Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur ve Ankara LİV Hastanesinde hizmet vermektedir.
Göz Hastalıkları Randevusu
Lazerle Gözyaşı Kanalı Cerrahisi
Makula ödemi
Medikal Retina
Liv Hospital Ankara
Miyopi ve hipermetropi kontakt lens tedavisi
Monofokal Göz İçi Lensleri
Şalazyon Ameliyatı
Şaşılık Cerrahisi
Şaşılık Tedavisi
Liv Hospital Ankara
No touch lazer işlemi için tanıştık Serkan Hoca ile. İletişimi, ilgisi, ne zaman aynı şeyleri sorsam sabırla dinlemesi ve yanıt vermesi ona olan güvenimi hep arttırdı. Kendisi ve ekibiyle beraber süreci sorunsuz ve içim rahat atlamamı sağladılar. Burnumun ucunu göremezken şimdi her şeyi görebiliyor olmak en büyük konformuş. İşini güzel yapan insanlar iyi ki var :)
ha...y
Mükemmel insan,harika doktorum.Epiretinal membran teşhisi konuldu,hastalığımla ilgili ne yapılabilineceğini anlattı.Sorularıma cevabı,inandırıcılığı, tedavi sürecini de sayın uzman dr.Serkan Güreser ile devam ettireceğim. Kesinlikle hiç düşünmeden muayene olunabilecek göz doktoru/saygıdeğer insan ( daha fazlası).Çok teşekkürler.
m...
Uzağı göremiyordum. Sarı nokta başlangıcı teşhisi kondu. Operasyon geçirdim. Mercek takıldı. Hastaya karşı yaklaşımları çok güzeldi. Şu an rahatça uzağı görebiliyorum. Süreçle ilgili detaylı bilgi verdiler. Güleryüzlü ve ilgili bir doktor. Her zaman ulaşabiliyorum. Çok memnun kaldım.
f...
Rutin göz muayenesi için tavsiye üzerine gittim. Gözlük numaram değişti. Güleryüzlü olması çok güzeldi. Hastaya karşı ilgili ve sempatik bir doktor. Sorduğum sorulara anlayabileceğim şekilde detaylı açıklamalar yaptı. Kendisi de bilgilendirdi beni. Bir sorun olduğunda telefon ile ulaşabilmek de çok güzel.
Baş ağrısı sebebiyle gittim kendisine. Uzun zamandır yaşıyordum bu sorunu. Astigmat teşhisi koydu. Oğlumda da sorun vardı. Damlalı muayene olması gerekiyormuş. Daha önce gittiğimiz yerlerde bu şekilde muayene yapılmadığı için net teşhis konulamamış.Oğluma da bana da gözlük verdildi. Eşimi de kendisine götürdüm. Çok başarılı bir doktor. Hastaya karşı yaklaşımı çok sıcak ve içten. İnsani yönleri çok kuvvetli. Telefon numarasını da vererek herhangi bir durumda gidemesek de telefonla ulaşabileceğimiz güvenini verdi.
i̇....
Gözlük kullanıyordum. Rutin kontrol için tavsiye üzerine gittim. Çok iyi bir hekim. Herkese de öneriyorum. Çok ilgili bir doktor. Şikayetlerimi dinledi ve yardımcı oldu. Hastaya karşı yaklaşımı çok güzeldi. Beni detaylı bilgilendirdi. Çok da memnun kaldım.
g.....
Yıllardır göz kuruluğum vardı. Teşhis konmamıştı. Bu teşhisi Serkan Bey koydu. Daha önce gitmediğim doktor, kullanmadığım gözlük kalmadı. Serkan Bey'in teşhisi ve uyguladığı doğru tedavi sayesinde tek bir damlayla konforu yakaladım. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim zaten. Ben çok memnun olduğum için eşimi ve oğlumu da götürdüm. Eşimin bitmeyen baş ağrısı vardı. Astigmattan kaynaklanıyormuş. Oğlumun da küçüklüğün beri göz kayması vardı, gözlük kullanıyordu. Sonuç alamıyorduk. Damlalı muayene olması gerekiyormuş ve yüksek numaralı gözlükler kullanmış. Serkan Bey doğru muayene ile gözlük numarasını düşürdü. Kendisine minnettarım. Herkese de çevremde her zaman öneriyorum. Çok güleryüzlü, hasta yaklaşımı mükemmel. Kapıdan içeri girince kendinizi evinizde gibi hissediyorsunuz. Kesinlikle doktor egosu yok. Bir yakınınız gibi davranıyor. Samimi ve içten. Kaliteli bir hizmet aldım. Etik çalışıyor.
Katarakt sebebiyle gittim kendisine.Ameliyat oldum. Gayet iyi geçti. İyileşme dönemim de çok rahattı. Ameliyat süreciyle ilgili de detaylı bilgi verdi doktorum. Zaten hastaya yaklaşımı çok güzel. Sıcakkanlı ve çok ilgili bir doktor. Herhangi bir sorunda ya da birşey danışmak istediğimizde de bir telefonla ulaşabiliyoruz.
Annem için katarakt sebebiyle ulaştım kendisine. Operasyon geçirdi. Çok başarılı geçti. İyileşme dönemi de rahattı. Serkan Bey çok sevecen ve hastaya karşı çok güzel yaklaşan bir doktor. Annemin çok korkuları vardı. Serkan Bey gerek verdiği bilgilerle, gerekse hastayı rahatlatmasıyla süreci çok daha kolay atlatmamızı sağladı. Annem ertesi gün diğer gözümü de ameliyat edin diyecek duruma geldi. Her zaman telefonla da ulaşım sağlayabildiğimiz, çok başarılı bir doktor.
ö.....
3,5 miyoptu gözlerim. Lazer operasyonu geçirmek için tavsiye üzerine gittim. Gerekli uygunluk testlerini yaptı. Hangi tedavinin daha sağlıklı olacağını değerlendirdi. Ameliyatda çok güzel geçti. Sonrasında kontroller sağlandı. İyileşme sürecim de çok hızlı oldu. Çok mutluyum Serkan Bey'e gittiğim için. Samimi, güleryüzlü ve çok ilgili bir doktor. Her zaman ulaşabiliyorum kendisine. Tüm sorularımı da rahatça yöneltebildim. Bu rahatlığı sağladı bana. Kendisi de detaylı bilgiler verdi. Çok memnun kaldım.
Serkan Güreser isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serkan Güreser, Göz Hastalıkları. Size Serkan Güreser tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Göz Hastalıkları Randevusu, Randevu, Şaşılık Tedavisi, Refraktif Cerrahi, Multifokal Göz İçi Lensleri, Göz Kapağı Estetiği, Göz Kapağı Germe, Blefarospazm Tedavisi, Lasik, Botulinum Toksini Enjeksiyonu.
Serkan Güreser adresi nerede?Serkan Güreser şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bestekar Sokak No: 8 Kavaklıdere Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serkan Güreser isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serkan Güreser online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Serkan Güreser isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serkan Güreser, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Serkan Güreser hangi dilleri konuşuyor?Serkan Güreser ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Serkan Güreser isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serkan Güreser bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serkan Güreser ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serkan Güreser hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Serkan Güreser hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Serkan Güreser hangi sigortaları kabul ediyor?Serkan Güreser tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Göz Doktorları