md...b
Son derece pozitif güleryüzlü kibar saygılı donanımlı ve işini çok çok severek yapıyor Serkan Hocam ve bu da öyle güzel yansıyor ki yıllarca uğraşıp veremediğiniz o kilolar bir bakmışsınız kısa bir sürede hem de aç kalmadan gidivermiş.En güzel kısmı da bunu zengin ve kolayca hazırlayabileceğiniz beslenme menüleriyle hiç aç kalmadan zorlanmadan keyifle yaşıyor olmak.Sağlıklı beslenmenin ne kadar güzel keyifli olabileceğini sayenizde öğrendim;13 kilo da verdim ki inanamıyorum halaİyi ki varsınız Serkan Hocam, emeğinize sağlık..
Çok ilgili, pozitif ve herseyi ayrintilariyla anlatan ve her zaman motive eden kiymetli bir diyetisyen. Sayesinde hic kastan vermeden 1 ayda 7 kilo verdim. Ustelik hic acikmadan.. O kadar mutluyum ki burdan da degerli hocama tesekkurlerimi iletmek istedim. Serkan hoca anlatilmaz yasanir, varolun hocam. Sayenizde sagligima kavusacagim..
Serkan Aksoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serkan Aksoy, Diyetisyen.
Serkan Aksoy adresi nerede?Serkan Aksoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul Başakşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serkan Aksoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serkan Aksoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Serkan Aksoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serkan Aksoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serkan Aksoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serkan Aksoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Serkan Aksoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.