Epilepsia Ensefalopati/İnfantil Spazmlardan Sorumlu Gen Analizleri
NIPT / Maternal Serumdan fetal DNA Analizi
Premature Ovaryen Yetmezliklerde FMR1 Gen Analizi
Tümünü gösterHizmetler
Epilepsia Ensefalopati/İnfantil Spazmlardan Sorumlu Gen Analizleri
Mecidiyeköy Mah. Şehit Ahmet Sok. No:4 Kat:1 D:59 Mecidiyeköy İş Merkezi, İstanbul
Gebelikte Genetik Tarama
Sendromik, Dismorfik Bulgulu Çocuklarda Tüm Genlerin (Tüm Exom) Analizi
Sendromik, Dismorfik Bulgulu Çocuklarda Ön Tanıya Yönelik Klinik Exom Analizi
Spinal Musküler Atrofilerden Sorumlu Genlerin Analizleri
GENVIAMED LABORATUVAR HIZMETLERI
Tekrarlayan düşüklerde - Trombofili paneli (MTHFR, ProtrombinII, Faktör V)
ha...a
ÇOK İLGİLİ VE BİLGİLİ BİR DOKTOR.HER ŞEY İÇİN ONA TEŞEKKÜR EDERİM.BANA ÇOK YARDIMCI OLDU VE SÜREKLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU.ALANINDA GAYET BAŞARILI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.HERKESE TAVSİYE EDİYORUM.
Serkan Kurtgöz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serkan Kurtgöz, Tıbbi Genetik. Size Serkan Kurtgöz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genetik Danışmanlık, NIPT / Maternal Serumdan fetal DNA Analizi, Sendromik, Dismorfik Bulgulu Çocuklarda Ön Tanıya Yönelik Klinik Exom Analizi, Sendromik, Dismorfik Bulgulu Çocuklarda Tüm Genlerin (Tüm Exom) Analizi, Kanser Genetiği Takibi, Premature Ovaryen Yetmezliklerde FMR1 Gen Analizi, Epilepsia Ensefalopati/İnfantil Spazmlardan Sorumlu Gen Analizleri, Spinal Musküler Atrofilerden Sorumlu Genlerin Analizleri, Gebelikte Genetik Tarama, Tekrarlayan düşüklerde - Trombofili paneli (MTHFR, ProtrombinII, Faktör V).
Serkan Kurtgöz adresi nerede?Serkan Kurtgöz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mecidiyeköy Mah. Şehit Ahmet Sok. No:4 Kat:1 D:59 Mecidiyeköy İş Merkezi İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serkan Kurtgöz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serkan Kurtgöz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Serkan Kurtgöz hangi dilleri konuşuyor?Serkan Kurtgöz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Serkan Kurtgöz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serkan Kurtgöz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serkan Kurtgöz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serkan Kurtgöz hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Serkan Kurtgöz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genetik Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genetik Uzmanları