Doktor Muayenehanesi
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
ne...c
Telefon numarası doğrulandı
Eşimin sol ayağında daha önce geçirdiği trafik kazası sonucu oluşmuş kırık vardı ve yanlış kaynama sonucu şekil bozukluğu vardı.Bu problemi gidermek için birçok dr.ve hastahaneden görüş ve tedavi hakkında bilgi aldık.Serkan beyin tedaviye yaklaşımı bizimle iletişimi kendisine güven duymamıza neden oldu.Ameliyat ve tedavi süreci aynen bize söylediği gibi başarılı ve iyi sonuç verdi.kesinlikle tavsiye ederim.Hasta için doktoro güven çok önemli ve biz o ğüveni muayene sürecindeki görüşmemizde Serkan beyden aldık.Başarılı ameliyat için teşekür ederiz.İletişimi, ilğisi ve bilğisi için tşk.ler.
Serkan Çağan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serkan Çağan, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Serkan Çağan adresi nerede?Serkan Çağan adresini belirtmedi. Serkan Çağan yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Serkan Çağan adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serkan Çağan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serkan Çağan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Serkan Çağan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serkan Çağan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serkan Çağan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serkan Çağan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Serkan Çağan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.