Kulak Burun Boğaz Randevusu
Burun Estetiği
Revizyon Burun Estetiği
Rinoplasti
öz...n
Serkan Hocamıza, annemin ve benim kulak tıkanıklığı ve kaşıntısı şikayetlerimiz sebebi ile başvurduk. Doktor Bey'in uyguladığı tedavi, verdiği ilaçlar ve tavsiyeler sayesinde sağlığımıza kavuştuk. Serkan hocam, işini ciddiye alan, hastalarına değer veren, güler yüzlü, esprili harika bir doktor. Artık bir rahatsızlık durumunda, Serkan hocamız nereye giderse biz de oraya gideceğiz.
mu...
Hocama 24 şubatta ameliyat oldum. Kemik kırığı ve et parçası vardı. Muayene esnasında beni ayrıntılı bilgilendirdi, benimle en güzel şekilde iletişim kurdu ve esprili kişiliği ile de ameliyat öncesi beni rahatlattı. Güler yüzü, ilgi ve alakası, ameliyat hakkında ayrıntılı bilgilendirme yapması çok iyiydi. Yorum yazmak için iki ay özellikle bekledim. Sol taraf tamamen tıkalıydı ve nefes alamıyordum. Çok şükür rahatladım. Tabi ameliyat sonrası burun bakımıma ve hocamın önerilerine eksiksiz riayet etmeye de gayret gösterdim. Nazelnin burun damlası, kullanmam gereken ilaçlar, burun solisyonu ve burun şekillendirici kullandım. Yani burnuma da baktım. Şu an çok memnunum. Burnunuzla ilgili şikayetlerde hocamı net tavsiye ederim. Hocama da minnettarım. Herkese sağlıklı günler.
g.....
Doktor bey ile askerlik sürecimden sonra görüştüm. Askerlik sürecinde ve sonrasında yaklaşık 3 hafta yaşadığım ve antibiyotiklerin iyileştirmediği öksürük, geniz akıntısı, boğaz ağrısını doktor beyin verdiği ilaçlar ve tavsiyeler sayesinde atlattım. Doktor beyin iletişimi, enerjisi, ilgisi çok iyiydi. Daha önce yaşadığım sinüzitlerle ilgili bir çok kez KBB doktoruna danışmış biri olarak bundan sonra hocam hangi hastanedeyse orada olacağım.
me...u
Serkan Bey e annemin burun tıkanıklığı şikayetimiz ile başvurduk
Burunda et olması ve kemik eğriliği teşhisi ile ameliyat yapıldı .. Ameliyat öncesi ve sonrasında desteği bizi memnun etti
İletişimi çok güçlü ve hasta psikolojisi konusunda kendisini geliştirmiş olması ile gönülleri feth etti Serkan Bey
Son olarak, ilk muayeneden ameliyat sonrasına kadar ki süreçte hiç soru sormamıza gerek kalmadan her detayı anlattı
Kendisine ve ekibine ilgisi için teşekkür ederiz
nu...
Serkan beye 1 sene önce estetik ameliyat oldum burun ucu mu küçültmesini istemiştim fakat sadece ucunu yukarı kaldırdı oda kısa sürede tekrar düştü zaten. Şuan eskisine göre daha kotu nefes alıyorum geceleri ağzım açık uyuyorum.daha kötüsü kendisi burun ucumun düştüğünü kabul etmemesi.
3 yıl önce burundaki kemik eğriliği nedeni ile ameliyat oldum. iyi ki olmuşum diyorum. boğaz kurluğu şikayetinden tutunda bir çok sıkıntının doğru nefes almamakla ilgili olduğunu açıklamıştı. ve ameliyat sonrası şikayetlerimin zamanla geçeceğini ifade etmişti. şuan tüm şikayetler gitti. iyi ki ameliyat olmuşum . ve dr olarak serkan hocam olmuş bilgisi sıcak ve samimi iletişimi ile kurulan güven ilişkisi ile süreci çok daha rahat atlatmamı sağladı. çok tşk ederim
Hasta
1 ay önce burun ameliyatı oldum ameliyat öncesi ve sonrası harika bir etkileşim sağlayıp süreci çok rahat atlatmamı sağlayan, sıradan doktorlar gibi suratı asık değil de güler yüzlü esprili bir şekilde yaklaşan harika bir doktor. İlgisi ve güleryüzü için çok teşekkürler işinin ehli bir doktor.
t....h
3 ay önce burun ameliyatı oldum. Hem nefes almakta zorlanıyordum hemde burnumun görünüşünden memnun değildim. Ameliyat öncesi ve sonrası Serkan hocam her konuda çok yardımcı oldu. Ameliyat olduktan sonra ilk haftamda çok fazla sorum oldu ve her seferinde kendisi güzelce açıkladı. Şuan 3. ayıma girmeme çok az kaldı hem burnumun görünüşünden çok memnunum hemde çok rahat bir şekilde nefes alabiliyorum. Ne kadar teşekkür etsem az
pı...y
Serkan hocam, burun ameliyatımı yaptı. Bu konuda gittiğim ilk doktor oldu. Bana verdiği güven ve inançla çok başarılı bir sonuç elde ettik. Ama beni en çok etkileyen nokta samimiyeti, şakaları ve insanlığı oldu. Ben kendimi bir hekimin yanında değilde benim iyiliğimi isteyen bir abimin yanında gibi hissettim. Her muayenesi sohbet tadında , istediğim her soruyu rahatlıkla sorma fırsatı tanıdı.Özü ve sözü tertemiz bir hekim. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Kulak tıkanıklığından dolayı 2. gidişim ve bir daha başka bir doktora gideceğimi sanmıyorum. Çok güler yüzlü ve iletişimi kuvvetli. Aşırı gergin olmama rağmen ilgisiyle odaya girer girmez beni rahatlattı. Tedavi sırasında her şeyi göstererek, detaylı anlatarak bilgi verdi. Kendisi artık favori doktorumdur keşke sadece kbb için değil her şey için ona gidebilsem :)
Serkan Çorakçı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serkan Çorakçı, Kulak Burun Boğaz. Size Serkan Çorakçı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kulak Burun Boğaz Randevusu, Burun Estetiği, Rinoplasti, Revizyon Burun Estetiği.
Serkan Çorakçı adresi nerede?Serkan Çorakçı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Esentepe, Mudanya Yolu Cad. No:169 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serkan Çorakçı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serkan Çorakçı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Serkan Çorakçı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serkan Çorakçı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Serkan Çorakçı hangi dilleri konuşuyor?Serkan Çorakçı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Serkan Çorakçı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serkan Çorakçı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serkan Çorakçı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serkan Çorakçı hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Serkan Çorakçı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları