Ortodontik Tedavi
Diş Hekimi Randevusu
Diş Teli Tedavisi
Ortodontik Tedavi
fu....
İlk kez diş taşı temizliği için kendisine gittim ve kesinlikle çok memnun kaldım. Serkan bey çok ilgili, hassas çalışıyor. En güzel yanı, tek tek yaptığı işlemi ve hangi bölgede çalıştığını anlatıyor. Herhangi bir ağrı sızı vs. hissetmedim. Gitmeyi düşünenlere tavsiyemdir.
Serkan bey gittiğim de biraz tedirgin dim ama isleme basladigi andan itibaren detay lari anlata anlata dolgumu yapti memnun kaldim
se...m
İlk defa kanal dolgu yaptırdım. İlgili güler yüzlü bir doktor
uğ...n
Diş ağrısı ile gittim. Kanal ve dolgu tedavisine başladık. Açıklayıcı ve kibar üslubu, işini titiz yapması beni memnun etti.
fe...
Yaptığı kanal tedavisi ve dolgu sırasında bilgilendirme yaptı. Daha sonra yapılacaklar konusunda konuştu.
Alt çene diş eksiklerim için köprü yapılacak. Bugün diş kesimi ve kalıp çıkarma işlemi yapılarak geçici plastik dişlerim akşama doğru sorun yaşanmadan takıldı.
s....d
Bastan sonuna kadar ilgili ve aklinizda soru isareti birakmayan bir doktor. Dis hep korku vermistir bana serkan hocamiz sayesinde eglenceli hale geldi artik agrilarim coktu kok disim vardi cekilecek dediler ama serkan hocamiz sayesinde artik disimi kullaniyorum. Herkeze tavsiye ederim. Isinde cok iyi.
s....d
Şans eseri gittiğim mesleğini dört dörtlük yapan bir hekim.Şehir dışına gidecegim icin vaktim olmamasina rağmen kısa süre icinde kökleri bile olmayan üst çenemdeki kökleri uzatip, harika bir kaplamayla beni uğurladı.İlgisi,alakası,titiz çalışmasından çok memnun kaldım.Kafanızda soru işareti bırakmadan bilgilendirerek yapacağı işlemi anlatıp sizi rahatlatan bir hekim.Herkese tavsiye ederim.
ni...
Eli gerçekten hafif, güleryüzlü ve yapacağı işlemleri ayrıntılı olarak anlatıyor. Ağrıyan dişle kendisine gittim, kanal tedavisi uyguladı. Şu an porselen kaplamayla tedavime devam ediyor. Umarım sonuçta çok güzel olur.
Üst dış tedavilerimi ve kaplamasını yaptırdım.muhtesem bir gülüse kavuştum.ben çok mutlu ayrıldım herşey için çok teşekkür.
Serkan Koca isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serkan Koca, Diş Hekimi. Size Serkan Koca tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Randevu, Ortodontik Tedavi, Diş Teli Tedavisi.
Serkan Koca adresi nerede?Serkan Koca şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çamlıca Mah. Nasuf Sok. No:4/2 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serkan Koca isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serkan Koca online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Serkan Koca isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serkan Koca, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Serkan Koca hangi dilleri konuşuyor?Serkan Koca ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Serkan Koca isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serkan Koca tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Serkan Koca hakkında ne düşünüyor?Toplam 69 hasta / danışan, Serkan Koca hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Eskişehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri