Özel Çorlu Reyap Hastanesi
Kazımiye Mahallesi Sevgi Sokak No:2, Çorlu

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

K
Konum: Özel Çorlu Reyap Hastanesi Diğer

Serkan beye eşimin karın ağrısı şikayeti ile gitmiştik. Grek muayenesinden gerek her soruya yaptığı detaylı açıklamalardan çok memnun kaldık çok ilgili bir doktor gerçekten önerdiği tedavi de eşime çok iyi geldi kendisine tekrar çok teşekkür ediyoruz.

Konum: Özel Çorlu Reyap Hastanesi Reflü

Serkan Bey hastaları ile samimi bir şekilde ilgilenen, sorulan tüm soruları dikkate alarak cevaplandıran, sohbeti de bir o kadar güzel bir iç hastalıkları uzmanı. Kendisine reflü şikayeti ile başvurdum. Gerek muayenesi gerek de sabırla artık yapmam gerekenleri tek tek anlatması ve hastalığımın nedeni hakkında nokta atışı tespiti bana güven vermiştir. Mesleğini severek yapan Dr. Serkan Kahraman Beyi gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Oğlumun doktorudur ilk başta tanımadığımız için acaba (!) dedik.Sonrasında tanıdıkça doğru adresde doğru doktorda olduğumuzu anladık ,doktorumuzu seviyor ve herkese tavsiye ediyoruz.

Serkan Bey gerçekten çok iyi ve bilgili bir doktordur.Doğru teşhisleri ile tedaviyi kolayca sağlyor.gereksiz ilaç kullanımı önlüyor.işini disiplinli bir şekilde yapıyor.hasta takibi oldukça başarılı.Doktor fobimi yok ettiği için kendisine ayrıca teşekkür ediyorum.

K

Yaşamdan umudumu kesmiştim.Bitkinlikten ayakta durmakta güçlük çekiyordum.Serkan bey,eski sağlıklı günlerimi bana kazandırdı.Teşekürler!

T

2 yılı aşkın zamandır hastası olduğum doktorumdan çok memnunum.

Profili düzenle veya yönet