uğ...r
Belimde kanal daralması için başvurdum ameliyat günü aldık herşeyi anlattı detaylı kendisi güleryüzlü ilgili bi hekim.. Kocaeli Şehir Hastanesi
c.....
Sağ bacak ağrısı nedeniyle Uzm. Dr. Sayın Serkan Dülger hocama muayene oldum ameliyat olmam gerektiğini söyledi. 24.05.2024 tarihinde ameliyat oldum. Bacak ağrısı yok artık, ameliyatımın beşinci günü sağ ayak parmak ucunda his kaybı az da olsa var inşallah geçer. Serkan hocamın güler yüzü,yaklaşımı, ilgi ve alakası on numara kendisi ve ekibine saygı ve sevgilerimi sunarım. Allah yar ve yardımcınız olsun
pı...k
Serkan hocam a annemin bel fıtığı için başvurduk. İyikide kendisini tanımışız. Operasyon gerekliydi. Süreci bize çok güzel ve nazik bir dille anlattı. Yaşayacaklarımızı , operasyon sonrası ve sürecini, herşey anlattığı gibi gelişti. Konuşmasıyla insanı cesaretlendiren ve endişelerini gideren mükemmel bir doktor.
Mikrocerrahi yöntemiyle yaptığı fıtık emeliyatı sonrası annem ertesi gün eve çıktı ve hiç yatmadı. Ağrıları kesildi. Uzun süreli ayakta durabiliyor. Eskiden yamuk yamuk yürüyordu. Artık dümdüz yürüyebiliyor.
Hayat standardı inanılmaz iyileşti. Kendisine buradan da teşekkür etmek bir borç benim için.
ab...r
Ben 29.09.2022 de mikro belfıtık ameliyati oldum sayın op.dr.SERKAN DÜLGER hocama benim kalcam,diz,baldır,ayak altı uyuşması ve ayak larimda tahammül edemeyecek ağrılarım vardi yürümeye başlayınca ağrılar gittikçe şidet leniyordu ameliyat olman gerektiğini söyledi şimdi 03.10.2022 ağrılarım yok sadece ayak parmak larimda az his kaybimi desem yoksa uyuşukluk mu bilemedim ama herşey çok daha güzel SERKAN HOCAM çoook teşekkür ederim. a.tanrisever
hü...s
23.06.2022 tarihinde bel fıtığımdan ameliyat oldum.Hayatımda böyle doktora rastlamadım.Açıklamaları hasta ile olan iletişimi takdire şayan.Amelliyatımın 2. günündeyim şu an ağrılarımdan eser kalmadı diyebilirim iyi ki varsınız serkan hocam..Size ve sizi yetiştiren ailenize minnetrarız..Allah başımızdan eksik etmesin sizi...
Belimden ayak parmak uclarima kadar inen cok siddetli agri ile devlet hastanesinde ki doktorumuza basvurdum. Yaklasik 2 aydir devam eden agrilarim vardi. Bir cok hastane ve hekim gordu fizik tedavi masaj vb tedaviler yapildu fakat ne yazik ki hicbiri bir sonuca varamadi ve cogu doktor yanlis teshis koyuyordu. Sevgili dr serkan hocam hem tam teşhisi koydu hemde ilgisi alakasi ile hayatima yeni bir can verdi. Bana yaptigi akupuntur seansları ile gosterdigi ilgi ve alaka ile agrilarima veda ettim. Hocam hakkiniz asla odenmez. Yeryuzunde karsiliksiz iyiligin bitmedigini gosterdi. Kendisine cok cok teşekkür ederim. Minnettarım...
me...
Kendisine 02 Nisan 2022 de Kocaeli' devlet hastanesinde yapmış olduğu başarılı belfitigi ameliyati sonucu tüm agri ve yürüme problemlerim ortadan kalktı.kendisine en içten dileklerimle teşekkür ediyor ve başarılı ameliyatlar temenni ediyorum.
Serkan Dülger isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serkan Dülger, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Serkan Dülger adresi nerede?Serkan Dülger şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cedit Mah. Turan Güneş Cad. Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serkan Dülger isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serkan Dülger online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Serkan Dülger isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serkan Dülger bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serkan Dülger ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serkan Dülger hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Serkan Dülger hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları