Hasta
KIL DÖNMESİ AMELİYATI OLDUM SICAK KANLILIGI VE BİR BABA GİBİ YAKLAŞIMI OKADAR HOSUMA GİTTİKİ ALLAH RAZI OLSUN ONDAN İŞİNDEDE ÇOK İYİ CANIM DOKTORUM
y.....
Mükemmel bir insan ve doktor. Çok küçük bir fıtığım olmasına rağmen sadece karnıma dokunarak fıtığımı buldu. O kadar sıcak davranıyor ki bir baba gibi yaklaşımı var. Allah razı olsun.
se...i
merhaba
tek kelime ile mukkemmel bir insan meslegini layiki ile yerine getiren bir cerrah. guler yuzlu melek doktorum .
.....
Ben apandist amaliyatı oldum beni ölümden kurtaran doktor dalında uzman olması benim için extra önemliydi gösterdiği ilgi ve hosgörüden dolayı kendisine tesekkür ederim Çok memnun oldum gözü kapalı Güveneceginiz doktor diyebilirim...
mu...n
Serkan bey bana göre en iyi doktorlardan birisi, çünkü hastaya olan yaklaşımını çok beğendim. Mesleğini yapmanın yanı sıra hastalarına karşı olan ilgisi çok iyi. Doktor-hasta ilişkisinin yanı sıra çok iyi ilgileniyor ve arkadaş gibi yaklaşım sergiliyor.
Serkan Özmete isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serkan Özmete, Genel Cerrahi.
Serkan Özmete adresi nerede?Serkan Özmete şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serkan Özmete isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serkan Özmete online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Serkan Özmete isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serkan Özmete bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serkan Özmete ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serkan Özmete hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Serkan Özmete hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar