Ege Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik bölümünden mezun olmuştur. Bahçeşehir Üniversitesi Göç Çalışmaları bölümünde yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. Özel okullarda, okul psikolojik danışmanı olarak görev yapmıştır. Çeşitli uluslararası gönüllü projelerde koordinatör olarak katkı sağlamıştır. EMDR Terapisi, Depresyon, Anksiyete, Travma sonrası stres bozukluğu, Kaygı, Obsesif Kompülsif Bozukluk, Özgüven sorunları, Sınav Kaygısı, Stres Yönetimi, Öfke Kontrol Sorunları, Ebeveyn Danışmanlığı alanlarında 14 yaş ve üstü kişilerle çalışmaktadır.

EMDR 1. Düzey Eğitimi, Asena Yurtsever.
Ulusal Şema Terapi Eğitimi, H. Alp Karaosmanoğlu
Transsaksiyonel Analiz Psikoterapi Modülleri, Dr. Elvin Aydın Keleş ve Solay Akten.
Aile Danışmanlığı, Hasan Kalyoncu SEM

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı

Makaleler

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Şerife Hanım çok ihtiyacım olan bir anda hızır gibi yetişti desem yalan olmaz. Hayatımda ne istediğimi ve nereye gideceğimi bulamadığım, sürekli unutkanlık ve dikkatsizlikten kendime kızdığım, üzerine ailevi problemlerin ve işsizliğin eklendiği bir dönemde Şerife Hanım’dan terapi aldım. Çok memnun kaldım, süreç sonunda kendi potansiyelime ve hayata daha çok güvendim yaşamak istediklerimi daha net ifade edebildim ve sorunlara karşı dayanıklı olduğumu keşfettim. Artık daha kararlı ve tutarlı bir insan haline geliyorum, bana kişiliğime ve hayatıma katkısı için Şerife hocama minnet duyuyorum.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

16 yaşındaki kızım ergen danışmanlığı alıyor kendisinden genel olarak ergenlik ve kaygı ile ilgili problemlerimiz vardı görüşmeler
başladığından beri şerife hanımın bize ergenlikle ilgili süreci güzel geçirmemiz için açıklamalar yaptı kızımla çok iyi bir ilişkisi var görüşmelere devam ediyoruz sorunlarımız genel hatları ile çözüme kavuşuyor teker teker kavuşuyor kendisini herkese tavsiye ederim

U

Şerife Hanım'la geçen yıl uzun bir süre genel yaşam kaygılarım için görüşmüştüm. Oldukça keyif vericiydi. Sürecimiz biraz zahmetliydi. İş kaybım olmuştu aynı zamanda ayrılık durumum oldu. O dönemde faydalı görüşmeler yapmıştık. 1 yıla yakın sürdü. Farklı şehirde olduğum için devam edemedim ama yaz sonu dönüyorum tekrardan görüşmelere başlamayı düşünüyorum. Süreçle baş etmem için cesaretlendirdi en önemlisi de bunun olduğunu bana fark ettirdi. Açıkçası bu süreçleri daha kolay atlatmamı sağladı.

Kendisiyle emdr terapisi çalıştık. Korkularım vardı bunları çözme konusunda yardımcı oldu. Güler yüzlü, iyi birisi. Yaklaşık 6 ay görüşme sağladık ve sürecimizi sonlandırdık hızlı ilerledik. Belli başlı yükseklik ve karanlık gibi fobilerim, korkularım vardı baş edebildiğimi gördüm. Emdr terapisi kendisiyle çok faydalı oldu.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Şerife Hanım'la çok dipte olduğum bir dönemde yollarımız kesişti. Hayatımda her şey çok güzel giderken büyük bir travma yaşamıştım ve bunu kimseye anlatamıyordum. Bütün neşemi kaybetmiş, hayata tutunmakta zorlanıyordum. Bu zor süreçte sadece terapistim değil umudum ve gücüm oldu. Onunla her seans bana güç verdi... şu an hayata karşı çok cesur ve güçlüyüm. Dönüp baktığımda bugünlere gelmemdeki en büyük payın sahibi Şerife Hanım derim. Verdiği güç bana o kadar iyi geldi ki, eminim sizlere de çok iyi gelicektir. İyi ki sizi tanıdım Şerife Hanım.

L
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Şerife Hanım’la yürüttüğümüz sürecin ilişkilerimi düzenlemem, kendi ihtiyaçlarımı fark etmem konusunda bana çok katkısı oldu ve olmaya devam ediyor. Kendisinin benliğimi keşfetme yolundaki destekleri gerçekten çok kıymetli benim için. İyi ki tanımışım ve doğru yardımı almışım

Psk. Dan Şerife Öksüz Hanım'la bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine 6 Şubat depreminden sonra ulaştım. Birlikte uzun süre online terapiler yaptık. Deprem sonrası atlatmakta zorlandığım travmatik süreçte kendisinden çok destek gördüm. Başlangıçta online terapi konusunda endişelerim vardı ama çok kısa sürede fark ettim ki asıl önemli olan danışmanınızın sizinle iletişim kurabilme becerisi. Mesleğinde çok daha büyük başarılara imza atacağından ve daha birçok hayata özenle, bilgece ve sevgiyle dokunacağından hiç şüphem yok.

Şerife Hanım'la ilişkilerimde yaşadığım problemler yüzünden görüşmelere başladık. Kendimi ve beklentilerimi anlamam konusunda bana oldukça destek oldu. Alanına hakim ve çok kapsamlı görüşleri olan birisi. Kesinlikle tavsiye ederim.

T

Şerife Hanım'a bir arkadaşımın tavsiyesi ile ulaştım. Kendisi çok güler yüzlü ve ilgili birisi. Kızım için ulaşmıştım kendisine. Ebeveyn danışmanlığı aldım. Okula uyum sağlamakta zorlanmıştı. Kızımla bu süreci onun sayesinde çok güzel aştık. Şimdi her şey yolunda, iyi ki Şerife Hanım ile çalıştık.

Şerife Hanım'a sosyal medyada ki profili üzerinden ulaştım. Kendisinden online danışmanlık hizmeti aldım. Yaşadığım aşırı kaygı durumu ile ilgili kendisine başvurdum. Yaklaşık 5 aydır görüşüyoruz. Şema terapi ekolü ile çalışıyoruz. Çok memnun kaldım. Herkese de tavsiye ederim.