuyor?Şerife Çınar ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Şerife Çınar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şerife Çınar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Şerife Çınar hakkında ne düşünüyor?Toplam 99 hasta / danışan, Şerife Çınar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şerife Çınar hangi sigortaları kabul ediyor?Şerife Çınar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.