Diş Hekimi Randevusu
Güvenevler Mah. Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Akdeniz Apt No:352/3 kat:1(Pozcu Kitapsan yanı Platin üstü), Mersin
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Ağız Bakımı Eğitimi
Özel Dentpark Mersin Ağız Ve Diş Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bilgisayar Destekli Diş Tasarımı
Tam Diş Protezi
Tam Ve Parsiyel Protezler
X-Ray
Özel Dentpark Mersin Ağız Ve Diş Polikliniği
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonya Restorasyonlar
Zirkonyum
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çene Eklemleri Tedavisi
Çıtçıtlı Protezler
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Özel Dentpark Mersin Ağız Ve Diş Polikliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
ni...
Serkan Bey ile hamilelik dönemimde dişimdeki bir problem neticesinde tanıştık. Dişime kanal tedavisi yapılması gerekiyordu ve kendisi röntgen dahi çekmeden beni rahatlatacak kadar dişimi tedavi etti. Doğum sonrasında da dişimin tedavisini tamamladı. Sonrasında da aile doktorumuz oldu. Her türlü diş probleminde hiç doktor aramadan direk kendisini tercih ediyorum. Hastasıyla iletişimi çok iyi olan, tek tek her aşamayı anlatan, eli çok hafif, kusursuz iş yapmaya çalışan, aşırı nazik ve çok beyefendi bir insan Serkan Bey. Elleriniz dert görmesin hocam.
or...n
Serkan Bey, diş sağlığı ve estetiği, çiğneme konforu için en uygun tedavi seçeneklerini sunuyor. Uzmanlığı sayesinde kliniğe girdiğinizde her zaman doğru ve güvenilir bir yerde olmanın rahatlığı içinde oluyorsunuz. Kırk km mesafeden gidiyorum, diş sağlığı için buna değer çünkü. On yıldan fazla bir süredir ağız, diş bakımımı yapıyor. İmplant ve estetik dolgularımı yaptı. İlk gidişimizde eşimin dolgu yapıldıktan sonra ağrı yapan, çekilme aşamasına geldi denilen dişini kurtarmıştı.
öz...n
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim çok memnun kaldım Serkan hocam ile yardımcısı çok iligililer ve işlerini özenerek yapıyorlar. Farklı doktorlarda da daha önce kök kanal tedavisi olmuştum ama hiç bu kadar özenli yapılmamıştı ve detaylı bilgi verilmemişti.
m....k
Daha önce ki yaşadığım deneyimler nedeniyle çok fazla diş hekimi fobim vardı. Sonrasında serkan beyle tanıştım ve tadavi sürecini çok güzel açıkladı önce daha basit dolgu işlemleri ile başlayıp alışma sürecine dahil oldum daha sonrasında diş eksikliğim nedeniyle 2 adet implant yaptırdım ve çok ağrısız sorunsuz bir süreç atlatıp tedavilerimi tamamladık . İşinde her anlamda çok iyi bir doktor olduğu için fobilerimi de kendisiyle yendim.
ne...r
Serkan Bey çürük dişlerimi dolgu yaptı ve çok memnun kaldım tekrar diğer tedavilerim için ilk tercihim olacak kendisine teşekkür ederim mesleğinde başarılar dilerim iyiki kendisini tanımış oldum hiç tereddütte kalmadan diş sağlığım için Ben ve ailem diş tedavilerimizi serkan Beye yaptırıyoruz ailecek memnun kaldık
ar...u
Öncelikle şunu belirteyim genel anestezi alıp ameliyathane de tüm diş işlemlerimi yaptıran biriydim serkan beyi tanımadan önce..... Cünki diş demek benim için ölüm demek o derece korkuyorum. (Dum) ama serkan bey Le bir çok işlem yaptık. Diş dolgu, kanal tedavisi veee hayatımda ilk defa dişçi koltuğunda diş çekimi :))) kendisi psikoloji den çok iyi anlayıp hastayı çok rahatlatan ve sabırlı bir doktor. geçti tüm fobilerim. Serkan beyin ayağına taş değmesin çünki yapacak daha çok işlemimiz olacak. Best doctor
si...n
Good day
I had 14 teeth restored, 1 tooth removed, whitening and general cleaning. I am very glad that I did not feel pain. This was all done very quickly. I recommend
f....i
Ben Dolgu tedavisi, kaplama tedavisi.yaptirdim daha önce.Memnun kaldigim için kizim da dolgu yaptirdi.Tedavi oncesi iğne korkusunu doktorumuz sayesinde yendi kızım, hissetmiyorsunuz bile. Şu anda da ön dişlerime köprü tedavisi yaptırıyorum ,güleryüzü, yaptığı işlemi detaylı sekilde açıklaması çok iyi.Hijyen bir ortam, asistanlar ilgili ,kendinizi güvende hissediyorsunuz ,ihtiyacınız varsa düşünmeden gidebilirsiniz, memnun kalırsınız.
hü...a
Çok korku ve endişe içinde geldiğim işlemden Serkan bey sayesinde çok mutlu ve umutlu döndüm. Eskisi kadar diş hekimi fobim olmadığını düşünüyorum. Herşey için teşekkürler 20 lik çekim sonrası bu kadar kolay geçeceğini hiç düşünmemiştim. Herkese tavsiye ediyorum
d.....
Üslup ve ilgi ve dis kaplamalarindan Çok
memnun kaldım. Çok kullanışlı oldular. Teşekkür ediyorum.
Serkan Durmuş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serkan Durmuş, Diş Hekimi. Size Serkan Durmuş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, 20'lik Diş Çekimi, Estetik Porselen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Lamina Uygulamaları, Tam Diş Protezi.
Serkan Durmuş adresi nerede?Serkan Durmuş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güvenevler Mah. Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Akdeniz Apt No:352/3 kat:1(Pozcu Kitapsan yanı Platin üstü) Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serkan Durmuş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serkan Durmuş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Serkan Durmuş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serkan Durmuş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Serkan Durmuş hangi dilleri konuşuyor?Serkan Durmuş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Serkan Durmuş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serkan Durmuş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Serkan Durmuş hakkında ne düşünüyor?Toplam 61 hasta / danışan, Serkan Durmuş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.