Botoks

EMG

Epilepsi Tedavisi

MRI Değerlendirme

Konum: Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Diğer

Bu gün Eğitim ve Araştırma Hast. Noroloji Böl.Doç.Dr.Serkan Özben tarafından yapılan muayenem sonucunda; El titremesi şikayetimin Parkinson olmadığı, şimdilik yaşantımı olumsuz yönde etkileyecek düzeyde de olmadığı,normal hayatıma devam etmem belirtilmiş olmakla, beni ve ailemi çok sevindirmiştir.İlgisine ve bilgisine hayran kaldık.Hele 65 yaş üstü yaşlılara öncelik tanıyan bir sistemin uygulamada olmasına bayıldık.Devletimize 44 yıl hizmet ettikten sonra emekli olmuş bir insan olarak bu yönde de doktorum ile birlikte Yönetim kadrosuna da çok çok teşekkür ederim..

Konum: Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi EMG

Güleryuzlu, samimi ve ilgili bir hekim. Ellerimdeki uyuşma şikayeti nedeniyle gittim. Kendisi beni detaylı bir şekilde bilgilendirdi ve dikkat etmem gerekenleri anlattı. İlgi ve alakası için teşekkür ederim.

Konum: Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Diğer

Kendi dikkatsizligim yüzünden hastane de basima gelen kaza sonucu ilk yardim yapan hekim. Gercekten kendi dalında hastasiyla ilgilenen takip yetenegi inanilmaz olan nadir hekimlerden biri. Sayesinde ilerde basima gelebilecek nörolojik problemlerden kurtuldum. Kendisine bir kez daha tesekkur ediyorum.