Arabacıalanı Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Enver Şükür İş Merkezi, No:23/1, İç Kapı No:102 Serdivan, Sakarya
Anksiyete Bozukluğu Tedavisi
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
Şefkat Odaklı Terapi
Şizofreni Tedavisi
h....g
Serkan bey ile geçen sene yaşamış olduğum ağır travma üzerine iletişim haline geçtik korkularım ve kaygılarım üzerine tarafsız bir şekilde indik kendisi gerçekten danışanını önemseyen söyledikleri her ne olursa olsun değer veren bir kişilik almış olduğum terapiler ve Serkan beyin doğurtma yöntemiyle kendi iç dünyamda yaşadığım şeyleri akıl mantık süzgecinden geçirerek bana anlatması bende düzeleceğime olan inancı pekiştirdi çünkü travmatik olan bir birey hiçbir şekilde kabullenici olamıyor olaylara sadece o anki hisleri ile cevap veriyor işte tam bu noktada Serkan bey yaptığı çözümlemeler ile sizin belki hiçbir şekilde kendinize kabul ettiremeyeceğiniz kaygıları endişeleri size kabul ettiriyor ve değiştirmek noktasında ve ona daha güçlü yaklaşmak noktasında cesaretinizi pekiştiriyor Terapi süreciniz de şeffaf olun ve cesaretli olun karşınızda yılların tecrübesi ile sizi bekleyen bir terapistiniz var.Sağlıklı günler dilerim
n...
Doktor Serkan Bey'e yakın bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Bu süreçte randevuları dolu olmasına rağmen telefonla durumumu anlatmam sonrası bana yer açarak hemen benimle ilgilendi. Bu benim için çok kıymetliydi, bilmenizi isterim. Tedavi sürecim bireysel terapi ile yön buldu. 1 yılı aşkın bir süredir devam etmekte. Bence ben bilinmeyen ve hızlı bir yok oluşla gidiyordum, karanlık ve inanılmaz bir şaşkınlık içindeydim. Yolumu kaybetmiştim ve birçok şey. Dr. Bey, profesyonel yaklaşımıyla karanlık bu yolculuğun sonundaki aydınlık günlerdeki yolculuğuma beni başlattı. Artık güvenli yolculuk sürüyor ve Dr. Serkan Bey mezunsun diyene kadar desteğini büyük bir güvenle alacağım. Çevremdekilere tavsiye ederim ve de ediyorum. Şehrimiz için büyük bir kazanç, doktorum umarım ihtiyacı olan herkese ışık olur ve ulaşabilir herkes.
m...
Serkan Bey ile yaklaşık bir buçuk yıl önce bir meslektaşının tavsiyesiyle tanıştım. Kendini ve hayatı sevme, kabullenme problemleriyle birlikte anksiyete sorunu yaşıyordum. Tedavi sürecinde, zihnimde adeta yeni ufuklar doğdu. Kendime ve hayata bakışım değişti. Sayesinde imkansız olduğunu düşündüğüm şeyleri başardım. Bu alanda yardım almak isteyen herkese tavsiye ederim.
a...
Serkan Bey'e ulaşmam, doktor takvimi araştırmalarımdaki yorumlar sonrasında gerçekleşti.
Benim için yıkımla sonuçlanan durumlar sonrasında araştırmalarla tedaviye başlama kararı aldım.
Şu an süreç benim için olumlu bir geri bildirim aldığım, kendimi iyi hissetmeye başladığım şekilde devam etmekte.
Serkan Bey'in hoş sohbet şeklinde geçen terapisiyle kendimi terapi esnasında oldukça rahatlamış hissettiriyor.
İlaçlarla birlikte kısa sürede çok fazla yol aldığımı, Serkan Bey'le istişare edebildik. Süreç, Serkan Bey'in öngördüğü şekilde ve süreklilikle keyifle iyileşerek devam ediyor, ta ki Serkan Bey, evet artık tamam diyene kadar.
Serkan Bey'i kendi için adım atmak isteyen, yürüdüğü yoldaki huzursuzlukları temizlemek isteyen her şeyden öte gerçekten kendi için bir şeyler yapmak ve iyileşmek isteyen herkese şiddetle tavsiye ediyorum.
o...
Mutsuz, hiçbir şey yapmak istemeyen, her şeyi olumsuz düşünen, evden dışarı çıkmayan biriydim. Hiç kimsenin beni anlamadığını düşündüğümde Serkan beyle yollarımız kesişti. Serkan hocamı doktor takviminden buldum. Yorumlara bakarak randevu talep ettim. Kısacası son bir şans vermiştim kendime. Görüşmeye gittiğimde farklı olduğunu anladım. Anlayışı ve yol göstericiliği beni etkiledi. Tedavi olmaya karar verdim. 2 senedir terapim devam ediyor ve çok yol kat ettik. Tedaviye başlamadan önce çarpıntılar, bitmek tükenmek bilmeyen gerilim, bitmeyen bir kaygı vardı. 2 yılın sonunda sorunlarım azaldı. Kendi kabuğumdan çıkmayı başardım. Sürecim devam ediyor. Serkan beyi iyi ki tanımışım. O kadar doktor, terapist gezen biri olarak, Serkan beyi tavsiye ediyorum.
r...
Doktoruma kendi araştırmalarım sonucu ulaştım. İnternet üzerinden yapılan hasta yorumlarına baktım. Eğitim hayatına, hastane geçmişine ve tecrübesine bakıp karar verdim. Doktoruma daha önceden almış olduğum OKB teşhisi ve anksiyetem için başvurdum. Doktorumla geçen tedavi sürecimden çok memnunum. İlk önce detaylı bir şekilde beni ve yaşamımı tanıdı. Düzenli aralıklarla terapiye çağırdı. EMDR gibi farklı tedavi yöntemlerini de kullandık. İhtiyaç duyduğum anda ilaç ile de destekledi tedavimi. Ve ilaç sürecini her zaman çok yakından takip etti. Benim ihtiyaç durumuma göre terapi sıklıklarımı ayarladık her seferinde. Her seans öncesi muhakkak arayıp hatırlatma yaptılar gelip gelememe durumu kontrol ettiler. Bazen ekstra ihtiyaç hissettiğimde ekstra seanslar ayarladık. Hala terapiye gitmeye devam ediyorum. Doktor beyin tecrübesinden, yaklaşımından oldukça memnunum. Çevreme kesinlikle tavsiye ederim. Hatta birçok kişiye de tavsiye ettim.
ke...
Ben ruhumun rahatsızlığının aksiyete ve panik atak teşhisimi koyan Serkan hocamla tanıştıgım dönemde,beden sağlığımız kadar ruh ve beyin sağlığının da önemini bana detayı ile anlatarak bunun da normal gördüğümüz beden tedavisi gibi bir tedavi süreci olduğunu, hastasına en anlaşılır dilde empoze ederek,beni bu süreçte tedavi eden ruhumu tanıyarak ne zaman neye ihtiyacı olduğunu anlamam konusunda beni bilgilendirerek tedavimi uygulanmıştır..Sizlere en büyük tavsiyem ruh sağlığınızı yönetemediğiniz zaman da lütfen uzman hekimlerimizden destek alarak nasıl beden hasta olunca tedavi oluyoruz,ruhumuz da hasta olduğunda kendinizi yormadan üstesinden gelmeye çalışarak kendinizi yıpratmadan destek almanızı tavsiye ediyorum.Bu tecrübemi bir vatandaşlık görevim olduğunu düşünerek sizlerle paylaşmak, ön yargınızdan kurtularak ruhunuzu da yormadan istediği şekilde onun da hasta olabileceğine hekimimizin desteğiyle bunun üstesinden çok rahat bir şekilde gelebileceğinizi bilmenizi isterim.
ö.....
İlk kez bir psikiyatrist ile bu denli rahat iletişim kuruyorum.Hayatima ışık tutulmuş gibi hisettim.İyi ki yollarımız kesişti.Hic düşünmeden tavsiye ediyorum.
f.....
Serkan Beyle 2020 başında Sakaryada mecburi hizmetteyken tanıştım. Bir hekim ve psikiyatri konusunda oldukça ilgili Biri olarak. Şunu söylemek istiyorum Dr Serkan Bilgiç; benim ikinci Kez gittiğim tek psikoterapisttir. Kendi durumumda hangi tedavi kullanılır onu biliyordum ama bilemediğim şey teropötik bağ ve işin insani kısmıydı. Çok zor zamanlarımı kendisiyle atlattım, sakaryadan taşınmama rağmen o bahsettiğim ‘teropötik bağ’ sebebiyle kendisiyle online görüşmeye devam ederek psikoterapimden uzak kalmadım. Ve bu benim aldığım en iyi kararlardan biriydi şimdi Türkiyenin dereceyle girişem bir kliniğinde uzmanlık eğitimi almaktayım.
. Dr beyin bendeki etkisi ve ona gösterdiğim saygı, alelade karşılaştığım bir hekimden çok çok fazladır
Kendisine/ailesine sağlık/keyif dolubir hayat diliyorum
öf...y
Bana hassaslığı ve ilgisiyle çok yardımcı oldu, tedavi sürecim gayet olumlu devam ediyor.
Serkan Bilgiç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serkan Bilgiç, Psikiyatri. Size Serkan Bilgiç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Destekleyici Psikoterapi, EMDR Terapi, Psikiyatrik İlaç Tedavisi, Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi, Bireysel Psikoterapi Çalışması ve Tedavisi, Bağımlılık Danışmanlığı, Dinamik Psikoterapiler.
Serkan Bilgiç adresi nerede?Serkan Bilgiç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Arabacıalanı Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Enver Şükür İş Merkezi, No:23/1, İç Kapı No:102 Serdivan Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serkan Bilgiç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serkan Bilgiç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Serkan Bilgiç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serkan Bilgiç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Serkan Bilgiç hangi dilleri konuşuyor?Serkan Bilgiç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Serkan Bilgiç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serkan Bilgiç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Serkan Bilgiç hakkında ne düşünüyor?Toplam 97 hasta / danışan, Serkan Bilgiç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sakarya bölgesinde SGK kabul eden Psikiyatristler
Sakarya bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Sakarya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Sakarya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Sakarya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Sakarya bölgesinde Halkbank Mensupları kabul eden Psikiyatristler
Sakarya bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Psikiyatristler
Sakarya bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Psikiyatristler