11 Ocak 1976 Eğirdir/ Isparta doğumluyum. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne 1993 yılında girdim ve 1999 yılında mezun oldum. 2000-2005 yılları arasında Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimimi tamamladım. Akademik hayatıma Başkent Üniversitesi’nde devam ettim. 2011 yılında Göğüs Hastalıkları alanında “Türk Göğüs Hastalıkları Yeterlilik Belgesini” almaya hak kazandım. 2012 yılında “Doçent”, 2018 yılında “Profesör” ünvanını aldım. 2007 yılında Uyku Bozuklukları sertifikası aldım ve uyku hastalıkları konusunda çalışmalarıma başladım. 2019 yılında Fonksiyonel Tıp eğitimi almaya başlayarak 2021 yılında sertifika almaya hak kazandım. Başkent Üniversitesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı’nda 24 yıl görev yaptıktan sonra hasta ve danışanlarıma bilgi birikimim ve deneyimim ile kaliteli sağlık hizmeti verebilmek için kendi kliniğimde hasta kabulüne başlama kararı aldım.

Prof. Dr. Şerife Savaş Bozbaş
Kızılırmak Mah. Dumlupınar Bulvarı No:9 YDA Center A1 Blok Kat:12 No:522, Çankaya, Ankara

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Göğüs Hastalıkları Randevusu

Akciğer Kanseri +16 daha fazla

Alerjik Hastalıklar

Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt)

Bronkoskopi

Göğüs Hastalıkları Randevusu

Kızılırmak Mah. Dumlupınar Bulvarı No:9 YDA Center A1 Blok Kat:12 No:522, Ankara

Röportaj

Z

Alerjik astım için başvurdum. Tavsiye üzerine gittim. Muayane sonrasında vitamin takviyesi verdi ve glutensiz beslenmeyi önerdi. Astım krizi ataklarım azaldı. Şu an tedavimiz iyi gidiyor. Eşimi de götüreceğim kendisine. Çok memnunum kendisinden. İlgili bir doktor. Her zaman ulaşabiliyorum.

Annem astım hastası. Nefes problemi vardı. Bu sebepten dolayı tavsiye üzerine kendisine başvurduk. Çok ilgilendi ve yardımcı oldu. Annem şu an çok iyi. Telefon üzerinden de görüştük, aradı ve sordu. Biz çok memnunuz. Hasta takibi çok iyi. İlaç tedavisine başladık. Şu an için her şey yolunda.

Konum: Prof. Dr. Şerife Savaş Bozbaş Göğüs Hastalıkları Randevusu

Şerife Hanım yaklaşık 10 yıldır koah hastası annemin doktoru… Annemin doktor fobisi olduğu için hastane ve doktora götürmek çok zordur, Şerife hanım son derece sakin ve yaşlılarla iletişimi kuvvetli olduğu için kendisine hiç aksatmadan gidiyor..

T
Konum: Prof. Dr. Şerife Savaş Bozbaş Göğüs Hastalıkları Randevusu

SMA 2 hastasıyım. Sevgili hocamla tanışmamız şu an 2,5 yaşında olan bebeğimi doğurma sürecimle başladı. Tüm süreçte tüm özeniyle yanımdaydı sayın hocam. Daha sonrasında, özellikle bu yıl ciddi enfeksiyonlar geçirdim. Sayesinde nefes alabiliyorum diyebilirim. Ne zaman sıkıntım olsa bilirim ki Şerife hocam orada. Ayağınıza taş değmesin sayın hocam.

I
Konum: Prof. Dr. Şerife Savaş Bozbaş Randevu

Lenfoma teşhisi konduktan sonra fonksiyonel tedavi ile ilgili Şerife Hocamdan detaylı bilgi aldım ve tedaviye başladık. Süreç sonrası yaptırdığım biyopsi sonuçlarım çok şükür temiz çıktı. Bu süreçte desteğini ve tecrübelerini esirgemediği için kendisine sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Gerçekten doğru beslenmenin kişiye göre nasıl olması gerektiğini ve tedavi sürecine faydalarını birebir tecrübe ettiğim için kendimi çok şanslı sayıyorum. Bu süreçteki profesyonel desteği için Şerife Hocama minnettarım. Sevgilerimle...

