Uzmanlık eğitimim esnasında 2010 yılında ABD’nin New York kentinde bulunan “Lenox Hill Hospital, Aortic Wellness Center”da misafir doktor olarak aort kapak koruyucu cerrahi, aort kökü cerrahisi, arkus aort cerrahisi, torakoabdominal aort cerrahisi ve robotik kalp cerrahisi konularında çalışmalarda bulundum.
2013 yılında Avusturya’nın Salzburg kentinde bulunan “Landeskrankenhaus Salzburg, Paracelsus Universitätsklinik für Gefäßchirurgie und endovaskuläre Chirurgie” kliniğinde “fellow” olarak endovasküler ve ileri vasküler cerrahi teknikler hakkında çalışmalarda bulundum.
2013 yılında İtalya’nın Milano kentinde bulunan “Vita-Salute University, Scientific Institute, Ospedale San Raffaele, dipartimento di chirurgia vascolare ed endovascolare” kliniğinde endovasküler teknikler, ileri vasküler teknikler ve torakoabdominal aort anevrizmalarının cerrahi tedavisi hakkında misafir doktor olarak çalışmalarda bulundum.
2013 yılında asistanlık eğitimimi tamamlayıp “Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı” ünvanını kazandım.
2014 yılından itibaren Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Kalp ve Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalı’nda "Uzman doktor" olarak çalışmaya başladım.
2016 yılında “Yardımcı Doçent Doktor” ünvanını aldım. Aynı yıl “Türk Kalp ve Damar Cerrahisi Yeterlilik Kurulu” tarafından verilen “Yeterlik Belgesi’ni aldım.
2017 yılında Almanya’nın Nürnberg kentinde bulunan “Landeskrankenhaus Nürnberg, Paracelsus Universitätsklinik für Gefäßchirurgie und endovaskuläre Chirurgie” kliniğinde aort hastalıklarında ileri endovasküler (FEVAR, BEVAR, CHEVAR, EVAR, TEVAR) teknikler konusunda 3 ay süreyle misafir doktor olarak çalışmalarda bulundum.
2019 yılında “Doçent Doktor” ünvanını aldım. İyi derecede İngilizce bilmekteyim.
2022 Yılından beri İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Kardiyoloji Enstitüsü, Kalp ve Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalı'nda görev yapmaktayım
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Kardiyoloji Enstitüsü Haseki Caddesi No: 32 34096 Fatih/İstanbul, İstanbul
Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi
Variköz Ven Skleroterapisi
Venöz Dupleks Ultrasonografisi
Şah Damarı (Karotis) Stentleme
me...r
Burç bey 7 Mayıs tarihinde aort genişlemesi ve iki koroner damar tıkanıklığı için ameliyatımı gerçekleştirdi. Ameliyatım gayet başarılı geçti. Ameliyat öncesi ve sonrası süreçte hafta içi ve hafta sonu her gün servise gelip kontrollerini yaptı. Kendisine emeklerinden dolayı çok teşşekkür ederim.
Hocamı çok seviyorum, hocamdan Allah razı olsun.3-4 senedir kendisine gidiyorum, bu sene de gittim ve anjiyo oldum. 2 bacağımdaki damarlarım tıkalıydı.Şimdi çok şükür iyiyim, memnunum doktorumdan. 2 ay sonra kontrole gideceğim.Benim damarlarımdan dolayı dizin altına kan geçmiyordu daha önce.Şimdi damarların altına kan geçiyor.
Burç Bey'den çok memnun kaldım,ameliyatımı yaptı.Daha önce farklı bir deneyimimde ameliyat olmuştum ama pıhtı olmuştu.Kolda kangren oluşmuş.Burç Bey'e yönlendirildim, balon ve anjiyo yapıldı. Damar açılmayınca açık ameliyatla pıhtılar alındı, Burç hoca sayesinde kolum kurtarıldı.Şuan çok daha iyi, zorlu bir ameliyattı, cesaret edilemiyordu.Zoru başardı Burç Bey.5 gün hastanede yattım, eskisine nazaran daha iyiyim.En azından kolum kangren olmaktan kurtarıldı.
hd...h
Kendisi Ablamın hastalığı olan HOMOZİGOT tanıdı GEN hastalığı vesilesi ile tanıdım ve işim gereği Ülke dışı olduğundan her kontrol ve tedaviye gidişimde tanıdım Serkan abiyi. Güzel Adam kalben seviliyorsun cansın
Serkan hoca benimle çok ilgilendi aort ameliyatımda ve sonrasında.Çok riskli ameliyatımı sağsalim yaptı sağolsun saygılar
f.....
ameliyatımın çok riskli olduğu söylenmesi sonrası buldum kendisini.. beni kalbimden ameliyat etmesinin üzerinden 2 yıl geçti sayesinde üniversiteyi bitiriyorum.. candan teşekkürler
2 sene önce kalp kapak ameliyatımı başarıyla gerçekleştirdi. Her aşamada bana destek olan ve her takıldığım noktada bana sabırla açıklamalar yapan, Sevgili Burç Deşer Hocam'a tekrar binlerce teşekkürlerimi iletiyorum...
öz...
Aort diseksiyonu ve kalp kapağı ameliyatımı başarılı bir şekilde yapan, gerek yoğun bakım gerekse serviste son derece yakınen ilgilenen değerli Hocam Doç.Dr.S.Burç DEŞER e sonsuz teşekkür ediyorum
en...i
Serviste yattigimiz sure ve kontrollerimizde gosterdigi ilgi alakadan memnun kaldigimiz serkan beye tesekkur ederiz yurdakul ailesi
va...a
Kalp damar cerrahisi polikliniğinde gördüğüm bu doktor ameliyatta da bizim hastamızla bulundu.
Serkan Burç Deşer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serkan Burç Deşer, Kalp Ve Damar Cerrahisi. Size Serkan Burç Deşer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi.
Serkan Burç Deşer adresi nerede?Serkan Burç Deşer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Kardiyoloji Enstitüsü Haseki Caddesi No: 32 34096 Fatih/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serkan Burç Deşer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serkan Burç Deşer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Serkan Burç Deşer hangi dilleri konuşuyor?Serkan Burç Deşer ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Serkan Burç Deşer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serkan Burç Deşer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serkan Burç Deşer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serkan Burç Deşer hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Serkan Burç Deşer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Serkan Burç Deşer hangi sigortaları kabul ediyor?Serkan Burç Deşer, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Serkan Burç Deşer ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Derin Ven Trombozu (DVT)
İstanbul Kronik Venöz Yetmezliği
İstanbul Kalp Kapağı Problemleri
İstanbul Aort Genişlemesi (Anevrizması)
İstanbul Periferik Damar Hastalığı
İstanbul Koroner Arter Hastalığı
İstanbul Kılcal Damar Çatlaması
İstanbul Aort Kapağı Hastalıkları
İstanbul Miyokard Enfarktüsü (Kalp Krizi)
Daha fazla (15)İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları