Kahramanlar mahallesi, 1420 sokak no:9, Konak, İzmir

Histeroskopi

Kısırlık

Laparoskopi

Şerife Dikayak Muayenehanesi

Op. Dr. Şerife Dikayak 2008 yılında Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi 'nden mezun olmuştur. 2009 - 2013 yılları arasında Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim dalında Uzmanlık Eğitimini tamamlayan Şerife Dikayak kendi özel muayenehanesinde hastalarına hizmet vermektedir.

Konum: Şerife Dikayak Muayenehanesi Tüp Bebek

Şerife Hanımı bir arkadaşım tavsiyesi üzerine tanıdım ve tanıdıktan sonra bu zamana kadar hiç gerçek bir doktora gitmediğimi anladım. İnsana anne sıcaklığıyla yaklaşıyor.Moraliniz bozulduğunda sizi saniyesinde bir motive ediyor siz bile nasıl olduğunu anlamıyorsunuz. 5 yıllık çocuk isteğimizi Şerife Hanımla mucizelendirdik.Tüm tedavi sürecimizde herşeyi detaylı anlattı destek oldu elimizden sımsıkı tuttu ve şuan 3 aylık oldum bile :) Önemli olan bu zamanda bir doktorun size müşteri gibi değil de sağlık ve mutluluğunuz için yaklaştığını görmek harika bir duygu. Her kontrole gittiğimizde yüzümüz de güller açarak çıkıyoruz doktorumuzun yanından. Yollarımız iyiki kesişti ve bize bu mutluluğu yaşattı iyiki var

Konum: Şerife Dikayak Muayenehanesi Laparoskopik Supraservikal Histerektomi(Histerektomi)

Güler yüzlü, tatlı dilli, pozitif, olmazları olduran mucize doktorum. Iyiki sizinle yollarımız kesişmiş sayenizde artık bir fasulyeye sahibiz sizinle birlikte kucağımıza aldığımız gunu de görürüz insallah

Konum: Şerife Dikayak Muayenehanesi Gebe Takibi

Şerife hanım, düşündükçe iyi ki dediğim canım doktorum. Birçok kişinin tavsiyesi üzerine kendisine başvurdum. İlk görüşmemizdeki samimiyeti ve ilgisi nedeniyle doğumumu onunla yapmaya karar verdim. Süreç çok iyi gidiyordu.Fakat gebeliğimin 28. Haftasından sonra tansiyonum yüksek çıkmaya başladı. Kendisi ve ekibi o kadar özverili ki durumumu yakından takip ettiler. 32. Haftada tansiyonum düşmediği için, erken doğum yapmam gerekebileceği için ciğer geliştirici iğneleri yaptırmamı istedi ve 3 gün sonra tekrar çağırdı. O kontrolde bebeğe giden kan akımının azaldığını gördü ve o gece doğum yaptım. Bu süreç benim için çok zordu ama her şeyi bana o kadar güzel anlattı ve açıkladı ki, sorularımı hiç yanıtsız bırakmadı sabırla anlattı. Doğum sürecinde de kendisi ve ekibi o kadar pozitiflerdi ki o an kaygılarımı unuttum, stressiz sakin bir doğum oldu. Çok şükür bebeğim sağlıkla dünyaya geldi. İyi bir doktorla ilerlemenin önemini ben bu süreçte daha iyi anladım.Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

K
Konum: Şerife Dikayak Muayenehanesi Normal Randevu

Harika bir doktor. İşini severek yapıyor. Detaylı açıklaması ve ilgisinden çok memnunum. Gebeliğimin 20. Haftasından beri beraberiz. Birazcık geç olsada iyi ki Şerife hanım doktorumuz Doğum içinde emin ellerde olduğumu düşünüyorum.

K
Konum: Şerife Dikayak Muayenehanesi Tüp Bebek

3 aşılamam 2 transfer yaşadım 6 yıldır hep olumsuz sonuç aldım başka doktorlardan. Şerife hanımı iyi ki tanıdık önce rahim filmi çektirdik sonuçta rahim t şeklinde olduğunu gördük ve histereskopi yapıldı sonrasında tekrar tüp benek tedavisine başladık herşey en başından o kadar güzel o kadar özel ilerledi ki eşimde bende kalbimiz çok rahat geçirdik ve umudumu inancımı hiç bırakmadım ve bugün mutlu haberimizi aldık çok şükür. Şerife hanımdan Allah bin kere razı olsun kendisini çok seviyoruz iyi ki tanıdık Allah isteyen herkese nasip etsin inanın doktorunuz önce canınız gibi kıymetli olmalı

Konum: Şerife Dikayak Muayenehanesi Gebe Takibi

Hayatim da en çok iyi ki dedigim birsey varsa o da Serife hocamla tanışmam.. onun hastasi olmak resmen lütuf.. 11 yillik evlat ozlemimi 26.12.2023 tarihinde mukemmel bir normal dogumla kollarima evladimi vererek hasretimizi bitirdi . Her muayene de o kadar guven verdi ki o kadar mutlu ayrildik ki yanindan onume dunya serseler degismem.. on gunluk bebegim olmasina ragmen sanırım seneye kendisini fena ozleyecegim icin ikinci gebeligi planlayacagim

C
Konum: Şerife Dikayak Muayenehanesi Gebe Takibi

Şerife hocamla 6 aylık ölü doğum sonrası doktor arayışındayken tanıştım ilk muayenede sıcak kanlı olması detaylı şekilde anlatması ile doktorumla devam etme kararı aldım. Tekrar kayıp yaşadım doktoruma güvenim çok fazla olduğu için devam ettim. Çok şükür 3. Gebeliğimde kucağıma aldım. Sezeryan sırasında hastalarım için dua et dedi her zaman hastalarını düşünen canım doktorum.
Dilinizden Şükür
Gönlünüzden İyilik
Muayenenizden pozitif haberleri hiç eksilmesin.

Konum: Şerife Dikayak Muayenehanesi Tüp Bebek

Yaklaşık 7 aydır canım doktorum Şerife hanımın hastasıyım, 8 yıldır bebek isteğimiz ve dış merkezde olumsuz tedaviler sonucu kendisine başvurduk başından beri öyle anaç öyle güzel kucakladı ki bizi güler yüzü olumlu yaklaşımı beni kendisine hep hayran bıraktı. Sonuç ne olursa olsun sizi ve ekibinizi çok seviyorum.

Konum: Şerife Dikayak Muayenehanesi Gebe Takibi

Canım doktorummm iyiki yollarımız kesişmiş çok mutluyum doğumuna bir hafta kaldı heyecanla bekliyorum

Z
Konum: Şerife Dikayak Muayenehanesi Tüp Bebek

İşin de başarılı sevecen güler yüzlü bir doktordan daha fazlası benim için yıllardır tanıyor gibiyim iyi ki yollarımız kesişmiş. Tüp bebek tedavisi için gelmiştik çok şükür şimdi kızımın doğumunu bekliyoruz