Prof. Dr. Şerife Savaş Bozbaş

Tedavi süreciniz ile ilgili ayrıntılı bilgilendirmeniz, desteğe ihtiyacı olan kişilere ışık tutmanız ve değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

K
Konum: Prof. Dr. Şerife Savaş Bozbaş Göğüs Hastalıkları Randevusu

2017 yılından beri aralıklarla tekrarlayan öksürük atakları şikayetiyle Şerife Hocaya başvurdum. Kendisi geçmiş öykümü ve mevcut durumumu son derece detaylı şekilde dikkatle dinledi ve analiz etti. Geçmeyen öksürüğüm nedeniyle hayat konforum oldukça düşmüştü ve geçmişte de tedavi görüp bir sonuç alamadığım için oldukça ümitsizdim. Kendisi gerekli tetkik ve muayeneleri yaptıktan sonra tedavimi planladı. Tetkik sonuçlarım ve almam gereken tedbirler hakkında detaylı şekilde bilgi verdi. Şikayetlerim 2 gün içinde oldukça azaldı. Umarım ilaçlarımı kullanıp hocamın önerilerilerine de uyarak şikayetlerimi sıfırlayacağım. İlgisi, sabrı ve herkesin anlayabileceği şekilde hastaya durumu anlatması daha önce çok alışık olmadığım bir tabloydu, hastaya yaklaşımı oldukça sakinleştiriciydi. Göğüs hastalıkları konusunda şikayeti olan herkese gönül rahatlığıyla Şerife Hoca'yı tavsiye ederim.

Prof. Dr. Şerife Savaş Bozbaş

Tedavi süreciniz ile ilgili ayrıntılı bilgilendirmeniz, aynı şikayetten muzdarip kişilere ışık tutmanız açısından değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Prof. Dr. Şerife SAVAŞ BOZBAŞ Göğüs Hastalıkları Uzman

Y
Konum: Prof. Dr. Şerife Savaş Bozbaş Alerjik Hastalıklar

Alerjik astım sebebiyle gittim.Çok ayrıntılı dinleyen ve titiz çalışan bir doktor.Iyiki benim Doktorum olmuş.Herkeze tavsiye ederim.

Konum: Prof. Dr. Şerife Savaş Bozbaş Solunum Yetmezliği

Nefes almakta zorlanarak gittim Şerife hanım çok ilgiliydi ayrıntılı muayene ve klinikte uygulanan tedavi sonrasında kendimi çok daha iyi hissettim. Başarılı ve samimi bir muayene oldu kesinlikle tavsiye ederim.

Prof. Dr. Şerife Savaş Bozbaş

Tedavi süreciniz ile ilgili bilgilendirmeniz ve değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Konum: Prof. Dr. Şerife Savaş Bozbaş Göğüs Hastalıkları Randevusu

2023 yılında nefes alma zorluğu ve göğüs batması ile başlayan rahatsızlığım için; ailece çok değer verdiğimiz bir doktorumuzun tavsiyesi üzerine bir hastanenin Göğüs Hastalıkları bölümüne gittim. Bu vesile ile rahatsızlığıma tetkiklere dayalı olarak pulmoner emboli teşhisi koyan Sn. Prof. Dr. Şerife Savaş Bozbaş hocamla tanışmış oldum.
2023 yılının Mayıs, Eylül, Ekim aylarında, hocamın kalp ve akciğer ile ilgili radyoloji ve tomografi incelemelerini bu bölümlerdeki meslektaşları ile özen içinde ve ekip çalışması yaparak götürmesine yakından tanık oldum. Sonuçlarım hakkında açıklayıcı telefon araması ile beni bilgilendirdi. Bir hasta olarak bu bende güvene dayalı bir psikolojik rahatlama da sağladı. 2024 Yılı Nisan ayindan itibaren yine hocamın özel muayenehanesinde, ilgi ve özeni altında kontrollerimi sürdürüyorum.
A.Saadet Arikan

Prof. Dr. Şerife Savaş Bozbaş

Tedavi süreciniz ile ilgili ayrıntılı bilgilendirmeniz, aynı şikayetten muzdarip kişilere ışık tutmanız ve değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Konum: Prof. Dr. Şerife Savaş Bozbaş Diğer

Astım,mide ve hipertansiyon sorunlarımın tedavisi için Profesör Doktor Şerife Savaş Bozbaş'a gittim.Sorunlarımın temelini anlayabilmek için geniş zamanlı ve detaylı bir muayene süreci geçirdim.Güzel enerjisiyle sizi anlıyor.Sizin durumu anlamanızı sağlıyor ve sonuca değil sebeplere yöneliyor.Fonksiyinel tıpla daha sağlıklı olabileceğimi anladım ve tedavime başladım.Çok ilgili ve detaycı yaklaşım beni rahatlattı.Doktor hanım sayesinde sorunlarımı bulmaya ve çözmeye motive oldum.

Prof. Dr. Şerife Savaş Bozbaş

Ayrıntılı bilgilendirmeniz ve benim için değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.