Çamlıca Mah. Nasuf Sok. No:4/2, Tepebaşı, Eskişehir

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Diş Hekimi Randevusu

Diş Teli Tedavisi +1 daha fazla

Ortodontik Tedavi

Diş Hekimi Randevusu

Çamlıca Mah. Nasuf Sok. No:4/2, Eskişehir

Çamlıca Mah. Nasuf Sok. No:4/2, Eskişehir

Diş Hekimi Serkan Koca Muayenehanesi

İlk ve orta öğrenimimi Kayseri Şehit Bnb. Mahmut Şahin okulunda tamamladım. Lise eğitimimi Kayseri Nuh Mehmet Baldöktü A.L. de tamamladım. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun oldum.Ankarada bir süre çalıştıktan sonra çalışmalarıma Eskişehirde kendi muayenehanemde devam ediyorum.

Röportaj

Konum: Diş Hekimi Serkan Koca Muayenehanesi Diş Hekimi Randevusu

İlk kez diş taşı temizliği için kendisine gittim ve kesinlikle çok memnun kaldım. Serkan bey çok ilgili, hassas çalışıyor. En güzel yanı, tek tek yaptığı işlemi ve hangi bölgede çalıştığını anlatıyor. Herhangi bir ağrı sızı vs. hissetmedim. Gitmeyi düşünenlere tavsiyemdir.

Konum: Diş Hekimi Serkan Koca Muayenehanesi Diğer

Serkan bey gittiğim de biraz tedirgin dim ama isleme basladigi andan itibaren detay lari anlata anlata dolgumu yapti memnun kaldim

Konum: Diş Hekimi Serkan Koca Muayenehanesi Diğer

İlk defa kanal dolgu yaptırdım. İlgili güler yüzlü bir doktor

U
Konum: Diş Hekimi Serkan Koca Muayenehanesi Randevu

Diş ağrısı ile gittim. Kanal ve dolgu tedavisine başladık. Açıklayıcı ve kibar üslubu, işini titiz yapması beni memnun etti.

Konum: Diş Hekimi Serkan Koca Muayenehanesi Diğer

Yaptığı kanal tedavisi ve dolgu sırasında bilgilendirme yaptı. Daha sonra yapılacaklar konusunda konuştu.

Konum: Diş Hekimi Serkan Koca Muayenehanesi Ortodontik Tedavi

Alt çene diş eksiklerim için köprü yapılacak. Bugün diş kesimi ve kalıp çıkarma işlemi yapılarak geçici plastik dişlerim akşama doğru sorun yaşanmadan takıldı.

Konum: Diş Hekimi Serkan Koca Muayenehanesi Diş Hekimi Randevusu

Bastan sonuna kadar ilgili ve aklinizda soru isareti birakmayan bir doktor. Dis hep korku vermistir bana serkan hocamiz sayesinde eglenceli hale geldi artik agrilarim coktu kok disim vardi cekilecek dediler ama serkan hocamiz sayesinde artik disimi kullaniyorum. Herkeze tavsiye ederim. Isinde cok iyi.

Konum: Diş Hekimi Serkan Koca Muayenehanesi Diğer

Şans eseri gittiğim mesleğini dört dörtlük yapan bir hekim.Şehir dışına gidecegim icin vaktim olmamasina rağmen kısa süre icinde kökleri bile olmayan üst çenemdeki kökleri uzatip, harika bir kaplamayla beni uğurladı.İlgisi,alakası,titiz çalışmasından çok memnun kaldım.Kafanızda soru işareti bırakmadan bilgilendirerek yapacağı işlemi anlatıp sizi rahatlatan bir hekim.Herkese tavsiye ederim.

Konum: Diş Hekimi Serkan Koca Muayenehanesi Diş Hekimi Randevusu

Eli gerçekten hafif, güleryüzlü ve yapacağı işlemleri ayrıntılı olarak anlatıyor. Ağrıyan dişle kendisine gittim, kanal tedavisi uyguladı. Şu an porselen kaplamayla tedavime devam ediyor. Umarım sonuçta çok güzel olur.

Konum: Diş Hekimi Serkan Koca Muayenehanesi Diş Hekimi Randevusu

Üst dış tedavilerimi ve kaplamasını yaptırdım.muhtesem bir gülüse kavuştum.ben çok mutlu ayrıldım herşey için çok teşekkür.