k.....
Serkan beye eşimin karın ağrısı şikayeti ile gitmiştik. Grek muayenesinden gerek her soruya yaptığı detaylı açıklamalardan çok memnun kaldık çok ilgili bir doktor gerçekten önerdiği tedavi de eşime çok iyi geldi kendisine tekrar çok teşekkür ediyoruz.
be...r
Serkan Bey hastaları ile samimi bir şekilde ilgilenen, sorulan tüm soruları dikkate alarak cevaplandıran, sohbeti de bir o kadar güzel bir iç hastalıkları uzmanı. Kendisine reflü şikayeti ile başvurdum. Gerek muayenesi gerek de sabırla artık yapmam gerekenleri tek tek anlatması ve hastalığımın nedeni hakkında nokta atışı tespiti bana güven vermiştir. Mesleğini severek yapan Dr. Serkan Kahraman Beyi gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.
ya...z
Oğlumun doktorudur ilk başta tanımadığımız için acaba (!) dedik.Sonrasında tanıdıkça doğru adresde doğru doktorda olduğumuzu anladık ,doktorumuzu seviyor ve herkese tavsiye ediyoruz.
ar...u
Serkan Bey gerçekten çok iyi ve bilgili bir doktordur.Doğru teşhisleri ile tedaviyi kolayca sağlyor.gereksiz ilaç kullanımı önlüyor.işini disiplinli bir şekilde yapıyor.hasta takibi oldukça başarılı.Doktor fobimi yok ettiği için kendisine ayrıca teşekkür ediyorum.
kr...t
Yaşamdan umudumu kesmiştim.Bitkinlikten ayakta durmakta güçlük çekiyordum.Serkan bey,eski sağlıklı günlerimi bana kazandırdı.Teşekürler!
tü...n
2 yılı aşkın zamandır hastası olduğum doktorumdan çok memnunum.
Serkan Kahraman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serkan Kahraman, Nefroloji, İç Hastalıkları.
Serkan Kahraman adresi nerede?Serkan Kahraman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazımiye Mahallesi Sevgi Sokak No:2 Çorlu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serkan Kahraman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serkan Kahraman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Serkan Kahraman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serkan Kahraman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serkan Kahraman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serkan Kahraman hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Serkan Kahraman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.