Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Giresun Üniversitesi Sağlık Uygulama Ve Araştırma Hastanesi Diğer

Merhabalar. Kızım hiranurun gözünde 2 yaşından sonra kayma farkettik. Bir tanidigimizin tavsiyesi üzerine Serkan hocamıza muayeneye gittik. Hastaya yaklaşımı, ilgisi ve zaman ayırması gerçekten çok iyi. Kızımın tedavisi için öncelikle gözlük ve kapama tedavisi uyguladi ve hem gormesi hem de gözdeki kayması farkedilir derecede düzeldi. Şuan kızım 7 yaşında 1 buçuk ay önce Serkan hocamiz çoğu doktorun cesaret edemedigi hem içe hem yukarı kayması olan kızımın iki gözünden şaşılık ameliyatı yaptı. Çok başarılı geçti ve kızımın gozleri çok güzel oldu. Çok teşekkür ederiz Serkan hocam. Allah sizden razı olsun. Sizin gibi doktorlari başımızdan eksik eylemesin. Gerek Giresun gerek de hastane sizin gibi bir doktora sahip olduğu için çok şanslı.

Konum: Giresun Üniversitesi Sağlık Uygulama Ve Araştırma Hastanesi Diğer

Gözümdeki kanama nedeni ile bir yıl boyunca gittiğim Dr.Öğr.Üyesi Sekan Özen , hasta ile iletişimde sorunun tespit edilip çözüm konusunda aydınlatıcı açıklamalarda bulunması konusunda çok çok iyi bir doktor ve iyi bir insan olduğunu hastalığım boyunca yaşadım.Bir çok kez gözüme iğne yapıldı. yapılan iğneler kanama konusunda etkili olurken gözümde katarakt oluşmasına neden oldu. Görmem çok azalmıştı. Bu nedenle Ameliyat olmam gerekti. Ameliyat olurken ve ameliyat sonrası ise gitmekte olan gözümün geri gelmesi benim için anlatılmaz bir duygu idi. Hocama ilgisinden alakasından ve emeklerin ötürü ne desem az gelir. Kendisinden Allah razı olsun.

Ş
Konum: Giresun Üniversitesi Sağlık Uygulama Ve Araştırma Hastanesi Diğer

Mrb oğlum 4 Ay önce trafik kazası geçirdi sağ gözümden ciddi bir şekilde yaralandı gözü yoktu hiçbir doktor bu göze müdahale etmekte cesaret edemediği için sayın doktorumuz Serkan Özen hocamız oğlumu 6 saat süren bir ameliyata aldı göze 30 tane dikiş uygulayarak operasyon gayet başarılı geçti hasta ile diyaloğu çok güzel Allah böyle hekimlerin yolunu açık etsin yoluna ışık tutsun bizim elimizden tuttu Cenabı Allah da onu elinden tutsun ve oğlum görmeye yönelik kök hücre tedavisi oluyor şu an Allah ne muradı varsa versin sayın doktor Serkan Özen hocamıza en iyi makamlara layik başarı ve bilgi sahibi insan meslek Hayatında başarılar dilerim çünkü başarılı olmak ona yakışıyor

Profili düzenle veya yönet