Nöroloji Randevusu
Karotis Ultrasonu
Mezoterapi
PRP
Medical Point İzmir Hastanesi
Kızım 15 yaşında MS hastası. Teşhisimiz 13 yaşında kondu. Yaklaşık 6 aydır Serkan beyin tedavisi altında. Kendisine hayran kaldık. Hastalarına karşı anlayışı, sabrı ve ilgisi bir başka doktor. Yolda onu çeviren hastaları ile bile ilgilenip dinleyen bir doktor. Güler yüzü ve sakinliği kendimizi güvende hissttiriyor. Serkan bey gibi doktorların çoğalması dileği ile
p....k
Kardeşime 3 yıl önce MS teşhisi konuldu. Öneri üzerine Serkan Bey ile tanıştık. İyi ki de tanışmışız. O güne kadar söylenilenleri unutup yepyeni bir sayfa açmamızı sağladı. Tedavi olmayı reddeden kardeşim Ms ile barıştı. Sadece nöroloji uzmanı olarak değil de hastaların psikolojik düşüncelerine de değer veren bir doktor. Hatta doktordan daha fazlası olduğunuz için de teşekkür ederiz.
ay....
Değerli Serkan Hocam oğlumun Ms tedavisini sürdürüyor. İlim ve irfan sahibi, yüce gönüllü çok değerli bir insan. Tedavi sürecinde bize gösterdiği ilgiden çok memnunuz. İyi ki Allah bizi onunla karşılaştırdı.
öz...u
MS suphesi ve endise ile gitmis oldugum Serkan Beye vermis oldugu manevi destek guven ve nezaketli yaklasimi nedeniyle sonsuz tesekkurler. Hocam iyi ki varsiniz. Ataturk beni Turk Hekimlerine Emanet edinderken sanirim sizin gibi hekimlerden bahsetmis...
.....
Ben burdaki yorumları okuduğumda dedim ki bu kadarmı olur ! Dünya standartlarında melek gibi bir prof o .. iyiki sizi tanıdım Serkan bey , yazılandan bile fazlasısınız , siz konuşurken bile ben iyileştim . İyiki varsınız , sevgiler , E.KILINÇCI
fe...0
2008 yılında tanıştım hastalığımla onunla yaşamayı öğrendim öncelikle neden ms demedim onunla yaşamayı öğrendim şimdilik kalıcı bi şey olmadı.Öncelikle ms hastalarına tavsiyem ben varım desinler ve bundan sonra kendileri için yaşasınlar kendisini ne mutlu ediyorsa onu yapsınlar bütün olumsuzluklardan uzak dursunlar ve ilaçları düzenli kullansınlar ve 1tanecik doktorumuzu da dinleyip kontrollerimizi de yaptıkmı tm iyi olcez.pozitif bakcez kim iyiki herkes hasta serkan beye egemen hanıma çok selamlar iyiki varlar.
mi...r
Hastalariyla olan iletisimi harika gormeye alisik oldugunuz ciddi doktor portresi bu guzel insanda yok. Cok guleryuzlu ve cok yardimci olmaya calisiyor.
al...n
Söyledikleri ilke edinilecek kadar kendisine saygı duyulacak mükemmel şahsiyet. Hastalığımı benim önemsediğimden daha çok önemseyen insan. Atatürk'ün kendisinin emanet edilmesini istediği Türk Hekiminin canlı örneği.
ay...e
Bu harika insanı anlatmak icin kelime bulamıyorum ama şunu söylemeliyim yada Bir öneri diyelim Bence Serkan hocamin hastalarına olan yaklasimi,hastaları ile konuşurken ki ses tonu,hastaları onemsemesi,tıp öğrencilerine ders olarak verilmeli.ben böyle Bir profesör ilkkez görüyorum en önemlisi tam Bir beyefendi,bazen hastaligima neredeyse seviniyorum çünkü dünyada ki nadir insanlardan birini tanıdım Serkan bey benim ms de yol Arkadaşim teşekkürler Serkan Özakbas
ay...e
Tek kelime iyi ki var iyi ki benim doktorum örnek alınacak Bir insan hastasına yaklaşımı tıp öğrencilerine ders niteliğinde muhteşem Bir insan,çok değerli Bir prof.
Serkan Özakbaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serkan Özakbaş, Nöroloji. Size Serkan Özakbaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Nöroloji Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Botoks, PRP, Mezoterapi, Karotis Ultrasonu.
Serkan Özakbaş adresi nerede?Serkan Özakbaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İmbatlı Mahallesi 1825. Sokak No:12 Karşıyaka
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serkan Özakbaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serkan Özakbaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Serkan Özakbaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serkan Özakbaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Serkan Özakbaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serkan Özakbaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serkan Özakbaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serkan Özakbaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Serkan Özakbaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Serkan Özakbaş hangi sigortaları kabul ediyor?Serkan Özakbaş, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Serkan Özakbaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Karşıyaka bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar
Karşıyaka bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Nörologlar
Karşıyaka bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Nörologlar
Karşıyaka bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Nörologlar
Karşıyaka bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Nörologlar
Karşıyaka bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Nörologlar
Karşıyaka bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Nörologlar
Karşıyaka bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Nörologlar
Karşıyaka bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Nörologlar
Karşıyaka bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Nörologlar
Karşıyaka bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Nörologlar