Botoks
Epilepsi Tedavisi
MRI Değerlendirme
Poligrafi
me...i
Bu gün Eğitim ve Araştırma Hast. Noroloji Böl.Doç.Dr.Serkan Özben tarafından yapılan muayenem sonucunda; El titremesi şikayetimin Parkinson olmadığı, şimdilik yaşantımı olumsuz yönde etkileyecek düzeyde de olmadığı,normal hayatıma devam etmem belirtilmiş olmakla, beni ve ailemi çok sevindirmiştir.İlgisine ve bilgisine hayran kaldık.Hele 65 yaş üstü yaşlılara öncelik tanıyan bir sistemin uygulamada olmasına bayıldık.Devletimize 44 yıl hizmet ettikten sonra emekli olmuş bir insan olarak bu yönde de doktorum ile birlikte Yönetim kadrosuna da çok çok teşekkür ederim..
ba...k
Güleryuzlu, samimi ve ilgili bir hekim. Ellerimdeki uyuşma şikayeti nedeniyle gittim. Kendisi beni detaylı bir şekilde bilgilendirdi ve dikkat etmem gerekenleri anlattı. İlgi ve alakası için teşekkür ederim.
g....k
Kendi dikkatsizligim yüzünden hastane de basima gelen kaza sonucu ilk yardim yapan hekim. Gercekten kendi dalında hastasiyla ilgilenen takip yetenegi inanilmaz olan nadir hekimlerden biri. Sayesinde ilerde basima gelebilecek nörolojik problemlerden kurtuldum. Kendisine bir kez daha tesekkur ediyorum.
Serkan Özben isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serkan Özben, Nöroloji. Size Serkan Özben tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Epilepsi Tedavisi, MRI Değerlendirme, Elektromiyografi, EEG (Elektroensefalografi), EMG, Botoks, Poligrafi.
Serkan Özben adresi nerede?Serkan Özben şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Varlık Mah. Kazım Karabekir Cad Muratpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serkan Özben isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serkan Özben online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Serkan Özben hangi dilleri konuşuyor?Serkan Özben ile İngilizce, İtalyanca dilinde konuşabilirsiniz.
Serkan Özben isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serkan Özben bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serkan Özben ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serkan Özben hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Serkan Özben hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muratpaşa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar
Muratpaşa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Nörologlar