Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdim. Sonra aynı yıl yine Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisini kazandım ve ihtisas yaptım. Sonra Kastamonu Devlet Hastanesinde zorunlu hizmetimi bitirdim. 2013 ten beride Dicle Üniversitesinde akademisyenlik yapmaktayım

Yenişehir, Silvan Yolu, 21280 Sur/Diyarbakır, Sur, Diyarbakır

Hipospadias (Yarım Sünnet) Ameliyatı

Kasık Fıtığı Cerrahisi

Klipsli Sünnet

Prof. Dr. Serkan Arslan
Seyrantepe sanayi mah. Ceysa Twin Towers sitesi. A Blok 6. Kat.No:40, Yenişehir, Diyarbakır

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Bebek Sünneti +1 daha fazla

Diclekent mah. Kayapınar Caddesi, Kayapınar, Diyarbakır

Dicle Üniversitesi Hastaneleri

Seyrantepe sanayi mah. Ceysa Twin Towers sitesi. A Blok 6. Kat.No:40, Diyarbakır

Dicle Üniversitesi Hastaneleri

Prof. Dr. Serkan Arslan Bey'e Doktor Takvimi üzerindeki yorumlardan yola çıkarak ulaşmıştım. 4 buçuk aylık bebeğimizin lokal anestezi ile sünnetini gerçekleştirdi. İşlem süresince ve sonrasında hiçbir sıkıntı çekmedim, en ufak sorumuzda bile kendisine kolaylıkla ulaşabildik. Güler yüzlü, kendinden emin, bir o kadar da sakin bir doktor. Çok memnun kaldık, böyle doktorlara ihtiyacımız var. Tavsiye ediyoruz.

Doktor takviminden ulaştım. Oğlumuzun sünneti için ulaştık. Tavsiye ederiz. Doktor bey sakin ve işinde oldukça başarılı birisi. Gerek işlem esnasında gerekse işleminden sonra ilgili ve alakalıydı. Aklımıza takılan her konuda ulaşıp bilgi alabildik. Memnun kaldık.

Y
Telefon numarası doğrulandı
Konum: DİCLE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTE...daha fazlaSİ (DİYARBAKIR) • Çocuk Cerrahisi Randevusu daha az

2 aylik oğlum kasik fıtıgı olmuştu doktor araştırmalarında hep hocamın adını duydum operasyon öncesi ve sonrası sorularımıza bıkmadan usanmadan cevap verdi operasyonu çok güzel geçti hocamın ellerine saglik

P

Muş'tan sevk ile geldik. Oğlumun yumurtalıkları yukardaydı. Bir de sünneti oldu. Doktorumuzdan çok memnun kaldık. Çevreme de böyle olanlara her zaman öneriyorum.

R

Biz Serkan Arslan Hocayı Doktor Takvimi uygulamasından araştırıp tercih ettik. Oğlum beş yaşında fıtık ve inmemiş testis rahatsızlığı vardı, iki operasyon geçirdi. İlgi alakasından çok memnun kaldık.

Oğlum doğduğunda 1 hafta sonra bağırsakları patladı. İyi ki tayini çıktı ki Serkan hocayla karşılaştık. Mucize doktor ile de karşılaştık diyebiliriz. Kendisi hastalarıyla çok ilgili, her zaman güler yüzlü, sürekli kontrolü altında tutuyor ve güvenimizi sağlığımızı korumak için elinden gelenin fazlasını sağladı. Çocuğumun durumu şu an çok şükür iyi, her şey iyiye gidiyor. Bir doktorun 3 kere ameliyata alıp olumlu sonuca kavuşturamadığı hastayı Serkan hoca bir ameliyatla düzeltti. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edeceğim tek çocuk cerrahisi.

Doktorumuza yakınımızın tavsiyesi üzerine geldik. Testis rahatsızlığından dolayı ameliyat olduk. Ameliyatı başarılı geçti, çok memnun kaldık. Çevremize tavsiye ediyoruz.

Hamile iken bebeğimin böbrekleri şişiyordu. İleri derece hidronefrozdu. Doğduktan sonra öğrendik. Birçok doktora başvurduk. İstanbul dahil herkes bize Doktor Serkan Arslan'ı tavsiye etti. Serkan Bey'e gittik, uzun süreli bir tedavi sürecimiz olacağını söyledi. Birçok ameliyat yapıldı. Sağ böbreği anne karnında iken artık çalışamaz hale gelmişti. Sol böbrek aynı şekilde şişmeye devam ediyordu. Serkan Bey yaptığı işlemler sayesinde çok şükür ki böbreğin şişmesi engellendi. Oğlum şu an 2 yaşında tek böbrekli ve çok şükür ki her şey yolunda Serkan Bey sayesinde.

R

Doktora öneriler üzerine ulaştım ve iyi ki de ulaştım.
Kızımda idrar kaçağı vardı ve sürekli ateşlenip hastanede yatırırdık ve bu durum beni ve kızımı çok yıpratırdı. Sonra Serkan Hoca'yla görüşüp gerekli işlemler yapıldıktan sonra kapalı ameliyat yapıldı kızıma. 3 ay sonra kontrole gittik, doktorumuz kızımın kaçağının kapandığını söyledi. Biz çok mutlu ve memnun olduk. Gereken ilgi ve hassasiyeti kızımın tedavi sürecinde gördük. Herkese de tavsiye ediyorum.

Öneriler üzerine tanıştık. Kızımın idrar kaçağı sorunu vardı. Gereken işlemler yapıldıktan sonra kızıma kapalı ameliyat gerçekleştirildi ve ameliyat başarılı geçti. 3 aylık süre sonunda kontrol için doktora gittik. Doktorum kızımın iyileştiğini söyledi ve çok memnun kaldık. Herkese öneririz.