Op. Dr. Şerife Dikayak 2008 yılında Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi 'nden mezun olmuştur. 2009 - 2013 yılları arasında Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim dalında Uzmanlık Eğitimini tamamlayan Şerife Dikayak kendi özel muayenehanesinde hastalarına hizmet vermektedir.

Kahramanlar mahallesi, 1420 sokak no:9, Konak, İzmir 35220

Siz tanıdığım en merhametli samimi ve candan bir doktorsunuz iyiki siz Allah daima sizi iyilerle karşılaştırsın işiniz gücünüz hep rast gitsin 2 evladımıda sağlıkla kucagıma verdiniz Allah razı olsun sizden sizi çoookk seviyorum

• T

Nasıl başlasam kendisi, enerjisi ve ekibi muhteşem Şerife hocamı anlatmaya.Bizim yolumuz 2024 Nisan ayında kesişti hocamla.Yaklaşık iki yıllık çocuk isteğimiz vardı. İyi bir doktorun karşıma çıkması duasıyla internetten araştırmaya başladım. Ve hocamın hakkındaki o güzel  yorumlar çok  etkiledi beni açıkçası .Iyiki o an karar ⁰vermişim ve canım doktorumun kapısını çalmışım. Anlayışı, merhameti, bilgisi, tecrübesi ve bitmek bilmeyen o güzel enerjisi ile her anlamda sizi iyi hissettirecektir inanın.  Ekibini sorarsanız, kliniğe ilk adım attığınızda ordaki aile olmuş bir ekibin sıcaklığı içine alacaktır sizide.Biz çok şükür mucize haberimizi aldık ,  belki bu yolda iyi bir doktor arayışında olan güzel anne adayları vardır ve  yorumum vesile olur Şerife hocamı tanımaları için. Yolun sonu kadar yolu kimlerle yürüdüğünüzde önemli çünkü. Allah kalbine ve hayatına dokunduğunuz, mucizelerle buluşturmaya vesile olduğunuz  insan sayısını artırsın canım doktorum , artırsın  ki mutluluk çoğalsın

• Şerife Dikayak Muayenehanesi Diğer  •

Şerife hocamızla Bi arkadaşım sayesinde tanıştık arkadaşımın 10 yıl bizimde 14 yıl boyunca çocuk hasretimiz vardı arkadaşımın bir erkek bir kız ikiz çocukları oldu ve bir yıl sonrada çok şükürler olsunki önce Allah sonrada saygıdeğer Şerife hocamız sayesinde bizimde kız bebeğimiz oldu şükürler olsunki bugün 1 yaşını doldurdu Şerife hocam bir doktordan öte o bizim için bu dünyaya gönderilmiş bir melek sizi çok seviyoruz hocam

• C

Şerife hocamla yeni tanıştım. İyi ki de tanışmışım. Daha önceki korkunç doktor tecrübelerim sonrasında kendisi ilaç gibi geldi desem yeridir. Hastaya yaklaşımı olsun, detaylı açıklamaları olsun samimiyeti olsun herşeyiyle dört dörtlük. Kendisi rahim filmimi çekti detaylı muayene etti. Bundan sonra kesinlikle kendisinden başkasına gitmem. Kurumdaki diğer çalışanlar da çok tatlı ve ilgili. Emeğinize sağlık. Şerife hanım gibi doktorların çoğalması dileğiyle…

• Şerife Dikayak Muayenehanesi Normal Randevu  •

Aşkım doktorumm hem tüp bebekteki uzmanlığıyla mucizelere imza atıp hemde gebelik takibindeki hassaslığı detaycılığı ve titizliğiyle takip ettiği gebelik sürecim sayesinde muhteşem geçiyor … İçim çok rahat kendimi aşk dolu kollarına bıraktım gebeliğimin tadını çıkarıyorum he bu arada verdiği bir sürrüüü efsane ultrason fotoğraflarını videolarını söylemeden geçemiycem iyi ki varsın aşk kadın

• Şerife Dikayak Muayenehanesi Tüp Bebek  •

• Ö

Doktor hanıma ilk defa randevu alıp gittim birçok doktora gittiğimde hiçbir sorunum olmadığını strese dayalı gebelik olmadığı söylenmişti doktor hanım sayesinde ilk muayene de rahim ağzı yarası olduğunu öğrendik.doktor hanımın yanında çalışanların hepsinin mükemmel bir ilgisi alakası var kendimi ilk defa güvende hissedip herşeyi detaylıca sorabildim.

• N

Şerife Hanımı bir arkadaşım tavsiyesi üzerine tanıdım ve tanıdıktan sonra bu zamana kadar hiç gerçek bir doktora gitmediğimi anladım. İnsana anne sıcaklığıyla yaklaşıyor.Moraliniz bozulduğunda sizi saniyesinde bir motive ediyor siz bile nasıl olduğunu anlamıyorsunuz. 5 yıllık çocuk isteğimizi Şerife Hanımla mucizelendirdik.Tüm tedavi sürecimizde herşeyi detaylı anlattı destek oldu elimizden sımsıkı tuttu ve şuan 3 aylık oldum bile :) Önemli olan bu zamanda bir doktorun size müşteri gibi değil de sağlık ve mutluluğunuz için yaklaştığını görmek harika bir duygu. Her kontrole gittiğimizde yüzümüz de güller açarak çıkıyoruz doktorumuzun yanından. Yollarımız iyiki kesişti ve bize bu mutluluğu yaşattı iyiki var

• Şerife Dikayak Muayenehanesi Tüp Bebek  •

• G

Güler yüzlü, tatlı dilli, pozitif, olmazları olduran mucize doktorum. Iyiki sizinle yollarımız kesişmiş sayenizde artık bir fasulyeye sahibiz sizinle birlikte kucağımıza aldığımız gunu de görürüz insallah

• Şerife Dikayak Muayenehanesi Laparoskopik Supraservikal Histerektomi(Histerektomi)  •

Şerife hanım, düşündükçe iyi ki dediğim canım doktorum. Birçok kişinin tavsiyesi üzerine kendisine başvurdum. İlk görüşmemizdeki samimiyeti ve ilgisi nedeniyle doğumumu onunla yapmaya karar verdim. Süreç çok iyi gidiyordu.Fakat gebeliğimin 28. Haftasından sonra tansiyonum yüksek çıkmaya başladı. Kendisi ve ekibi o kadar özverili ki durumumu yakından takip ettiler. 32. Haftada tansiyonum düşmediği için, erken doğum yapmam gerekebileceği için ciğer geliştirici iğneleri yaptırmamı istedi ve 3 gün sonra tekrar çağırdı. O kontrolde bebeğe giden kan akımının azaldığını gördü ve o gece doğum yaptım. Bu süreç benim için çok zordu ama her şeyi bana o kadar güzel anlattı ve açıkladı ki, sorularımı hiç yanıtsız bırakmadı sabırla anlattı. Doğum sürecinde de kendisi ve ekibi o kadar pozitiflerdi ki o an kaygılarımı unuttum, stressiz sakin bir doğum oldu. Çok şükür bebeğim sağlıkla dünyaya geldi. İyi bir doktorla ilerlemenin önemini ben bu süreçte daha iyi anladım.Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

• K

Harika bir doktor. İşini severek yapıyor. Detaylı açıklaması ve ilgisinden çok memnunum. Gebeliğimin 20. Haftasından beri beraberiz. Birazcık geç olsada iyi ki Şerife hanım doktorumuz Doğum içinde emin ellerde olduğumu düşünüyorum.

• Şerife Dikayak Muayenehanesi Normal Randevu  •