Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
ne...k
Telefon numarası doğrulandı
2006 da trafik kazasından görevli olduğu kurumda uzun sure cerrahi mudahele uyguladı ve beni yasama geri dondurduler onlardan hemşire hanımlaedan personelden korkmaz beyden selin hanım tuğba hanım ve salih bey benim için cok özel ve çok değerli insanlardır bu konu hakkında kendilerini her yerde övgüyle konuşuyorum hepsini saygıyla selamlıyorum
Şerife Tuba Liman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şerife Tuba Liman, Göğüs Cerrahisi.
Şerife Tuba Liman adresi nerede?Şerife Tuba Liman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eski İstanbul Yolu Umuttepe İzmit
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şerife Tuba Liman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şerife Tuba Liman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şerife Tuba Liman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şerife Tuba Liman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şerife Tuba Liman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şerife Tuba Liman hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Şerife Tuba Liman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İzmit civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar